torstai 26. huhtikuuta 2018

Katumusyöt alkaa taas

Olen lukemattomia kertoja kirjoittanut antioxidanttivoiteista jotka korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa solutuhoa. Ihotautien eremitusprofessori Matti Hannuksela nimitti nämä antioxidanttivoiteet katumusvoiteiksi. Päivällä, kun iho saa aurinkoa voi yöllä vielä katua tuota vauriota ja käyttää hoitotuotteita jotka antioxidanttien avulla korjaa solutuhoa.Multivitamin Power Serum on katumusvoide

Nyt Tähtitarjouksena oleva Multivitamin Power Serum NYT 89€ (119€) on juuri tällainen katumustuote joka korjaa uv-säteilyn haittavaikutuksia. Multivitamin Power Serum sisältää runsaasti c-vitamiinia joka on paras ihon läpi imeytyvä antioxidantti. Tehoseerumissa on myös runsas raaka-ainepohja ihon veltostumista ja rypistymistä vastaan. Suurin syy ihon veltostumiseen ja ohentumiseen on juuri uv-säteily mitä pitää varoa kaikin tavoin. Jos vertaa kasvojen ihoa pakaransa ihoon ovat ne silmin nähden erilaisia. Pakaran iho ei juuri koskaan altistu uv-säteilylle ja se pysyy tasavärisenä, sileänä ja terveenä. Tämä huomio todistaa sen, että pahin ihon vanhentaja on aurinko. Dermalogican suosituin aurinkosuojatuote on Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€) joka on elvyttävä päivävoide viidenkympin aurinkosuojalla. 

Multivitamin Power Serum hidastaa ihon vanhenemista

Multivitamin Power Serum on tuubiin pakattu voidemainen tehotippa joka levitetään aamulla ja illalla ensimmäiseksi puhtaalle iholle. Sen päälle laitetaan ihotyypin mukainen voide. Keskikesän helteellä Multivitamin Power Serum riittää myös yksinään yövoiteeksi, koska ihon hikoilu vähentää tuotteiden imeytymistä ja mahdollisimman kevyt tuote tuntuu parhaimmalta. C-vitamiinilla on jonkin verran ihon väriä kirkastava vaikutus ja sellaista mielestäni tarvitsee kaikki yli nelikymppiset. Aurinko tekee useimpien yli nelikymppisten ihoista hyvin kirjavan mitä moni kuluttaja ei edes itse huomaa. Ilmeisesti sitä pidetään rusketuksena, mutta minä näen sen vaurioituneen ihon kirjavuutena. Näihin ihon värivirheisiin Multivitamin Power Serum vaikuttaa kirkastavasti ja tasoittavasti. Multivitamin Power Serumin Tähtitarjous on voimassa 6.5 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti