keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

C-12 Power Bright Serum auttaa tasaiseen rusketukseen

Hyvin moni haluaa kesällä olla ruskea varoituksista huolimatta. Se on jokaisen asiakkaan oma valinta enkä minä puutu, tai nalkuta siitä. Neuvon myös miten saadaan kaunis ja tasainen rusketus kasvoille. Lähes kaikilla yli nelikymppisillä alkaa estrogeenin muutokset aiheuttamaan epätasaista ihonväriä ja saadakseen tasaisen värin ihoa pitää hoitaa entistä paremmin.

PowerBright hoitolinjan C-12 Power Bright Serum (155€) on paras mahdollinen hoitoaine tasaiseen rusketukseen. Olen kongreettisesti nähnyt tänä keväänä kahdella asiakkaallani miten hyvin tuo tehotippa ja Pure Night (127€) yövoide estää pigmentin kasautumista. Kumpikin asiakkaani on lähemmäs viisikymmentä ja hyvin vaalea ihoisia. Toinen heistä tekee vuoden mittaan useita etelän matkoja ja haluaa sieltä saada rusketusta. Toisella taas on harrastuksena laskettelu ja hiihtoreissut missä joutuu vielä enemmän alttiiksi auringolle. Kumpikin on yleensä tässä vaiheessa kevättä harmissaan pigmenttiläiskistä ja kirjavasta ihosta. Pigmenttiläiskät ovat tulleet vuosikausia samoihin kohtiin. Kumpikin käy säännöllisesti hoidoissa ja hoitaa huolellisesti ihonsa. Toinen heistä ei halua aurinkosuojatuotetta ollenkaan ja toisella on Ultra Sensitive Tint sk 30.


Viime talvena kumpikin käytti C-12 Power Bright Serumia ja Pure Night hoitovoidetta aamuin illoin. Talvella Pure Night sopii myös päivisin, koska se on erittäin hyvin imeytyvä. Selvärajaiset pigmenttiläiskät jäi kummaltakin pois koko talveksi ja ihosta tuli paljon tasaisemman ruskea. En voi sanoa, että täysin tasainen, mutta muutos entiseen on todella suuri ja he ovat hyvin tyytyväisiä. Tärkeintä on, että PowerBright tuotteet aloitettiin käyttämään jo syksyllä. Näin ennalta ehkäisevänä tuotteena PowerBright tuotteet toimivat erittäin tehokkaasti. Jo syntyneitä pigmenttiläiskiä on paljon hankalampi hoitaa.

Suosittelen PowerBright tuotteita kaikille jotka oleskelevat auringossa. Kirjavuus ei ole pelkästään selviä pigmenttiläiskiä, vaan iho on kauttaaltaan ruskettunut epätasaisen väriseksi. PowerBright tuotteet yhdessä kuorinnan kanssa saa aikaan kauniin värisen rusketuksen, kun kuivan harmaata solukkoa ei nouse ihon pintaan. Hyvä kuorinta-aine tähän tarkoitukseen on Daily Microfoliant (72€). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti