tiistai 24. huhtikuuta 2018

Rauhallinen uni Sound Sleep Cocoonilla

Dermalogican uutuus yövoide Sound Sleep Cocoon (110€) on hyvin erikoinen hoitotuote. Ihon hoidon lisäksi sen tuoksu vaikuttaa aivohin stressihormoonia vähentävästi ja rauhoittaa olotilaa joten unen laatu on parempi.Kaikki apu tarvitaan unettomuuteen

Ensisijaisesti Sound Sleep Cocoon on kaikille ihotyypeille tarkoitettu hyvin imeytyvä geelimäinen yövoide. Sen lisäksi sen raaka-aineista tuleva tuoksu rauhoittaa ihmistä ja parantaa unen laatua. Unettomuus, tai rauhaton yöuni on nykyihmisen ongelma kaikkialla länsimaissa. Ihmiset ovat niin kiireisiä, että pysähtyminen on vaikeaa ja unelle jätetään liian vähän aikaa. Liian lyhyt yöuni altistaa ihmisen kaikille sairauksille ja väsymys näkyy heti kasvoilla. Unettomuuteen kehitetään koko ajan uusia lääkkeitä ja varsinkin luonnonlääkinnällä pyritään terveesti parantamaan unen laatua. Unettomuus on suorastaan pirullinen ongelma ja se vaikuttaa sekä fyysisesti, että psyykkisesti. Kaikki apu kannattaa kokeilla lääkkeettömistä keinoista. 

Tuoksumuisti on vahva

Olen viime vuoden aikana paneutunut muistiin todella monipuolisesti, koska lähipiirissäni niin moni on muistisairas. Tutkimusten mukaan ihmisen tuoksumuisti on yksi vahvempia aistejamme. Ihminen kykenee vielä satavuotiaanakin palauttamaan mieleensä miltä hänen isänsä ja äitinsä tuoksui. Joku määrätty tuoksu palauttaa silmänräpäyksessä mieleen tapahtuman missä aiemmin on tuoksun 
haistanut. Siksi uskon tämän Sound Sleep Cocoonin vaikuttavan lievästi unen laatuun ja rauhoittumiseen. Kerroin jo edellisessä blogijutussani, että tuo Sound Sleep Cocoonin tuksu on sama mitä tulee Nanolift hoidon hierontavaiheessa. Se ei ole tuoksuaine vaan aromaattisten hoitoöljyjen oma tuoksu. Voide sisältää lavendelin, santelipuun ja patsulin yhdistelmän joka on aivan ihanan raikas. Sound Sleep Cocoonin uusin raaka-aine on liikeaktivoitu mikrokapseli. Tämä tarkoittaa sitä, että yöllä kääntyillessä mikrokapselit hajoaa ja vapauttaa koko ajan aktiivisia raaka-aineita ihoon. Näin voide on aktiivinen koko yön ja tuo rauhoittava tuoksu on läsnä koko ajan. Tuoksu palauttaa myös ihmisen siihen tilanteeseen missä aikaisemmin tuoksun koki ja tuo kasvohoidossa rentoutuminen palaa mieleen.

Hormoonit ja uni

Varmaan jokainen on kokenut miten kuukautiskierto vaikuttaa unen laatuun ja vaihdevuosi-ikäisillä unettomuus on hyvin yleistä. Samoin nuo hormoonien heittelyt kiristää pinnaa ja mieliala vaihtelee äkkiä itkusta kiukkuun. Sound Sleep Cocoon tekee tuoksullaan levollisemman mielen ja se voi auttaa tähän ärripurrivaiheeseenkin. Olen myös sitä mieltä, että kun antautuu uskomaan nämä hyvää tekevät vaikutukset ne todella tuntuvat. Minun on ollut hyvin vaikea uskoa mihinkään mitä en näe ja olin hyvin skeptinen tämän tyyppistä voiteen vaikutusta kohtaan. Nyt kuitenkin koin sen itse miten hyvältä hyvältä tuo rauhoittava raikas tuoksu tuntuu. Heräilen yöllä useampia kertoja siihen, kun kissamme möyrii sängyssämme. Olen tottunut siihen lapsesta asti enkä osaa nukkua ellei nuo rakkaat karvalapset ole vieressämme. Heti ensimmäisenä yönä, kun käytin Sound Sleep Cocoonia huomasin miten kääntyillessäni tuli hento ihana tuoksu nenääni. Koin siinä unen ja valveen rajamailla, että se tuntui ihanan rauhoittavalta. Kerroin myös viime kertaisessa blogijutussani ettei kukaan ole ikinä kahdenkymmenenvuoden aikana sanonut, että käytetty hierontatuote tuoksuisi epämiellyttävälle. Moni vakioasiakas sanoo odottavansa sitä vaihetta, kun levitän tuon tuotteen iholle.

Minun neuvoni onkin lievään rauhattomaan yöuneen, että juot illalla rauhoittavaa kamonillateetä ja levität kevyesti hieroen Sound Sleep Cocoon yövoiteen kasvoille. Näissä konsteissa ei ole sivuvaikutuksia ja ellei Sound Sleep Cocoon auta unettomuuteen se auttaa kuitenkin siihen, että huononkin yön jälkeen iho on hehkeä ja hyvän tuntuinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti