lauantai 28. huhtikuuta 2018

Suihkuvaahto ja vartalovoide ihanalla kukkaistuoksulla!

Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi meille tuli myyntiin ihanat vartalotuotteet. Kyseessä on portugalilainen CASTELBEL sarja jota tuo maahan A Class Beauty. Kerron toukokuun aikana mitä muuta meille tulee tuolta A Class Beautylta. Sopimus on tehty ja olemme ensimmäisten joukossa esittelemässä uuden aikakauden kosmetiikkaa.Castelbel hurmaavat tuoksut

Päätimme ottaa aluksi myyntiin Castelbel-sarjan supernaisellisen Rose Blush tuoksulinjan vartalovoiteen ja suihkuvaahdon. PORTUS CALE ROSE BLUSH BODY LOTION 31€ 300 ml ja PORTUS CALE ROSE BLUSH HAND & BODY WASH 28€ 300ml ovat ihanat piristykset päivittäiseen pesuhetkeen. Ne ovat erinomaisia laadultaan, mutta hinta on edullinen. Tämä on yksi syy miksi niihin innostuin, koska on kiva tarjota asiakkaille jotain uutta minkä voi ostaa ilman suurempaa pohdintaa. Jokainen tarvitsee suihkuvaahtoa, käsienpesuainetta ja vartalovoidetta ja nämä Castelbel tuotteet ovat turvallisia ostaa, koska ne läpäisivät meidän tarkan seulan. Kaikki tietää, että tarjoamme asiakkaillemme vaan huippulaatua. Suihkuvaahto käy myös käsienpesuaineeksi, mutta suihkun yhteydessä käytettynä pääsee nauttimaan kylpyhuoneen täydeltä kesäistä ruusun ja kukkien tuoksua. Tuo vartalovoide on hyvin ohut, lähes maitomainen voide joka imeytyy hetkessä ja tuoksu on sama kuin suihkuvaahdossakin. Tuoksu ei ole keinotekoisen voimakas, vaan tyylikkään kevyt joka jää hetkeksi iholle, mutta ei lehahtele pitkin päivää. Vartalotuotteita voi siis yhdistää minkä tahansa parfyymin kanssa.

Ruusulta tuoksuva tarina

Näissä portugalilaisissa Castelbel vartalotuotteissa minua kiehtoi niihin liittyvä tarina. Arvaatte varmaan, että ensin tartuin tähän historialliseen tarinaan ja kävin läpi sen todenperäisyyden. Ainakin tarinan ihmiset ovat olleet oikeasti olemassa. Castelbel sarjassa on useita eri tuoksuja joista on näitä suihkuvaahtoja ja vartalovoiteita, mutta myös huonetuoksuja, tuoksukynttilöitä ja käsivoiteita. Castelbel on vanha portugalilainen yhtiö joka on alunperin ottanut kukkaistuoksut arkkiherttuatar Maria Teresan (1855-1944) puutarhaistutuksista. Maria Teresa oli portugalin kuninkaan Miguel I tytär joka meni naimisiin Itävalta-Unkarin Karl Ludwigin kanssa vuonna 1878. Maria Teresa oli kuuluisa kauneudestaan ja klassisen selkeistä piirteistään sekä upeasta kullanpunaisesta tukastaan. Häntä povailtiin jopa seuraavaksi Englannin kuningattareksi ja Edward II vaimoksi. Englantiin päätyikin Tanskan prinsessa Aleksandra ja Maria Teresa meni Karl Ludwigin kolmanneksi vaimoksi ja viiden lapsen äitipuoleksi. Karl Ludvig oli Itävalta-Unkarin keisarin Frans Josefin nuorin veli ja Maria Teresa oli siis käly Elisabet keisarinnalle joka myös Sissinä tunnetaan. Mitenköhän nuo kaksi kuuluisaa kaunotarta mahtui samaan sukuun?

Puutarha oli elämän tarkoitus

Maria Teresa oli hyvin onneton avioliitossaan ja Karl Ludwig oli pilalle hemmoteltu perheen kuopus joka halusi vaan juhlia. Hän oli todellinen ilkiö vaimolleen ja nuori Maria Teresa pelastautui puutarhaan pois miehensä tieltä. Siitä hän kiinnostui puutarhan hoidosta ja myöhemmällä iällä jalosti useita uusia kukkalajikkeita. Castelbelin ruusuntuoksu tulee alunperin Maria Teresan jalostamasta
kirkkaan pinkin punaisesta ruususta jonka nimi on Portugalin kuningatar. Tuo pinkki väri on nyt noissa vartalotuotepakkauksissa. Maria Teresa jäi leskeksi ennen ensimmäisen maailmansodan alkua ja hän oli keskeinen hahmo Itävalta-Unkarin keisariperheessä. Hänen poikapuolensa Franz Ferninard ja vaimonsa Sophia murhattiin Sarajevossa 28.6.1914 ja siitä alkoi ensimmäinen maailmansota. Franz Ferninardin ja Sophian kolme alle kouluikäistä lasta jäi orvoksi ja juuri Maria Teresa oli se joka tämän kertoi näille lapsille. Maria Teresa eli onnellisen loppuelämän puutarhaansa kehittäen ja rinnalle löytyi myös toinen puutarhuri, mutta koskaan hän ei mennyt uudelleen naimisiin. Maria Teresan ja Karl Ludwigin tytär Elisabet Amelie niitti maailman mainetta autoharrastuksellaan 1930-luvulla. Hän oli rohkea uranuurtaja naisautoilussa ja autojen keräilyssä.


1 kommentti:

  1. On kyllä suihkusaippualla hintaa. Itse suosin palasaippuoita, ja olisi suotavaa, että monet muutkin näin tekisivät. Se on paljon ekologisempaa ja paljon riittoisampaa kuin nestesaippuat. Ei tule turhia muovipakkauksia, kun maailma hukkuu muoviin jo muutenkin. Lisäksi nestesaippuat sisältävät paljon vettä, miten paljon sitä kuluukaan saippuan valmistamiseen siis pelkästään.

    VastaaPoista