keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Pikatarjous epäpuhtaalle iholle!

Tässä alkukesän iho-ongelmiin tuotteet tarjoushintaan.

DAILY MICROFOLIANT NYT 62€ (72€)
DAILY RESURFACER NYT 93€ (113€)

Ostaessasi kumman tahansa hoitotuotteen saat kaupan päälle Skin Detox Set-pakkauksen, jonka arvo on 56€. Skin Detox Set sisältää CHARCOAL RESCUE MASQUE naamion, HYDRABLUR PRIMER meikinpohjustusaineen ja MULTI-ACTIVE TONER hoitosuihkeen.

TARJOUS ON VOIMASSA 12.6-16 saakka.

Tämän Pikatarjouksen idea tuli siitä, että niin moni vakioasiakas sai toukokuun helteistä näppyjä, rasvaisuutta ja tukkeumia. Voimakas hikoilu vielä talven kuivattamalle iholle vilkastutti talin erityksen ja kuivunut pintakerros tukki huokoset. Tuloksena oli epäpuhdasiho, joka näyttää ja tuntuu tahmean rasvaiselta. Tämä iho-ongelma on helppo hoitaa tehostetulla kotihoidolla ja oikeilla hoitotuotteilla.

Kuorinnan lisääminen auttaa kaikkiin ihon epätasapainon ongelmiin. Daily Microfoliant kuorintajauhe on helppo ja nopea apu ja sopii aivan kaikille ihotyypeille. Daily Resurfacer hoitotassut ovat monipuolinen tehohoito ikääntyvälle iholle. Hoitotassut kuorii, kosteuttaa ja kiinteyttää. Daily Resurfacer on myös erinomainen ihon virkistävä ja sen jälkeen on helppo tehdä meikki. Paras tulos tulee käytettäessä kumpaakin Daily tuotetta vuoron perään. Aamuisin Daily Resurfacer hoitotassua ja iltaisin Daily Microfoliant jauhekuorintaa.

Skin Toxin Setin tuotteet riittää 2-3 viikon käyttöön. Multi-Active Toner hoitosuihke virkistää ja tasapainottaa ihon omaa bakteerikantaa. Charcoal Rescue Masque naamio sisältää lääkehiiltä, joka imee itseensä epäpuhtaudet sekä talin ja supistaa huokoset. Se rauhoittaa myös punoittavan ärsyyntynyttä ihoa. Naamio tuubi riittää n. 6-8 käyttökertaa. Hydrablur Primer on väritön meikki, tai meikinpohjustusaine, joka silottaa ja tasoittaa pikkurypyt ja ihonvärin. Se kosteuttaa ihoa ja suojaa ulkoisilta haitoilta.

Toimi nopeasti tarjous voimassa, vain viisi päivää. Muista myös, että Total Eye Care tarjous jatkuu vielä.

    

6 kommenttia:

 1. Kiitos, kun huomioit meidät näppynaamat. Tuo charcoal hiilinaamio oli iloinen yllätys. Jo yksi kerta puhdisti ihmeen hyvin ja tuntui iho paremmalta ja näyttikin kirkaammalta.

  VastaaPoista
 2. Onx tää dermalogica joku suomalainen sarja? Onko hajustamaton ja käytetäänkö parabeeneja? Paljon verkkokaupan toimituskulut on?

  Terveisin
  Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dermalogica on amerikkalainen ihonhoitosarja jota käyttävät siihen koulutuksen saaneet kosmetologit. Dermalogica on yksi maailman suosituimpia ammattilaisten ihonhoitosarjoja ja se perustetiin 1980-luvun lopulla. Suomeen se tuli 1990 ja meillä se on ollut siitä lähtien.
   Siinä ei ole hajusteita, väriaineita ekä parabeeneja.
   Verkkokaupassa ei mene toimituskuluja.

   Inkeri

   Poista
  2. Verkkopaketteihin ei tule lähetyskuluja ja paketeissa on runsaasti näytteitä mistä on mahdollisuus kokeilla ennen, kun ostaa seuraavan tuotteen. Olen palveluun hyvin tyytyväinen. Tavarat tulee nopeasti ja kysymyksiä voi tehdä sähköpostilla, jos jotain lisätietoa tarvitsee.

   Hämmästyttävää ettei kaikki tunne Dermalogicaa. Sehän näkyy nykyisin joka kaupungissa.

   Poista
 3. Kumpaakohan naamiota suosittelet tätä Charcoal naamiota vai multivitamiininaamiota. Olen jo yli kuusikymppinen, mutta ihoni oli aika rasvoittuva vielä muutama vuosi sitten. Kokeilin tuota Charcoal naamiota näytteestä ja iho näytti sen jälkeen tosi tasaiselta eikä huokoset höröttäneet auki. Mietin vaan, että onkohan se pitemmän päälle tarpeeksi kosteuttava?

  VastaaPoista
 4. Suosittelisin sinulle vakiokäyttöön Multivitamin Power Recovery Masquen. Harvoin ikäiselläsi on niin paljon rasvaisuutta ja finnejä, että tarve Charcoal Rescue Masquen olisi enemmän, kuin kerran viikossa. Kannattaisi hankkia molemmat. Hiilinaamiota kerran viikossa ja multivitamiininaamiota pari kertaa.

  Inkeri

  VastaaPoista