lauantai 7. huhtikuuta 2018

Dermalogican uutuus Sound Sleep Cocoon!

Dermalogican uutuustuote SOUND SLEEP COCOON (Hinta verkkokaupassamme 110€) yövoide on nyt esitelty kosmetologeille ja olemme Marin kanssa ”koekäyttäneet” sitä muutaman viikon. Sound Sleep Cocoon yövoide on ainutlaatuinen teknologialtaan, koska uusi liikeaktivoitu raaka-ainekapseli toimiin nukkuessa parhaiten.Uni korjaa kaiken

Kaikki tietää, että uni on ihmisen terveyden ja toimintakyvyn perusta. Unettomuus, epäsäännöllinen unirytmi tai muu huonounisuus vaikuttaa koko ihmiseen ja näkyy myös ihossa. Toisaalta unen aikana ihon toiminta aktivoituu, kun pintalämpötila nousee ja iho pystyy parhaiten hyödyntämään tehoaineet  juuri silloin. Nyt Dermalogica on kehittänyt yövoiteen joka hyödyntää tätä ihmisen fysiologiaa. Sound Sleep Cocoon korjaa nukkuessa ihon toimintoja ja iho näyttää aamulla heleältä niin kuin hyvin nukutun yön jälkeen kuuluukin.

Sopii kaikille

Sleep Sound Cocoon on hyvin kevyt koostumukseltaan ja se on enemmän geelivoide kuin voide. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Uusi raaka-aineteknologia mahdollistaa sen, että voide on aktiivinen koko yön. Se sisältää liikeaktivoituja hoitoainekapseleita jotka hajoavat, kun voide levitetään iholle. Sitä kannattaa hieroa ihoon hiukan pitempään kuin yleensä voiteita, että raaka-aineet aktivoituvat. Osa kapseleista ei hajoa ihan heti vaan yön mittaan kääntyillessä ne vapauttavat hiljalleen tehoaineita. Sound Sleep Cocoon sisältää tamarindin siemenuutetta joka kosteuttaa ihoa ja vähentää nukkuessa lisääntyvää kosteuden haihtumista. Persian silkkipuunkuoriuute parantaa ihon toimintoja ja iho näyttää hehkeältä ja tasaiselta aamulla. Sound Sleep Cocoonin raaka-aineyhdistelmä on kehitetty lisäämään unen aikana muutenkin aktivoituvaa ihoa ja solukkoa korjaavaa prosessia. Samalla se myös parantaa sen kanssa käytetyn tehotipan vaikutuksia. Esimerkiksi laittamalla iholle ensin meidän suosikkitehotipan Overnight Repair Serumin ja sen päälle Sleep Sound Cocoonin nuo tehotipan elvyttävät vaikutukset tehostuvat. 

Vaikuttaa unen laatuun

Sleep Sound Cocoon sisältää yhdistelmän eteerisiä öljyjä jotka tuoksunsa avulla rauhoittaa ihmistä, poistaa stressiä ja parantaa unen laatua. Pitäisin tätä lupausta höpöhöpönä ellen olisi asiakkaiden kanssa kokenut sen niin monta kertaa. Ne asiakkaat jotka ovat käyneet meillä kasvohoidossa yleensä muistavat hierontaöljyn jota levitän iholle ennen kuin aloitan kasvohieronnan. Sen tuoksu on niin ihana, että suurin osa kysyy heti mitä se on. Siinä on eteerinenöljyseos lavendelista, patsulista ja santelipuusta. Tuo tuoksuyhdistelmä vaikuttaa keskushermoston kautta stressiä laukaisevasti ja rauhoittavasti. Nyt tämä uusi Sleep Sound Cocoon sisältää tuon saman öljyyhdistelmän joka hiljalleen vapautuu liikeaktivoitujen kapselien rikkoutuessa. Pitkin yötä voi hengitellä tätä rauhoittavaa tuoksua. Koska kyseessä ei ole tuoksuaine se ei ole voimakas ja se haihtuu hyvin nopeasti. Yksikään asiakas ei ole kahdenkymmenenvuoden aikana sanonut ettei pitäisi tuoksusta joka tästä kasvohierontaöljystä tulee. Itse nautin joka kerta, kun sitä hoidon aikana henkäisen, vaikka voisi kuvitella sen jo inhottavan tuhansien käyttökertojen jälkeen. Tämän kokemuksen kautta uskon, että tuo lievästi unen laatua parantava vaikutus on olemassa.

Vuorotyöläisen suosikki

Tämä Sleep Sound Cocoon on kehitetty todelliseen tarpeeseen, koska nykyihminen on kiireinen ja stressaantunut. Moni tekee epäsäännöllistä työtä tai vuorotyötä ja unirytmi on aina hiukan sekaisin. Vuorotyöläiset käyttävät tätä uutta yövoidetta tietysti silloin, kun nukkuvat oli se sitten yö tai päivä. Hienoa, että Dermalogica kehitti avun tähän nykypäivän ongelmaan ja nyt voi katsoa herätessään peiliin ja nähdä levänneen ja hehkeän ihon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti