perjantai 10. kesäkuuta 2016

Precleanse puhdistaa hien, lian ja ihotalin

Taas on se ihana vuoden aika, kun saa hikihatussa tonkia puutarhaa, tai tehdä pitkiä pyörälenkkejä. Iholle tuo puutarhan tonkiminen hikivaluen on talven jälkeen uusi kokemus ja iho saattaa ärsyyntyä, tai huokoset tukkeentua.

Samalla, kun hikirauhaset alkaa ihossa toimimaan alkaa myös talirauhaset erittämään enemmän. Tämä johtuu siitä, että hiki-ja talirauhanen on samassa ihohuokosessa ja kun toinen alkaa toimia, niin alkaa toinenkin. Hikoilu siis nostaa pintaan tavallista enemmän ihotalia ja tähän tahmeaan ihon pintaan tarttuu kaikki muukin lika, multa, siitepölyt ja hiekka. Tämä likakerros tarvitsee kunnon puhdistusineen eikä pelkkä huuhtaisu riitä. Rasvainen ihotali ei liukene pelkkään veteen eikä ainakaan viileään veteen. Moni korvaa mökkireissulla ihon puhdistamisen uidessa tehdyllä huuhtelulla ja parin viikon kuluttua iho onkin jo aika näppyläinen.

Precleanse (55€) on ihan välttämätön puhdistusaine kesällä, vaikka moni jättää sen käyttämättä silloin, kun eivät meikkaa. Tämä yllä kerrottu likakerros tarvitsee yhtälailla rasvaa sulattavaa puhdistusta, kuin meikkikin. Precleanse on erinomainen sulattamaan ihotalia ja muuta rasvaliukoista likaa, niin kuin siitepölytkin. Precleanse on kuitenkin hyvin hellävarainen ja hoitava, koska se sulattaa lian pois ja puhdistaa myös huokoset. Sen jälkeen kesäaikaan on hyvä pesuaine Special Cleansing Gel (500 ml 62€, 250ml 40€), tai oma suosikkini Skin Resurfacing Cleanser (62€) joka samalla myös kuorii.

Tämä uusi hiilinaamio Charcoal Resque Masque (69€) on aivan loistava apu tässä tilanteessa, kun iho joutuu alttiiksi erilaisille ärsykkeille. Kaikilla kenellä tulee kesäisin finnejä ja tukkeumia olisi hyvä olla käytössä Charcoal Resque Masque. Olen jo kevään aikana saanut siitä erittäin hyvää palautetta. Iholle johon syntyy helposti punoitusta, näppyjä, laajentuneita ihohuokosia, tai kuivuutta eli vähän kaikkea rauhoittuu tällä uudella lääkehiilinaamiolla näkyvästi. Näen selviä tuloksia monella tutulla asiakkaalla, joten voin lämpimästi suositella sitä muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti