lauantai 14. huhtikuuta 2018

Tämän hetken hoitotuotesuosikkini

Talvi alkaa onneksi kääntyä kevääseen ja kotihoitotuotteita voi vaihtaa kevyempiin ja aurinkosuojallisiin tuotteisiin. Samalla, kun hoidan omaa ihoani teen hoitotuotekokeiluja ja mietin miten muut ihotyypit voi kyseisiä tuotteita hyödyntää. Nyt myös kokeilussa on toinen amerikkalainen sarja joka on tulossa meille Dermalogican rinnalle ja sen tuotevalikoimaa täydentämään. Siitä kerron kesäkuussa tarkemmin.

Sound Sleep Cocoon

Uusi yövoide Sound Sleep Cocoon (110€) on tietysti ollut Marin ja minun käytössä siitä lähtien, kun saimme sitä Suomeen. Tällä hetkellä sen on ehdoton suosikkini ja se on aivan eri tyyppinen kuin aikaisemmat Dermalogican tuotteet. Voiteen koostumus on geelimäinen ja se on ihanan ohut ja raikkaan oloinen yövoide. Siinä on hiukan saman tyyppistä geelivoiteen tuntua kuin on aiemmin keväällä lanseeratussa Calm Water Gelissä (70€). Laitan tuon Sound Sleep Cocoon voiteen alle yöksi Multivitamin Power Serumin (119€) joka on hyvin kiinteyttävä tehotippa ja se käy myös silmien ympärille. Silmänympärysvoiteena olen nyt käyttänyt aamulla ja illalla Intensive Eye Repairia (70€) joka on tarkoitettu kuiville silmäluomille. Koen, että talvi ja jatkuvasti käytössä olevat kostutustipat sekä myös tämän hetken katupöly ovat rasittaneet silmäluomeni helposti hilseiliviksi ja vähän kutiseviksi. Intensive Eye Repair korjaa tilanteen parissa viikossa aikaisempien kokemusteni mukaan. 

Suursuosikki on Nightly Lip Treatment

Nyt, jos minulta kysyttäisiin minkä tuotteen ottaisit mukaasi autiolle saarelle niin vastaisin sen olevan Nightly Lip Treatment NYT 58€ (78€) suunympärys-ja huulivoide. Olen jäänyt siihen suorastaan koukkuun, koska se kruunaa iltahoitorutiinit tuntuvalla vaikutuksellaan. Nightly Lip Treatment on tarkoitettu yöksi pehmentämään suunympäryksen ryppyjä, kosteuttamaan huulten limakalvoa ja parantamaan verenkiertoa suunympärysalueella. Pakkauksessa on kiva levitin jolla voi hieroa suunympärystää ja huulia ja voiteen vaikutusaineet tekevät viileän ja hiukan nipistelevän tunteen joka  tekee vaikutelman todellisesta tehotuotteesta. Itseäni viehättää se, että Nightly Lip Treatment muhkeuttaa huulten limakalvoa ja kapeiksi kutistuneet huuleni näyttää täyteläisemmiltä. Käytän voidetta pari kertaa illan aikana ja myös aamuisin. Nightly Lip Treatmentista on myös tullut niin hyvää palautetta, että tällä hetkellä se on myydyimpiä tuotteitamme. 

Silmämeikinpoistoon Soothing Eye Make-up Remover

Silmänympärykset ovat olleet kevään huolenaihe, koska jatkuva kostutustipan käyttö on kuivattanut ja ärsyttänyt luomeni melkein hilseileviksi. Yleensä poistan silmämeikin Precleanse Balmilla (58€), mutta hiukan ärtyneille luomille geelimäisen silmämeikinpoistoaineen eli Soothing Eye Make-up Removerin (43€) käyttö on tuonut rauhoitusta ja viilennystä. Samoin Stress Positive Eye Lift (84€) silmänympärysnaamio on näyttänyt tehonsa ja sillä saa silmäpussit häipymään viidessä minuutissa. Aamuisin käytän tehotippana Phyto Replenish Oilia (102€) ja siitä onkin tullut meidän suosituin tehotippa. Se parantaa ihon omaa suojamekanismia nyt kevään katupölyyn ja siitepölyyn se on erinomainen suoja. Päivävoiteena olen kokeillut Calm Water Geliä (70€) ja sen keveys tuntuu talven paksumpien voiteiden jälkeen ihanalta. Se on myös ihan riittävän hoitava oikean tehotipan kanssa yhdessä näinkin rutikuivalle iholle. On myös kivaa vaihtelua kokeilla ihan uusia tuotteita ja iho saa monipuolisen hoidon. 

Multivitamin Power Serum (119€) on Dermalogican kiinteyttävin tehotippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti