maanantai 16. huhtikuuta 2018

Daily Superfoliant vähentää ilmansaasteiden vaikutusta ihoon

Katupölyaika alkaa olla pahimmillaan ja se rasittaa kasvojen ihoa monella tapaa. Tuulen mukana lentävä hiekka hioo ihoa mekaanisesti ja se on todella pahasta talven kuivattamalle iholle. Katupöly sisältää kaikkea mahdollista saastetta ja pakokaasujen jäämiä ettei niistä kaikista vielä tiedetäkkään. Se on varmaa ettei nämä saasteet ainakaan iholle hyvää tee.

Katupöly ärsyttää ihoa

Talven kuivattamalle ohuelle ja herkälle iholle katupölyn aiheuttamat rasitukset voivat puhkaista ruusufinnin, tai muuta ärsytysihottumaa. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan noin puolet ruusufinnitapauksista ovat ilmansaasteiden ja pakokaasujen aiheuttamia. Meillä Suomessakin on kaupunkioloissa näitä pakokaasujäämiä ja siihen, kun lisätään ilmassa pyörivä katupöly ei ole ihme, jos ruusufinni puhkeaa. Siksi kannattaakin vähentää kaikin tavoin näitä rasitustekijöitä. Daily Superfoliant (96€) mikrokuorinta-aine tuli myyntiin parisen vuotta sitten ja sen sisältämä lääkehiili neutralisoi saasteiden vaikutusta. Daily Superfoliant on saman tyyppinen kuorintajauhe kuin Dermalogican suursuosikki Daily Microfoliant (80€), mutta se on suunnattu vanhenevalle iholle ja neutralisoimaan juuri näitä ilmansaasteita. Monella työpaikalla sisäilman laatu on huono ja sellaisissa oloissa työskentelevä hyötyy suuresti Daily Superfoliantin vaikutuksista. Daily Superfoliant sopii kaikille yli 25-vuotiaille.

Phyto Replenish Oil suojaa ihoa

Toinen tarpeellinen ihonhoitoaine tähän vuodenaikaan on Phyto Replenish Oil (102€) öljymäinen tehotippa joka onkin jo hyvin monella käytössä. Phyto Replenish Oil tuli myyntiin noin kolmevuotta sitten ja nyt se on meidän suosituimpia tehotippoja sisarustuotteensa Overnight Repair Serumin (107€) kanssa. Tämä kevyt öljymäinen tehotippa laitetaan joka aamu ensimmäisenä ja vasta sen päälle hoitovoide. Phyto Replenish Oil vaikuttaa juuri siihen kohtaan ihosolukkoa jossa muodostuu
ihon oma suojabarriääri. Erittäin tärkeää on, että ihon omat suojakeinot ovat kunnossa, koska se on aina paras asia iholle. Barrier Repair (69€)pitää ehdottomasti olla nyt käytössä, koska se tekee suojapinnan iholle ja iho pystyy suojautumaan. Nämä kolme tuotetta auttaa ihoa selviytymään katupölykaudesta ja sisäilmaongelmista kärsivillä ne voivat olla jatkuvassa käytössä.


Daily Superfoliant (94€) vähentää ilmansaasteiden ihoa rasittavaa vaikutusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti