tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kesällä hoitosuihkeita tarvitaan enemmän

Dermalogicalla on kolme hoitosuihketta, jotka korvaavat kasvoveden ja niitä käytetään pesun jälkeen ennen voiteiden levitystä. Aikaisemmin varotettiin aina ettei kesällä saa käyttää alkoholipitoisia kasvovesiä, koska ne aiheuttavat pigmenttiläiskiä. Sääntö kannattaa muistaa nykyisinkin, mutta Dermalogican hoitosuihkeet eivät sisällä alkoholia.

MULTI-ACTIVE TONER (46€) sopii kaikille ihotyypeille ja myös ihan nuorille. Se palauttaa ihon normaalin happovaipan pesun jälkeen ja estää tulehdusta aiheuttavien bakteerien toimintaa. Tämä suihke on erityisen kosteuttava ja virkistävä.

ANTIOXIDANT HYDRAMIST  (62€) kuuluu vanhenevan ihon Age Smart hoitolinjaan ja sisältää ihon toimintaa elvyttäviä vaikutusaineita. Se sisältää myös runsaasti antioksidantteja jotka vähentävät uv-säteilyn iho soluja vahingoittavaa vaikutusta.

ULTRA CALMING MIST (55€) sopii herkälle ja couperosa iholle. Se vähentää punoitusta ja ihon herkkyyttä. Samalla se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä ja vähentää couperosan syntyä ja hillitsee kutinaa ja kirvelyä.

Kaikki hoitosuihkeet auttavat hoitotuotteiden imeytymistä mikä on niiden tärkeä ominaisuus. Hoitosuihkeet ovat edullisia ja nopeita käyttää ja ne lisäävät todella paljon kotihoidon vaikutusta. Kesällä hoitosuihketta kannattaa pitää jääkaapissa ja suihkuttaa helle päivinä kylmänä iholle. Se virkistää ja raikastaa huomattavasti. Hoitosuihke on hyvä lisäapu palaneen ja auringosta vaurioituneen ihon hoidossa. Se on helppo suihkuttaa omaan selkään, tai säärille ja sen kosteuttava ja rauhottava vaikutus tekee hyvää vaurioituneelle vartalonkin iholle. 

4 kommenttia:

 1. Antioxidant Hydramist -suihkeesta sen verran, että tuotekuvauksessa mainitaan napakoittava vaikutus, ja tuote tekee lupaamansa.

  En olisi uskonut tällaista vaikutusta. Kasvot ovat ikään kuin paremmin kasassa ja virkeämmät. Ihoni on paksu, ja mitään kuivuutta ja ohenemista ei ole.

  Täytyisikin hankkia tuota tuotetta - olen aiemmin käyttänyt matkakokoisia näytteitä.

  Leena

  VastaaPoista
 2. Yritin saada tätä kommenttia tuohon alempaan postaukseen, mutta ei kahteen kertaan onnistunut.

  Tässä linkki Inkerin aurinkosuojavalistuksen tueksi:

  http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-2000001194739.html

  Raflaavasti ilmaistuna isosyöpätapausten määrä on siis räjähtänyt käsiin.

  Leena

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun laitoit tuon linkin. Mari luki sitä eilen minulle ääneen, mutta en sitten enää illalla löytänyt sitä, kun en tiennyt missä lehdessä juttu oli.
  Puhuin maanantaina erään hammaslääkäriasiakkaani kanssa, joka jäi juuri eläkkeelle. Hän aloitti oman praktiikkansa Hämeenlinnassa samana keväänä, kuin minäkin eli 1980. Hän kertoi kirjoittaneensa lähetteitä ihopolille viimeisen viiden vuoden aikana saman määrän, kuin edellisenä kolmenakymmenenä vuotena yhteensä.
  Sekin tietysti vaikuttaa, että suuret ikäluokat tulee siihen ikään jolloin ihosyöpä yleensä alkaa löytymään. Suurempi määrä väestöstä on sen ikäistä, että syöpähoitoja tarvitaan.

  Inkeri

  VastaaPoista
 4. Tuossa Iltasanomien jutussa lääkäri kertoi, että auringon vaurioita voidaan jonkin verran korjata ihovoiteilla ja esimerkiksi A-vtamiinihappotuotteilla.
  Dermalogicalta löytyy näitä uv-säteilyn haittoja korjaavia tuotteita. Niitä on Multivitamin Power Serum(110€), Overnight Retinol Repair (147€), Daily Resurfacer (113€) .
  Tietenkään ne eivät korjaa solujen syöpämuutoksia, vaan vanhenemisoireita.

  Inkeri

  VastaaPoista