maanantai 13. kesäkuuta 2016

Huipputarjous hoitotuotteista!

OSTAESSASI KAKSI DERMALOGICAN TAI YOUNGBLOODIN HOITOTUOTETTA SAAT LAHJAKSI VIIDEN TUOTTEEN MATKAPAKKAUKSEN ARVO 66€.
Matkapakkaus sisältää Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin, Multi-Active Toner 50ml hoitosuihkeen, Skin Smoothing Cream 7ml kosteusvoiteen, Protection Sport sk 50 22ml aurinkosuojavoiteen ja Age Reversal Eye Cream silmänymp.voiteen. Tuotteet on pakattu käytännölliseen ja tyylikkääseen meikkipussiin.
Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja riittävät noin 2-4 viikkoa.

SOLAR DEFENCE BOOSTER sk 50 NYT 68€ (85€) aurinkovoide kaikille ihotyypeille. Sekaihoisille voide käy päivittäisenä kosteusvoiteena yksinäänkin, mutta kuivalla iholla sen alle voi käyttää esimerkiksi tehotipat. Solar Defence Boosterin voi lisätä myös toisen kosteusvoiteen joukkoon ja silloin suojakerroin on 30. Myös miehet pitävät tästä voiteesta, koska se on niin ohut ja hyvin imeytyvä.

SKINPERFECT PRIMER sk 30 NYT 59€ (77€) meikinpohjustusvoide, joka on Dermalogican suosituimpia tuotteita. Se tekee ihosta sileän, kauniin värisen ja iho näyttää luonnolliselta. Valoa taittavan mineraalipigmentin ansiosta se peittää pikkurypyt ja ihon epätasaisuudet. SkinPerfect Primer suojaa myös tuulelta, pölyltä ja auringolta.

AFTER SUN REPAIR NYT 42€ (53€) ihanan viilentävä geelimäinen kosteuttaja sekä kasvoille, että vartalolle. After Sun Repair rauhoittaa auringon polttamaa ihoa ja vähentää kuumotusta, punoitusta ja kirvelyä. Sisältämänsä aloen ja vihreän teen ansiosta se korjaa uv-säteilyn vaurioittamaa ihosolukkoa. After Sun Repair sopii päivittäiseksi vartalovoiteeksi kaikille ihotyypeille. Sopii myös lapsille ja miehille.

Myös nämä tarjoustuotteet lasketaan tuohon kahteen tuotteeseen, josta saa matkapakkauksen. Ainoastaan Climate Control Stick ja Clear Start tuotteet eivät kuulu tarjouksen piiriin.

TARJOUKSET VOIMASSA KESÄKUUN LOPPUUN!

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. Tämä tarjous tulee takuulla käytettyä. Pitääkö tuotteet olla sama sarjaa? Voiko ostaa YB: n ripsarin ja Dermalogican C-12Serumin ja sittenkin saa matkapakkauksen?
  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä voit ostaa tuon esimerkkisi mukaan. Ainoastaan tarjoukseen ei kuulu Climate Control Stick ja Clear Start nuorten hoitolinja. Edun voi käyttää myös useammin, kuin yhden kerran. Voit hankkia nyt ne tuotteet mitä tällä hetkellä tarvitset ja loppukuusta jotkut muut tuotteet.

   Inkeri

   Poista
 2. Mitäs mieltä Inkeri on kotitekoisesta mustapäänpoistajasta, uskaltaudun tätä kysymään, kun yksi bloggari vastaavan esitteli hiljattain: http://blogit.kauneusjaterveys.fi/ostolakossa/diy-mustapaalaastarit/

  Teininä meilä murkattiin hiilitabletteja ja sekoitettiin erikeepperiin ja sitä mustapääkohtiin..kyllä se varmaan jotain auttoikin. Eikä mun iho muinoin siitä edes ärtynytkään.

  nimimerkki kloritella ruohotahroja kynsinauhoista juhliin vaalennellut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä taitaa olla pahinta mitä olen kuullut. Ihme ettei tuosta ole tullut lääkärireissu. Miten ihmeessä joku on edes keksinyt tuommoisen mömmön. Ihmisen kekseliäisyydellä ei ole mitään rajaa, kun ihonhoidosta on kyse. Eikä sillä ole mitään merkitystä miten suuria vaaroja tempuissa on.

   Inkeri

   Poista
  2. Tuo erittäin kyseenalainen ja naurettava DIY-ohje oli vieläpä blogissa, joka on Kauneus ja terveys -lehden alla. Kauneutta ja terveyttä, totta tosiaan.

   Nuori animeharrastajatuttavani liimasi ripsienpidennysliimalla pieniä tähtiä kasvoihinsa, sai allergisen reaktion ja kasvot turposivat.

   Iholle ei pidä laittaa sellaista, mikä ei sinne missään tapauksessa kuulu.

   Leena

   Poista
  3. Ihmeen uhkarohkeasti ihmiset uskaltavat laittaa iholleen mitä tahansa mönjää. Teini-ikäisillä se on vielä kokemattomuutta, mutta neli-viisikymppisetkin kokeilevat ihan ihmeellisiä juttuja. Moni tilaa ulkomaisista verkkokaupoista sellaisia happoja, että niitä Suomessa saa käyttää vaan teollisuudessa. Toivotaan, että kaikki rypyt häipyy, kun vedetään iholle oikein syövyttävä happo. Siinä onkin sitten hoitamista monta kuukautta, että iho palautuu syöpymisestä. Ilman ensiapureissua siitä ei selviä ja jopa näkö saattaa olla vaarassa. Järki hoi!

   Inkeri

   Poista
 3. Kerron vielä tuosta lahjaksi tulevasta matkapakkauspussukasta. Me emme pysty vaihtamaan pussukassa olevia tuotteita, vaan pakkaus on ostettu meille kokonaisuutena. Esimerkkinä voisin käyttää, vaikka R-kioskin suklaatarjousta jossa on Tupla,Suffeli ja Geisha. He eivät pura pakettia ja vaihda Geishaa pois ja myy kahta Tuplaa, vaikka ette Geishasta oikein tykkääkään.
  Sama juttu on näissä Dermalogican pakkauksissa. Pakkausten pitää sopia kaikkien ihoille ja siksi ne eivät sisällä kaikkia juuri teidän tarvitsemianne tuotteita. Kannattaa antaa, vaikka ystävälle sellainen tuote jota ei itse käytä. Näissä pakkauksissa on myös se idea, että asiakkaat pääsevät kokeilemaan itselleen tuntemattomiakin tuotteita.
  Matkakokoisia tuotteita voimme ostaa erilaisten kamppanijoiden mukana. Kaikista tuotteista ei ole edes olemassa matkakokoja. Esimerkiksi peruskosteusvoiteista saatavilla tällä hetkellä on ainoastaan Skin Smoothing Cream 7ml. Active Moistia ja Intensive Moisture Balancea ei ole ja siksi emme pysty vaihtamaan matkakokotuotteita muihin, kuin pussukassa jo valmiiksi oleviin.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Näitä kommentteja lukiessa muistui mieleeni oma teini-ikä 70-luvulla. Sain jostain pieniä kiiltäviä tähtiä joita oli kai tarkoitus laittaa korostamaan silmämeikkiä. Liimasin niitä ohimolle ja kulmakarvojen alle jollain tavallisella askarteluliimalla. Ne ei edes kunnolla pysyneet, mutta punaiset läiskät sen jälkeen pysyivät monta päivää. En kehdannut äidilleni kertoa mitä olin tehnyt ja koska oli kesäaika syytin itikanpuremia.

  Kaikkea sitä nuorena tuleekin tehtyä.
  Ullis

  VastaaPoista
 5. Muistan itsekin nuo kasvoille liimattavat tähdet, mutta sitä en muista millä ne oli tarkoitus liimata.
  Tuo itikanpuremajuttu oli ihan ovela selitys ja taisi mennä täydestä.

  Inkeri

  VastaaPoista