keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Vartalon iho pitää olla kunnossa avonaisissa kesävaatteissa

Suomalaisilla vartalon iho kärsii ilmastosta erityisen paljon. Moni käy talvellakin suihkussa aamuin illoin eikä laita voiteen tippaakaan kosteutta päälle. Hiuksetkin pestään joka aamu, mutta vartaloa ei huomioida yhtään. Sitten, kun kutina iskee haetaan avuksi kortisonivoidetta apteekista ja pohditaan mille ollaan allergisia. Iän myötä tilanne pahenee huomattavasti, koska vartalon ihosta tulee vaihdevuosien jälkeen paperin ohut.

Useampana kesänä on ollut muodissa hyvinkin avonaiset kesämekot ja spagettiolkaimisia toppeja käyttää kaiken ikäiset. Katseet kiinnittyy käsivarsiin ja kosteuden puute näkyy niissä pienenä pintaryppynä. Kannattaa aina laittaa vartalovoide juuri ennen pukemista, koska se siloittaa ihoa useammaksi tunniksi. Iho näyttää tosi harmaan kalpealta ja samealta, jos sitä ei ole yhtään hoidettu talven aikana. Sääriin tulee kalansuomumaista hilseilyä ja muuallakin vartalolla on kerros kuollutta solukkoa. Tilanteen voi korjata nytkin ja yrittää ensi talvena pitää parempaa huolta itsestään.

Dermalogican Exfoliant Body Scrub (53€) on aivan ihana ja tehokas vartalon kuorinta-aine. Itse käytän sitä pari kolmekertaa viikossa. Sen käyttö ei vie yhtään enempää aikaa, kuin suihkuvaahtokaan. Kuorinta-ainetta laitetaan noin pari teelusikallista pesusieneen ja se riittää koko vartalolle. Exfoliant Body Scrub sisältää myös pesuominaisuuden eli sen jälkeen ei käytetä muuta pesuainetta. Paras pesuväline on Dermalogican pesuliina (29€), joka on tehokas, hygieeninen ja kestää käyttöä vuosikausia. Yleensä pesusienet ovat varsinaisia bakteeripesiä, mutta tämä pesuliina kuivuu nopeasti ja sen voi pestä pesukoneessa muun pyykin mukana. Pesuliinan materiaali on jo itsessään lievästi kuoriva.

Tähän vuoden aikaan loistava vartalovoide on Dermalogican After Sun Repair NYT 42€ norm.53€
joka sisältää todella kosteuttavan ja hoitavan raaka-ainepohjan. Se on ohutta geeliä, joka imeytyy erittäin hyvin. Sen tarkoitus on myös rauhoittaa auringon polttamaa ihoa ja se poistaakin punoitusta ja kirvelyä hyvin. Samalla se vähentää ihon hilseilyä palamisen jälkeen. After Sun Repair käy vartalovoiteeksi kesät ja talvet ja se korjaa nopeasti hilseilevän ryppyisen ihon. Mielestäni aikuisen naisen, joka valitsee avonaisen vaatteen pitää nähdä sen verran vaivaa, että hoitaa vartalon ihon kunnolla. Yksi tuubi Exfoliant Body Scrubia ja After Sun Repairia riittää loppukesään saakka.


Huomio, että ostaessasi kaksi tuotetta saat lahjaksi matkapakkauksen jossa on tyylikkääseen mustaan vetoketjulliseen meikkipussiin pakattuna Special Cleansing Gel 50 ml puhdistusgeeli, Multi-Active Toner 50 ml hoitosuihke, Skin Smoothing Cream 7ml hoitovoide, Sport Protection sk 50 aurinkosuojavoide ja Age Reversal Eye Complex silmänymp.voide. Pakkauksen arvo on 66€ ja tuotteet riittävät 2-4 viikkoa käytössä. Tuo Special Cleansing Gel ja Multi-Active Toner ovat sen verran isoja, että ne riittää reippaasti yli kuukaudenkin.


4 kommenttia:

 1. Poltin sääret ja varsinkin polvet helatorstain hellepäivinä. Illalla polvien iho tuntui kiristävältä ja kirvelevältä. Sääriä onneksi vaan hiukan kuumotti. Onneksi minulla oli edelliskesäistä After sun repairia ja se helpotti kirvelyn ja kiristyksen. Jo geelin viileys tuntui ihanalta. Laitoin sitä illan mittaan useita kertoja ja seuraavina päivinä ainakin pari kertaa. Iho parani parissa päivässä ja ei hilseillyt jälkikäteen ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Miehelläni on kutisevaa ihottumaa ja sille ei ole oikein nimeä ja apua lääkäriltä löytynyt. Hänen mielestään tämä after sun geeli rauhoittaa sitä parhaiten. Itselläni se on kesät talvet vartalovoiteena ja mieheni korvaa sillä lääkevoiteet. Isompi tuubi olisi hyvä uudistus, kun on kaksi käyttäjää.

  VastaaPoista
 3. Samat terveiset dermalogicalle multakin. Tehkää kahta kokoa after sun repairista, niin kun noista muistakin vartsutuotteista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ehdotuksesta. Kerron terveiset maahantuojalle ja sitä kautta tieto menee Dermalogican pääkonttoriin.

  Inkeri

  VastaaPoista