torstai 16. kesäkuuta 2016

Tärkeää tietoa käytännön asioista


- Jos haluatte tuotteita verkkokaupan kautta ennen juhannusta tehkää tilaus mahdollisimman pian. Olen itse ensi viikon lomalla ja Mari on yksin työssä eli jos tulee ruuhkaa hän ei yksin ehdi lähettämään niin paljon paketteja, kuin yleensä.
Olen vielä huomenna pe 17.6 työssä ja jos teette tänään, tai perjantai aamupäivällä tilauksen ehdin vielä pakkaamaan niitä huomenna.

- Youngbloodin maahantuoja ilmoitti, että tuo Lash Primer ripsivärin pohjuste tulee Suomeen vasta elokuussa.Tietysti hyvää kannattaa odottaa!
Harmillista vaan, että olen jo kehuskellut sitä monelle, koska se on aivan huippuhyvä tuote. Haluaisin niin kovasti, että asiakkaanikin pääsisi sitä kokeilemaan. Nyt pitää vaan odottaa.

- Taas tänäkin kesänä rakennustyömaa on vieressämme. Tällä hetkellä tuossa vastapäätä juntataan kerrostalolle pohjaa ja kadulla on aika meteli. Meille sisälle kuuluu yllättävän vähän tasaista jytkettä. Ei kannata siis pelästyä ettei meillä voi rentoutua. Rakennusäänet vaimenee sisällä ja junttausta tehdään vain muutama tunti päivässä seuraavat pari viikkoa.

- Varatkaa heinäkuulle hoitoajat mahdollisimman pian. Mari jää lomalle 4.7 ja nuo heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa eli viikot 27-28 ovat jo aika täynnä. Sieltä löytyy vielä muutamia vapaita aikoja, mutta tee varauksesi nopeasti, että saat mieleisesi hoitoajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti