sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Tänään on vielä tilaisuus hyödyntää tarjoukset

Vielä sunnuntain on voimasa pikatarjous Dailyista. Daily Microfoliant 62€ (72€)kuorintajauhe  ja Daily Resurfacer 93€ (113€) hoitotassu ja saa lahjaksi Skin Toxin Setin jonka arvo on 56€. Sen voin kertoa ettei nämä kumpikaan Daily-tuote tule tarjoukseen enää tämän vuoden aikana. Tuotteet sopivat aivan kaikkien ihoille ja ne lisäävät ihonhoidon vaikutuksia huomattavasti. Ellet mitään muuta Dermalogicalta käytä hanki edes Daily Microfoliant.
Skin Toxin Setin tuotteet sopii myös kaikille ja nuorikin iho hyötyy niistä. Setti sisältää Multi-Active Toner hoitosuihkeen mikä tasapainottaa bakteeritoimintaa ja kosteuttaa. Charcoal Rescue Masque hiilinaamio tasapainottaa stressaantunutta ihoa. Se rauhoittaa finnit, mutta myös punakkuuden ja ärtyisyyden. Päivän blogikirjoitus on tupakoinnin vaikutuksista ja tämä hiilinaamio ja Daily Resurfacer sopii erityisesti heille. Setissä on vielä pikkutuubi Hydrablur Primeriä, joka on meikinpohjusteena loistava.

Total Eye Care sk 15 on myös tänään viimeistä päivää. Nyt myynnissä olevien tuubien viimeinen käytöön otto ajankohta on syyskuu 2017 eli teillä on yli vuosi aikaa avata tuubi. Niitä siis kannattaa ostaa parikin kappaletta. Samalla saat lahjaksi Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteen yöksi ja YB:n mustan ripsivärin.

Mikäli joku haluaa hakea tuotteet vielä hoitolasta tarjoushinnalla laittakaa siitä sähköposti meille. Näin kesällä kannattaa tarjouksiamme seurata tarkemmin. Työpäiväni on hiukan lyhyempiä, niin ehdin kehittää Dermalogican kokeilupakkauksista meidän asiakkaille sopivia etuja. Energiaa riittää myös siihen, että tivaan Dermalogican maahantuojalta yhtenään uusia etuja. Ei ole helppo olla heidänkään asemassa :). Tiedän olevani tosi tiukka neuvottelija, kun pidän omien asiakkaiden puolta. 

3 kommenttia:

 1. Onkos tämä Inkeri joku kynsiexpertti vai?

  VastaaPoista
 2. Inkeri on SKY-kosmetologi. Kynsiä en todellakaan osaa tehdä ja se on aivan oma osaamisalue. Kynsiexpertit ovat uskomattoman taitavia tekemään pikkutarkkaatyötä ja heillä on myös silmää taiteelle.
  Olensen verran tutustunut kynsien tekemiseen, että kävin ensimmäisen kynsikurssin joka Suomessa järjestettiin ja se taisi olla 90-luvun alussa. Homma oli silloin todella alkeellista ja tulos sen mukainen. Nykyisin menetelmät ovat aivan toiset. Silloin jaksoin vielä innolla käydä kaikki uutuuskurssit ja hyvä, että se kynsikurssikin tuli käytyä. Huomasin heti ettei se ole minun työtäni enkä sovellu tekemään mitään niin tarkkaa työtä. Vuosien kuluessa itselleni on varmistunut, että olen hoitava kosmetologi ja haluan keskittyä ihoon ja sen ongelmiin. Nykyisin osaan jo etukäteen arvella mistä kurssista minulle on hyötyä ja mistä ei. Tietysti kaikki olisi aina opiksi, mutta koko aikaa ei voi olla koulutuksissa.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Facebookissa oli jo loppukuun tarjous nähtävillä. Matkapakkaus kaupanpäälle kuulostaa hienolta. Onko pakkauksessa mukana oleva protection sport sk 50 se ns.käsilaukkukoko mistä olet aikaisemminkin kirjoittanut?

  Ullis

  VastaaPoista