perjantai 3. kesäkuuta 2016

Kauneushoitolamme on auki koko kesän

Tässä kesälomien kynnyksellä meiltäkin kysellään useampaan kertaan loma aikatauluamme. Hoitola on koko kesän auki ja ostoksille voi poiketa ohi kulkiessaan. Tämän lähes kahdenkymmenen yhteisen työvuoden jälkeen ei lomista ole juurikaan keskusteltu. Kumpikin meistä on sen verran kaavoihin kangistunut, että pidämme lomat aina samaan ajankohtaan. Onneksi tänä vuonna ei ole Dermalogican maailmankongressia , joka on aina aika vaativa reissu taloudellisesti ja fyysisestikin. Aivan ihanahan näille kongressimatkoille on lähteä ja niistä saa ihan viimeisimmän uutuustiedot. Yleensähän nuo konkressireissut ovat lyhentäneet minun kesälomaa, koska yrittäjä ei voi olla työpaikkaltaan poissa niin pitkiä aikoja.

Mari pitää kesäkuun ensimmäisen viikon lomaa ettei lapsien tarvitse olla koko kesäkuuta keskenään. Minulle on hyvin tärkeä asia, että Mari voi mahdollisimman joustavasti hoitaa lomansa ja vapaapäivänsä niin lapsille jää kunnolla aikaa. Minulle loma-ajankohdat ei ole mitenkään merkittäviä, kunhan saan puolisoni kanssa loman yhtäaikaa ja hänellä nuo loma-ajankohdat ovat joustavia. Itse olen valmis joustamaan kaikesta mahdollisesta, että Mari voi olla perheensä kanssa mahdollisimman paljon. Mari taas venyy, niin monessa kohdassa firman hyväksi, että harva yrittäjäkään on niin ajattelevainen. Tuon kesäkuun alun jälkeen olemme viikon verran yhtäaikaa työssä ja minä jään vuorostani lomalle juhannusviikolla. Se on hyvä viikko pitää lomaa, kun siinä menee vaan neljä työpäivää.

Kesäkuun viimeisen viikon olemme yhtäaikaa työssä ja sitten Mari jää koko heinäkuuksi lomalle. Marin miehellä on loma aina heinäkuussa, niin sen vuoksi kesäloma on siinä kohtaa. Elokuun olemme yhdessä työssä ja minä jään vielä syyskuun alkupuoleksi parin viikon lomalle. Perinteisesti meillä on kesä hyvin kiireistä työaikaa ja tietyti siihen vaikuttaa, että olemme vuoron perään yksin työssä. Siksi kannattaa varata hoitoajat hyvissä ajoin, että varmasti saa haluamansa ajankohdan. Kesällä meillä käy hiukan erilaisia asiakkaita, kuin muulloin. Vuosikymmenten aikana on muodostunut vakiokesäasiakkaita ympäristössä olevilta kesämökkialueilta. Moni heistä asuu talvet ulkomailla ja tulevat vaan lomailemaan Suomeen. On tosi kiva kuulla heidän kuulumisiaan ja se avartaa minunkin maailman kuvaa.

Muistakaa siis varata hoitoaikanne hyvissä ajoin. Älkää laiminlyökö ihon suojaamista auringolta. Hyvä ja halpa voide on Protection Sport sk 50 (10€) käsilaukkukoko, jota voi pitää mukana aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti