torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesäkuun tarjoukset ovat voimassa 3.7 saakka!

Kesäkuu loppuu huomenna, mutta meidän tarjoukset jatkuu vielä viikonlopun yli. Tarjouksemme ovat niin loistavia ettei niitä kannata ohittaa.

Ostaessasi kaksi tuotetta saat KAUPAN PÄÄLLE meikkipussin jossa on Special Cleansing Gel 50ml puhdistusgeeli, Multi-Active Toner 50 ml hoitosuihke, Age Reversal Eye Complex silmänymp.voide, Intensive Moisture Balance hoitovoide ja Solar Defence Booster sk 50. Arvo 66€
Näiksi kahdeksi tuotteeksi käy sekä Dermalogican, että Youngbloodin tuotteet ja ne voi olla myös nuo tarjoushinnalla olevat tuotteet. Ainoastaan Climate Control Stick ja Clear Star hoitolinja ei kuulu tarjoukseen.

SKINPERFECT PRIMER sk 30 meikinpohjustusaine NYT 59€ norm.77€
SOLAR DEFENCE BOOSTER sk 50 aurinkosuojavoide NYT 68€ norm. 85€
AFTER SUN REPAIR kosteusgeeli vartalolle ja rauhoittava hoitoaine auringon oton jälkeen. NYT 42€ norm.53€

Jos pohditte vaihtoehtoja mitä tuotteita tarvitsette laittakaa kysymys tähän blogiin. Vastaan niihin mielelläni ja tässä blogissa vastauksesta hyötyy mahdollisimman moni. Ellette ole aikaisemmin Dermalogicaa käyttänyt niin tuon tarjouspussukan tuotteiden kanssa saa aika kattavan kotihoito-ohjelman. Jos haluatte saada nopeasti näkyvää tulosta antavat perushoitotuotteet niin suosittelen ostamaan hoitovoiteen ja tehotipan. Niiden lisäksi tuosta pussukasta tulee puhdistusaine, hoitosuihke ja silmänymp.voide eli siinä on kaikki mitä päivittäin tarvitsee. Nuo lahjapussin matkakoot riittää noin 3-5 viikkoa käytössä. Tällä hetkellä meillä on sen verran näitä puhdistusaineita ja hoitosuihkeita, että jos haluatte Special Cleansing Gelin ja Multi-Active Tonerin tilalle Ultra Calming Cleanserin ja Ultra Calming Mistin ne voi vaihtaa. Tehdessänne tilausta verkkokauppaan laittakaa lisätietoihin maininta, että haluatte vaihtaa puhdistustuotteet. Mitään muita pussukan tuotteita emme pysty vaihtamaan.2 kommenttia:

 1. Tilasin tuotteet verkkokaupastanne ja paketin avaaminen oli iloinen yllätys. Nuo matkakoot olivat isompia, kuin luulinkaan ja pussukka on juuri sopiva pitää käsilaukussa.
  Lisäksi sain reippaasti näytteitä eri tuotteista ja se oli oikein hyvä juttu. Olen aika uusi Dermalogican käyttäjä ja nyt on helpompi valita uusia tuotteita kokeiltuani niitä ensin.
  Kiitos Inkerille ja Marille teidän asiakaspalvelunne tuntuu hyvältä verkkokauppa asiakkaastakin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi. Kiva, että olet tyytyväinen. Me pyrimme mahdollisiman hyvään palveluun sekä hoitolassa, että verkkokaupassa.

  Inkeri

  VastaaPoista