torstai 2. kesäkuuta 2016

Total Eye Care sk 15 tarjous loppuu sunnuntaina!

Tähtitarjous on voimassa vielä sunnuntain 5.6-16. Nyt Total Eye Care sk 15 on 49€ (62€) ja saat kaupanpäälle matkakoon Age Reversal Eye Complex silmänympärysvoiteesta yökäyttöön ja Youngbloodin ripsiväristä kokeilupakkauksen, joka riittää noin 2-3 viikkoa.

Muuta silmänympärysvoide Tähtitarjousta tuskin tulee ennen ensi syksyä, joten siksi tämä tarjous kannattaa hyödyntää. Tuo Total Eye Care sk 15 tuubi riittää aamuin illoin käytettynä noin 6-8 viikkoa , mutta tuon yökäyttöön tarkoitetun silmänympärysvoiteen kanssa se venyy muutaman viikon pidemmälle. Pääset siis koko kesän aurinkoisemman ajan yli tällä tarjouksella ja myös silmänympärykset tulee suojattua auringolta. Total Eye Care sk 15 on erittäin suosittu silmänympärysvoide ympäri vuoden. Sen sisältämä mineraalipigmentti neutralisoi tummuutta ja se on monelle tarpeellinen ominaisuus. Total Eye Caresta voi sanoa, että se on hoitava valokynä. Se poistaa myös turvotusta ja näin kesällä oluen ja makkaroiden aikaan sekin on tarpeellinen ominaisuus.

Tuo lahjaksi tuleva Youngbloodin ripsivärin kokeilukoko on erittäin hyvä etu, koska meikeistä saa kokeilupakkauksia hyvin harvoin ja nyt ne ovatkin jo loppu Suomesta. Onneksi olin sen verran viisas, että tilasin niitä meille riittävästi. Tuo kokeilukoko on noin 4cm pitkä eli siitä puuttuu tuo rollin varsiosa. Muuten ripsiharja on sama, kuin oikeassakin koossa. Minä ja Mari olemme käyttäneet tätä ripsiväri vuosikaudet emmekä parempaa tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti