torstai 9. kesäkuuta 2016

Kesäelämä voi aiheuttaa iholle rasvoittumista ja epäpuhtauksia

Yleensä aurinko tekee hyvää rasvaiselle iholle, koska uv-säteily kuivattaa ja desinfioi. Toisille käy taas päinvastoin ja talvella tasainen iho alkaa kesällä kukkimaan. Siihen on monia syitä, mutta yleensä samat hoitotuotteet auttavat oli finnien syy mikä tahansa.

Joillekin helle lisää siinä määrin talin erityst, että iho alkaa tukkeutumaan. Kesällä matkustetaan paljon ja ihoa pestään monenlaisilla vesillä ja varsinkin siitepölyinen järvivesi takuulla aiheuttaa finnejä. Ruoka ja juoma voi joillakin muuttua täysin kesäloman aikaan ja sekin näkyy epäpuhtauksina ihossa. Joskus myös ihonhoito laiminlyödään lomatunnelmissa ja loppulomasta se näkyy ihon kunnossa. Tärkeintä on puhdistaa iho kunnolla. Moni ajattelee, että pelkkä huuhtelu riittää, kun iholla ei ole meikkiä. Se ei todellakaan riitä, koska ihon pinnassa on rasvaa joka ei irtoa ilman puhdistusainetta. Käytän taas vertausta tiskaamiseen. Rasvat ei irtoa lautasista pelkällä vedellä, vaan siihen tarvitaan aina astianpesuainetta. Samoin on ihon kanssa. Rasvakerros alkaa tukkimaan huokosia ellei sitä pestä kunnolla pois.

Silloin, kun iholla on taipumus rasvaisuuteen pitää olla todella tarkka aurinkosuojavoiteiden kanssa. Suurin osa aurinkovoiteista ei ole vesiliukoisia ja ne sisältävät tukkivia mineraalirasvoja kuten vaseliinia ja parafiiniä. Tämä on myös Dermalogican aurinkovoiteiden etu, että ne ovat täysin vesiliukoisia ja mikään Dermalogican tuote ei sisällä mineraalirasvoja. Rasvoittuvalle iholle on ihan oma uv-suojallinen päivävoide Oil Free Matte sk30 (85€) joka ei sisällä yhtään rasvaa ja se vähentää ihon kiiltoa ja öljyisyyttä sekä ennalta ehkäisee finnien syntymistä. Kuorintaa kannattaa aina lisätä, jos ihoon syntyy paljon epäpuhtauksia. Daily Microfoliant (72€) on tietysti helpoin kuorinta, mutta kesällä sen lisäksi pitää ehdottomasti käyttää Multivitamin Thermofoliantia (82€) joka puhdistaa huokosia syvemmältä.

Uusi Charcoal Rescue Masque (69€) on saanut tähän mennessä pelkkää kiitosta. Kesäkäytössähän se ei ole vielä Suomessa ollut, mutta aurinkoisten maiden keskustelupalstoilla Charcoal Rescue Masque saa hyvää palautetta. Se on ihan loogista, koska sen raaka-aine yhdistelmä on aivan ainutlaatuinen. Naamion sisältämä lääkehiili imee itseensä talia ja likaa sekä supistaa huokosia. Charcoal Rescue Masque sopii myös ärtyneen punoittavalle iholle eli kaikkeen siihen mitä epätasapainoisesta ihosta löytyy.

Nopein tie päästä eroon finneistä on tietysti kosmetologin tekemä puhdistava kasvohoito. Huokoset saadaan puhtaaksi ja hoidon jälkeen kotihoitotuotteet tehoavat paremmin. Me teemme yleensä tämän tyyppisessä tilanteessa hinnastossa olevan Kosteuttavan kasvohoidon 87€, joka on myös puhdistava vaikutukseltaan. Jos ihossa on finnejä ja mustapäitä emme missään kasvohoidossa jätä niitä hoitamatta. Kasvohoidossa on aina itsestään selvyys, että iho myös puhdistuu ja niin teemme myös Nanolift hoidon yhteydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti