keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Meikki on helpoin tapa suojata ihoa

Nyt on alkamassa meidän vuodenajoista ihoa eniten rasittava aika. Alkukeväällä puhdistetaan kadut talven hiekoituksista ja samalla siitepölyt pyörii ulkoilmassa. Tuuli voi olla vielä hyvinkin kylmää ja ahavoittavaa ja lämmönvaihtelujen ongelmat ovat vielä ajankohtaisia. Uv-säteilyn määrä on todella suuri ja iho on täysin vailla omaa suojaa pimeän talven jälkeen.

SkinPerfect Primer sk 30 on erinomainen suoja iholle

Nyt Tähtitarjouksena olevat meikinpohjustusaineet ovat erinomaisia suojatuotteita ilmaston vaikutuksia vastaan. SkinPerfect Primer sk 30 NYT 65€ (85€) ja Hydrablur Primer NYT 65€ (84€) ovat tarjoushinnalla 8.4-18 saakka ja alennus niissä on reilusti yli kaksikymmentäprosenttia. SkinPerfect Primer sk 30 on monipuolisempi suojatuote kuin Hydrablur Primer, koska siinä on tuo aurinkosuoja. Kaikki naiset eivät halua meikata, mutta nyt huhti-toukokuun kannattaisi käyttää SkinPerfect Primeriä ihan ihonhoidon vuoksi. Aamulla ensin levitetään normaalit hoitotuotteet ja niiden päälle tämä SkinPerfect Primer sk 30. Se suojaa tuulelta, katupölyltä ja uv-säteilyltä.


Ulkotyötä tekevän ihonsuojaus

 Tähän aikaan vuodesta alkavat monet ulkotyöt, kun puutarhoja aletaan kunnostamaan. Monet ovat koko työpäivän ulkona ja he tarvitsevat erityisen hyvän suojauksen. Kosteusvoiteen päälle suosittelen Barrier Repairin (69€) joka on Dermalogican tehokkain ihonsuojatuote. Sen päälle laitetaan SkinPerfect Primer sk 30 ja sitten YB:n Natural Mineral Foundation (65€) jauhemainen meikkivoide. Meillä on myynnissä myös YB:n voidemainen Liquid Mineral Foundation (79€), mutta suojaamisen kannalta tuo jauhemainen mineraalimeikki on parempi. Iholle on todella kova koittelemus, kun talven kuivattamille kasvoille tuleekin monen tunnin ulkoilu pihatöissä jossa multa-ja hiekka pöllyää ja tuuli sekä aurinko hioo päälinmäisen ihosolukon pois. Kasvohoito on aivan välttämätön tässä vaiheessa, että iho kestäisi kevään ulkoiluharrastukset.

Katupöly on kuin hiekkapuhallus iholle

Katupölyn vaikutus ihoon on todella voimakas, vaikka sitä ei yleensä ymmärretäkään. Suussa ja silmissä tuntee, kun hiekka raksuu hampaissa ja silmät ovat sameat. Atoopikot tietävät miten pahaa tämä vuodenaika tekee iholle ja hengitykselle ja monet heistä pysyttelee sisätiloissa pahimmat viikot. Terveelle ihmiselle en niin suurta varovaisuutta suosittele, mutta toivoisin, että ihon suojaaminen mietitään tarkkaan. Hyvä suojaus on tämä systeemi mitä itse käytän joka päivä eli Hydrablur Primer laitetaan hoitotuotteiden päälle ja sen päälle SkinPerfect Primer ja sitten vielä jauhemainen Natural Mineral Foundation. Näitä kaikkia kannattaa laittaa enemmän kuin normaaliin meikkiin käyttäisi, että suojaa tulee riittävästi. 

1 kommentti:

  1. Kuuntelin juuri uutisista, että koivun kukinta on alkamassa ja povataan hankalaa siitepölykautta. Ilmeisesti pahempaa kuin parina edellisenä keväänä. Todella moni on allerginen koivulle ja se voi näkyä myös ihoärsytyksenä. Siksi olisin hyväksi suojata ihoa kaikilla mahdollisilla tavoilla.
    Samoin tänään tuuli aika voimakkaasti ja selvästi silmissä tuntui jo hiekka. Sekään ei tee ollenkaan hyvää suojaamattomalle iholle.

    Inkeri

    VastaaPoista