tiistai 17. huhtikuuta 2018

Nightly Lip Treatmentillä pusuhuulet

Sunnuntaina 22.4 on tämän hetkinen Tähtitarjous Nightly Lip Treatmentista NYT 58€ (78€) viimeistä päivää voimassa. Suunympärysrypyt ovat kaikkien ongelma ja ne voimistuu iän myötä. Nightly Lip Treatment on kehitetty juuri tätä ihonkohtaa varten joka joutuu monille rasituksille alttiiksi.

Suunympärys rypistyy helpoiten

Suunympärys on alue mikä on ollut aina ongelmallinen hoitaa ja siihen tulevat rypyt näkyvät harmittavan selvästi. Tämän takia Dermalogican laboratorio käytti erityisen pitkän ajan kehittääkseen tuotteen joka toimii tällä pienellä, mutta ongelmallisella ihoalueella. Suunympärystä ja varsinkin ylähuuli joutuu todella kovalle rasitukselle. Ihminen pyyhkiin suutaan ja nenänalustaansa kymmeniä kertoja vuorokaudessa. Ylähuuli joutuu alttiiksi kaikelle juomalle ja ruualle mitä ihminen suuhunsa laittaa ja vielä nenästä valuva lima pitää nuha-aikana ihon kovilla. Huultenympärysihon pinta kovettuu lievästi hankauksen vaikutuksesta. Samalla suunympäryslihas toimii jatkuvasti, kun ihminen puhuu ja syö. Yksilöllinen ilmehtimistapa tekee jokaiselle omanlaiset rypyt ja juonteet suunympärille.

Ennaltaehkäisy on tärkeintä

Niin kuin kaikessa muussakin ihonhoidossa myös suunympärysryppyjen ennaltaehkäisy on niille tärkein hoito. Välttämättä Nightly Lip Treatment ei saa kaikilla aikaan mitään dramaattista muutosta riippuen ryppyjen laadusta, mutta kaikilla se ennalta ehkäisee ryppyjen syntymistä ja syventymistä. Nightly Lip Treatment on hyvin erilainen voide kuin mikään muu kasvojen alueen hoitotuote, koska se elvyttää hyvin tehokkaasti tuon lievästi kovettuneen suunympäryksen verenkiertoa ja pehmentää kuivunutta ja kovettunutta ihosolukkoa. Mikään muu ihoalue ei tarvitse tämän tyyppistä hoitoa ja siksi onkin tärkeää käyttää suunympärystään juuri siihen tarkoitettua hoitoainetta. Varsinkin tupakoitsijat tarvitsevat tätä tuotetta ehdottomasti. 

Nightly Lip Treatment on kaksivaikutteinen

Tässä Nightly Lip Treatmentilla on kaksi vaikutusta. Toisaalta se vaikuttaa näihin suunympärysryppyihin, mutta se myös kosteuttaa huulia ja tuo niihin muhkeutta. Tämä vaikutus on minulle erittäin mieleinen, koska olen kapeahuulinen ja koen selvästi Nightly Lip Treatmentin tuoneen pyöreyttä ja muhkeutta huulilleni. Sen vaikutuksen tuo runsas kosteus mikä imeytyy huulten limakalvojen soluihin ja tekee niistä pyöreämmät ja joustavammat. Nightly Lip Treatmentista muutama asiakas on sanonut, että he kokevat huulten olevan punaisemmat tuon verenkiertoa elvyttävän vaikutuksen ansiosta. Nimensä mukaisesti tuotetta käytetään iltaisin yötä vasten. Itse käytän sitä siinä kohtaa, kun pesen meikit pois ja laitan muutkin hoitoaineet. Koen, että Bt-Sonic ultraäänikäsittely huulille ja suunympärille ja sen päälle Nightly Lip Treatment on varsinainen superhoito alueelle mitä ei aikaisemmin ole juurikaan hoidettu. Minulla on toinen Nightly Lip Treatment puikko yöpöydällä ja lisäilen sitä vielä ennen nukkumista. Itse käytän sitä myös aamuisin samalla, kun laitan muutkin ihonhoitotuotteet. Vaihtoehtoisesti aamuisin voi käyttää Climate Control Stickiä (15€ ja tämä tulee lahjaksi Tähtitarjouksen mukana), tai Lip Renewal Complexia (43€). Suosittelen lämpimästi käyttämään Nightly Lip Treatmentia ettei tarvitse sitten seitsemänkymppisenä katua miksi en näitä ryppyjä edes yrittänyt ennaltaehkäistä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti