sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Uusi ripsienvahvistaja myynnissä nyt!

Meillä on nyt myynnissä meille uusi hoitoaine eli EyEnvy ripsienvahvistaja (108€). Tämän tuotteen otin myyntiin, koska niin moni asiakas sitä pyysi. Näimme Marin kanssa myös niin hyviä tuloksia tuotteesta, että haluan ehdottomasti kertoa kaikille asiakkaillemme tästä hoitoaineesta.

Hoitoainetta ripsiin ja kulmiin tarvitaan

Tämä EnEnvy ripsien-ja kulmien hoitoaine löytyi meille vakioasiakkaiden kokeiluiden kautta. Meillähän oli noin kolmevuotta sitten myynnissä tuote ripsien vahvistamiseen ja se toimi muuten erinomaisesti, mutta sen säilyvyys oli huono. Sen tuotteen kautta koin miten suuri tarve tämän tyyppiselle hoitoaineelle on. Näin myös käytännössä miten hyvin voidaan ripsiin ja kulmakarvoihin vaikuttaa. En kuitenkaan enää halunut tuotetta myydä, koska sen säilyvyys oli alle puolivuotta enkä halua ottaa riskiä, että joku saa ongelmia tuotteesta joka on ollut kotona liian kauan avattuna. Meillä myynnissä ja käytössä olevat tuotteet ovat aina sataprosenttisen luotettavia ja turvallisia aineita. Meiltä on kyselty vuosien aikana hyvinkin usein uutta hoitotuotetta ripsiä ja kulmia vahvistamaan. Maahantuojilla joita yleensä käytän ei kyseisiä tuotteita ollut enkä ole ehtinyt paneutua uuden maahantuojan etsintään. Meille, kun toimiva yhteistyö maahantuojan kanssa on yhtä tärkeää kuin tuotteen laatu. Nyt tästä EyEnvy hoitotuotteesta asiakkaani puhuivat niin paljon ja näin niin upeita tuloksia, että oli aivan pakko selvittää kuka sitä maahan tuo. Maahantuoja olikin Consult Lady Oy joka on toiminut alalla yhtä kauan kuin minäkin ja olen ostanut heiltä paljokin tuotteita 90-luvulla.

Upeita tuloksia

Useampi vakioasiakkaani alkoi käyttämään EyEnvy ripsien-ja kulmien vahvistajaa viime vuoden aikana. Pystyi hyvin seuraamaan vaikutuksia, koska vakioasiakkaat käyvät kasvohoidoissa 4-6- viikon välein. Parin kuukauden käytön jälkeen näin aivan selvästi kaikilla miten ripset olivat kasvaneet. Kyse ei ollut mistään epämääräisestä toiveajattelusta, että ne ehkä ovat kasvaneet vaan selvästä usean millin kasvusta. Aluksi nuo ripset olivat hyvin hentoja ja upea pituus tuli esiin parhaiten ripsivärin kanssa. Noin kolmenkuukauden käytön jälkeen ripset alkoivat myös vahvistua ja tuuhentua. Samoin käy kulmakarvoille, että ensin kasvaa hentoa karvaa kulmakarvojen joukkoon ja noin kolmessa kuukaudessa karvat ovat tasavahvoja ja näyttävät kauniin tuuheilta. Yleensä yli viisikymppiselle alkaa kasvaa kulmakarvojen joukkoon paksuja harmaita jouhia mitä on hankala nyppiä pois. Niidenkin kasvaminen on hoitotuotteen käytöstä vähentyneet ja kulmakarvoista on tullut tasaiset. Moni 50-luvulla syntynyt on nuoruudessaan nyppinyt niin ahkerasti kulmiaan, että niistä on jäljellä enää ohut viiva. Näissäkin tapauksissa olen nähnyt, että karvoitusta tulee hennosti niihinkin kohtiin joihin ei sitä ole enää vuosiin kasvanut. Tosin nämä asiakkaani ovat käyttäneet EyEnvyä vasta alle kolmekuukautta, mutta tulos näyttää niin lupaavalta, että uskoisin puolenvuoden päästä kulmien olevat ainakin hiukan leveämmät ja tuuheammat.

Helppo käyttää

EyEnvyn käyttö on hyvin helppoa ja nopeaa. Se on pakattu ripsivärin näköiseen putkiloon ja siinä on ohut sivellin. Hoitoainetta levitetään hyvin ohut kerros ripsirajaan ja kulmakarvoihin ja myös alaripsien rajaan hoitoainetta voi laittaa, jos haluaa niidenkin kasvavan. Aluksi hoitotuotetta käytetään joka toinen päivä ja mieluummin aamuisin. Hoitoaine ravitsee karvatuppea ja sen käyttö on tehokkaampaa päivää varten, koska kyynelrauhaset ja karvatupet toimivat eniten päivällä ihmisen liikkeellä ollessa. Parin viikon totuttelun jälkeen hoitoainetta käytetään päivittäin, mutta vaan kerran päivässä ja pieni määrä. Hoitoaineen määrää ja käyttöä lisäämällä ei voi nopeuttaa vaikutuksia. Sitten, kun on saavutettu haluttu tulos yleensä noin kolmenkuukauden jälkeen käytetään ainetta ylläpitohoitona joka kolmas aamu. EyEnvyä on meillä saatavissa ensi viikon loppupuolella. Valitettavasti tilasin ensin aivan liian pienen erän ja se loppui alle viikossa, mutta lisää saadaan muutamassa päivässä. EyEnvy tulee myös verkkokauppaan myyntiin mahdollisimman pian. 

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Onko tämä turvallinen ja ei sisällä mitään lääkeaineita? Pitkään on tehnyt mieli kokeilla jotain ripsiseerumia, mutta en ole uskaltanut, solla olen kuullut että niissä tehokkaissa on mukana glaukoomalääkeaineita tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuote ei sisällä lääkeaineita. Tämä glukoomalääke nousee aina keskusteluun, kun puhutaan ripsien kasvattamisesta. Alunperin ensimmäiset ripsiseerumit sisälsivät tätä lääkeaineitta joskus 90-luvulla. Glaukoomaan tarkoitettuja silmätippoja käyttävät ihmiset omaavat todella upeat pitkät ripset. Näen sen iäkkäillä asiakkalla hyvin selvästi, kun kahdeksankymppisilläkin on tuuheat pitkät ripset. Kun selvisi, että glaukoomalääkkeet sivuvaikutus on ripsien kasvu alettiin kehittämään raaka-ainetta missä ei ole lääkettä, mutta mikä vaikuttaa ripsiin. Nykyisin ei juuri missään rpsiseerumissa ole enää tätä lääkeainetta ja muistaakseni monta vuotta sitten ne vedettiin pois Suomen ja Ruotsin markkinoilta.

   Inkeri

   Poista
 2. Hei. Tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta. Entä jos tuote ei sovi itselle? Voiko sen palauttaa?

  VastaaPoista
 3. Säädösten mukaan tuotteen voi palauttaa siinä tapauksessa, jos siinä on jotain vikaa. Se ettei tuote sovi, tai aiheuttaa ärsytystä ei ole tuotteen vika, jos se sopii tuhansille muille. Esimerkkinä voi ajatella lääkkeitä, jos lääkäri määrää antibioottikuurin ja siitä saa lääkeaineihottuman ei lääkkeitä voi palauttaa apteekkiin tai lääkärille. Sama on esimerkiksi myös ruuassa. Jos ostaa pussin maapähkinöitä ja saa allergisen reaktion ei vika ole pähkinöissä vaan ihmisellä on pähkinäallergia jota ei voi etukäteen tietää ja pähkinät jää hänen tappiokseen.

  En missään tapauksessa ottaisi myyntiin tuotetta jonka epäilisin olevan jotenkin epäsopiva. Sehän olisi turhaa ikävyyksien etsimistä. Kosmetiikka-allergiat ovat harvinaisia ja itse en edes muista, koska sellaiseen olen törmännyt omien tuotteittemme kohdalla siitä on varmasti parikymmentävuotta.
  Otimme tämän ripsiseerumin myyntiin, koska haluamme, että nekin kuluttajat jotka eivät rohkene sitä ostaa kemppareista saisivat nauttia sen vaikutuksista. Ajatus ripsien kasvattamisesta on sen verran uusi ettei oma ikäluokkani edes tiedä tällaisia tuotteita olevan. Juuri yli viisikymppisille se on erittäin suositeltava tuote, koska ikääntyessä karvan laatu ja kasvu heikkenee.
  Voit ihan turvallisin mielin käyttää tätä tuotetta.

  Inkeri

  VastaaPoista