keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

PowerBright tuotteista hyötyvät kaikki ihotyypit

Tänä keväänä aurinkoinen helleaika alkoi harvinaisen aikaisin. Ensimmäiset auringon polttamat asiakkaat kävivät hoidossa jo ihan toukokuun alussa. Monilla on kasvoilla uv-säteilyn aiheuttamaa kirjavuutta ja pigmenttiläiskää jo nyt enemmän, kuin koko viime kesän jälkeen syyskuulla. Eri kesinä tulee ihan erilaisia iho-ongelmia. Perinteisesti helteisen kesän jälkeen tulee elokuussa erilaisia ihottumia järvivesistä. Joskus se on märkärupea, joskus sinilevän aiheuttamaa ärsytystä. Jos loppukesästä on useita näin kostean kuumia päiviä, kuin juhannuksena oli tulee paljon ihottumia.

Kerron nyt kuitenkin tästä hetkestä. Harvalla yli nelikymppisellä rusketus tulee tasaisena vaan ihosta tulee kirjava. Välttämättä pigmenttikasautumat ei ole isoja läiskiä vaan lukuisia pikkuruisia läiskiä. Meillä jokaisella paitsi albiinoilla on pigmenttisolukerros ihossa ja nuorena se on tasaisesti levittynyt koko iholle. Iän myötä hormonitoiminta ja monet muut seikat saa aikaan sen, että pigmenttisoluja ei synnykään tasaisesti. Jossain kohtaa ne kasautuu ja siihen tulee tummempi kohta ja näiden kasautumien vieressä on vähemmän pigmenttiä ja ne ovat vaaleampia kohtia. Nykyisin uv-säteily on voimistunut kovasti ja näissä vaaleamman pigmentin kohdissa se aiheuttaa palamista mitä itse on vaikea huomata. Kaiken kaikkiaan aurinko tuo ihoon monenlaista kirjavuutta.

PowerBright hoitolinja on ratkaisu tähän ihon kirjavuuteen. Tehokkain tuote kirjavuutta poistamaan on C-12 Power Brigh Serum (155€). Se käy aivan kaikille ihotyypeille ja suosittelen sitä käytettäväksi ainakin yhden pullon kesässä, vaikka ei näkyviä pigmenttiläiskiä olisikaan. C-12 Serum kirkastaa ihon väriä aivan näkyvästi ja ehkäisee uv-säteilyn aiheuttamaa ihon rypistymistä ja ohentumista. Omalla kohdallani huomasin viime kesänä ja nyt miten paljon se tasoittaa ihon väriä, vaikka huomattavia pigmenttiläiskiä ei olisikaan. Tiedän olleeni pari kertaa huolimaton suojauksen kanssa ja heti aurinko löysi minut. Kenellä on taipumus pigmenttiläiskiin tarvitaan ihan minimaalinen säteily annos ja taas ne nousee näkyviin. C-12 Serum sopii aivan kaiken ikäisille ja siinä on myös erinomainen kosteuttava vaikutus. Pigmenttiä hajoittava raaka-aine on Dermalogican patentoima oligopeptidi yhdistelmä. Tätä tehotippaa kannattaa käyttää aamuin illoin ja päiväksi Pure Light sk 50 (107€)päivävoide ja yöksi Pure Night (127€) yövoide.

Nämä kolme tuotetta tekevät hyvää ihan kaikille ihoille näin kesäaikaan, koska ne toimivat vasta-aineina uv-säteilyn haittavaikutuksille. Sellaiset asiakkaat, jotka haluavat rusketusta hyötyvät todella paljon C-12 Serumista ja Pure Night yövoiteesta. Ne eivät ole mitään valkaisevia aoneita vaan nimenomaan tasoittavia. Silloin, kun haluaa kauniin tasaisen rusketuksen kannattaa yöhoitona käyttää nämä PowerBright tuotteet.

2 kommenttia:

  1. Ostin tämän C-12 seerumin vapun tienoilla, kun naamani oli kirjava Kanarialla vietetyn talviloman jälkeen. Kyllähän nuo maksaläiskät vaivaa joka kesä, mutta nyt silmänympärille tuli kellanruskeat renkaat ja näytin pandalta. Suhtauduin hyvin epäillen koko rasvaan enkä ole kosmetiikkaintoilija muutenkaan. Ensin ei tapahtunut mitään ja manasin jo rahan hukkaan menoa. Noin kolmen viikon käytön jälkeen näin tuloksia ja nyt olen tosi tyytyväinen. Renkaat ovat haalistuneet ja ne ei enää kiinnitä huomiota. Kokonaisuutena ihoni on selvästi tasaisempi kuin keväällä. Onneksi voitin epäluuloni ja hankin tuon aineen.

    Jane

    VastaaPoista
  2. Kiva, että olet tyytyväinen tulokseen, C-12 Serumin vaikutukset alkaa näkymään noin 2-3 viikon kuluessa. Jos kasvoilla on lukuisia pikkuläiskiä, niissä vaikutus näkyy yleensä nopeammin eli ihon väri tasoittuu.

    Inkeri

    VastaaPoista