perjantai 27. huhtikuuta 2018

Bilettäjän ihohuolet

Itse olen jo menettänyt täysin otteeni mihinkään bilettämiseen, tai iltarientoihin. Enkä missään nimessä haluaisi olla enää kolmekymppinen joka viettää viikonloppuillat juhlien. Sekin vaihe on hyvä elää ja kohtaan tätä vaihettava eläviä työssäni. Näin vapun kunniaksi kirjoitan ohjeita ihonhoitoon silloin, kun ollaan juhlatuulella.

Meikin kanssa ei nukuta

Hyvin tyypillistä on ettei aamuyöstä kotiin tullessa jakseta enää poistaa meikkiä ja hoitaa ihoa. Se on virhe jonka seuraamuksia on vaikea korjata. Parikymppinen jonka iho on rasvoittuva ja epätasapainossa innostuu näppyilemään varmasti, jos perjantaina ja lauantai-iltana meikit jää poistamatta. Harvalla nuorella on varaa kovin hyvälaatuisiin meikkeihin ja meikkivoiteet takuulla alkaa tukkimaan ihohuokosia, kun se hiertyy nukkuessa kunnolla huokosiin sisään. Tietysti myös ripset kärsii ja ne katkeilevat, jos nukkuu ripsivärien kanssa. Yleensä myös silmänympärykset turpoaa ja tummuus tulee esiin. Nämä vaivat kestää melkeinpä koko seuraavan viikon ja juuri, kun iho niistä toipuu viikonloppu koittaa ja homma alkaa taas alusta. Precleanse (68€) on helppo ja nopea puhdistusaine ja sillä lähtee kaikki meikki. Oikein väsyneelle on anteeksi annettavaa, jos toinen puhdistusaine jää käyttämättä kunhan tuon meikin saa ihon pinnasta poistettua.

Tuhkimotipat meikin alle

Paras pohja kestävälle meikille on Daily Resurfacer (122€) tehoaine joka on pakattu hoitotassuihin. Se on kolmevaikutteinen ja erittäin helppo käyttää. Daily Resurfacer on kiinteyttävä, kosteuttava ja kuoriva. Se on Dermalogican paras tuhkimoseerumi eli tuote joka korjaa nopeasti ihon ongelmat. Itse sanon, että Daily Resurfacer on yli nelikymppisen salainen ase. Sillä saa niin kauniin ja heleän ihon, vaikka joka aamu, että se pitäisi kuulua ikääntyvän naisen ”peruskorjaussarjaan”. Tietysti Dermalogican primerit tarvitaan meikin pohjustukseen ja varsinkin Hydrablur Primer (84€) supistaa huokoset ja pitää meikin mattapintaisena.

Kimalteet käyttöön!

Nyt meikissä pitää olla hohdetta ja glitteriä. Perinteisesti kaikki kullanhohtoinen on kuulunut kesämeikkiin, mutta nyt myös iholle laitetaan hohdetta. Meillä on myynnissä Youngbloodin poskipuna joka on voiteen ja puuterin välimuoto. Tässä hybridituotteessa on useampia sävyjä ja väri nimeltään Champagne Life (41€) on tarkoitettu poskipäille, kulmaluulle ja leuankärkeen antamaan korostusta ja valoa. Se on hyvin vaalea sävy jonka olemassa olon iholla näkee vain määrätyssä valossa katsottuna eli riippuu siitä miten auringon valo kasvoille osuu näkyy hohde. Sillä voi myös hiukan muotoilla kasvoja ja levittää sitä poskiluun korkeimmalle kohdalle ja vasta sen alapuolelle poskipuna ja sillä tavoin saa hiukan kavennusta kasvoille. Avonaisessa mekossa Champagne Life hehku on kaunista olkapäillä ja decolteella. Ihanan aurinkoinen korallin sävyinen poskipuna tätä samaa hybridilaatua on väri Tropical Glow (41€) jossa on myös hiukan kultapigmenttiä. Luomiväriksi sopii Golden Beryl (33€) joka on hyvin vaalea kulta. Sen kanssa, kun laittaa mustan rajauksen saa aikaan oikein glamourmeikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti