sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Räpsyripset EyEnvy ripsiseerumilla

Nyt saimme uuden lastin EyEnvy ripsiseerumia (108€) ja näiden pitäisi nyt riittää vähäksi aikaa. Yllätyin täysin miten suuri tarve oli tämän tyyppiselle tuotteelle. Ihmettelin myös sitä miten monelle asiakkaalle EyEnvy oli jo tuttu lehtien palstoilta ja kauneusblogeissa.


EyEnvy lisää ripsien pituuskasvua

EyEnvy ripsiseerumi on pakattu silmänrajauksen tyyppiseen pakkaukseen. Siitä ei ole kierreharjaa vaan hyvin kapea ja ohut sivellin jolla laitetaan seerumia ohuelti ripsirajaan sekä yläripsiin, että alaripsiin. Ripsiseerumi imeytyy karvatuppiin ja sen vaikutusaine Sympeptide 226 kiihdyttää ripsien kasvua. Samalla hoitoaine vaikuttaa karvan laatuun ja vahvistaa sitä ja tekee ripsistä tuuheammat ja kaarevammat. Seerumin sisältämä panthenol ja peptidiyhdisteet vahvistaa yksittäistä karvaa niin, että ripsirivi näyttää tuuheammalta. Yleensä ripsiseerumien vaikutusaineista prostaglandiini on nostettu seurantaan jo 2010, kun ripsiseerumit alkoivat tulla markkinoille. Prostaglandiini on hormooni ja myös lääkeaineen osa jota käytetään glaukooman eli silmänpainetaudin hoidossa. Varsinkin Ruotsissa niistä nousi suuri kohu joka muistetaan vieläkin ja ilmeisesti asiakkaille on siitä jäänyt tietty epäluulo ripsiseerumeihin. Suomessa on hyvin tehokas lääkeaineiden ja kosmetiikkatuotteiden seuranta ja meille ei pääse kauppoihin kosmetiikkaa joka sisältäisi kiellettyjä aineita. Prostaglandiinijohdannaiset ovat täysin sallittuja EU:n ja Suomen lainsäädännössä. Paljon kerrotaan urbaanilegendoja ripsiseerumeista, mutta en ole koskaan kuullut niistä mitään todellista negatiivista vaikutusta. Olen selvittänyt EyEnvyn raaka-aineet ja vaikutukset perusteellisesti maahantuojan Consult Lady Oy:n kanssa. Consult Lady Oy on vanha ja arvostettu maahantuontiyritys jonka tuotteita olen ostanut kolmekymmentävuotta. Heidän mukaansa EyEnvy prostaglandiinin bioteknistä yhdistettä 0.03%. Tämä on kosmetiikkaa varten tehty prostaglandiinin kaltainen raaka-aine joka ei ole sama asia kuin lääkeaineet. EyEnvyä myydään lääkeaineettomana ripsiseerumina jonka raaka-aineet auttavat ripsien pituuteen ja vahvuuteen.

Käytetään aamuisin

EyEnvy käytetään aamuisin mikä poikkeaa muista ripsiseerumien käytöstä. Tämä ripsiseerumi hyödyntää päiväaikaan liikkeellä olon vilkastuttamaa aineenvaihduntaa ja vaikuttaa paremmin, kun luomialue on liikkeessä räpyteltäessä. EyEnvy levitetään pakkauksessa olevalla siveltimellä ohuelti ripsien tyveen. Ensin tuotetta käytetään kolmen päivän välein, mutta parin viikon käytön jälkeen sitä laitetaan joka aamu. Ensin laitetaan silmänympärysvoiteet, sitten ripsiseerumi ja lopuksi meikki. Ripsiseerumi aiheuttaa lievää kihelmöintä ripsirajassa levittämisen jälkeen ja se kuuluu asiaan. Parin päivän käytön jälkeen voi tuntua kutinaa ripsirajassa mikä menee ohitse ja se kertoo, että karvatupessa on elämää. Tuloksia voi odottaa 4-6 viikon käytön jälkeen. Ensin huomaa tuon pituuskasvun, mutta noin kolmenkuukauden käytön jälkeen ripset ovat tuuheat ja pitkät. EyEnvyä voi käyttää myös ripsien pidennysten kanssa. 

Omia kokemuksia

Minulla on nykyään hyvin arat ja kuivat silmät ja olen erittäin varovainen kaikkien silmämeikkien tms.kanssa. Nyt myös ilmeisesti iän myötä on ripseni ovat harventuneet ja ehkä lyhentyneetkin. Ensin innostuin tästä EyEnvystä itseni takia, kun näin asiakkaiden tuloksia sen käytöstä. Minulle ei ole tullut EyEnvyn käytöstä mitään tuntemuksia eikä silmäni ole yhtään sen ärtyneemmät kuin ennenkään. Olen etsinyt netistä kaiken mahdollisen tiedon ripsiseerumeista ja vastaan on tullut omat Purkkiarmeijan komentajan blogijutut jotka ovat vuodelta 2012. Samoin suurin osa jutuista on 6-8- vuotta vanhoja ja kaikki on muuttunut siinä ajassa. Jos haette vastauksia googlettamalla huomiokaa koska teksti on kirjoitettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti