maanantai 23. huhtikuuta 2018

Tähtitarjouksena Multivitamin Power Serum!

Tähtitarjouksena on nyt MULTIVITAMIN POWER SERUM NYT 89€ (119€) kiinteyttävä tehotippa ja saat lahjaksi matkakokoisen Skin Smoothing Cream kosteusvoiteen. Voimassa 6.5 asti.

Tehokiinteyttäjä

Multivitamin Power Serum on Dermalogican kaikista kiinteyttävin tehotiiviste. Se myös korjaa uv-säteilyn aiheuttamaa solutuhoa ja vähentää ihon rypistymistä ja veltostumista. Kukaan yli nelikymppinen ei selviydy ikääntymisestä kunnialla ellei käytössä ole Multivitamin Power Serum kesän ajan:). Multivitamin Power Serum on ollut jo pitkään Dermalogican valikoimassa, mutta se oli aikaisemmin yksittäispakatuissa kapseleissa. Moni varmaan muistaa 2000-luvun alkupuolelta nämä harmaat pikkukapselit joita käytettiin joka ilta. Jo silloin tuote oli Dermalogican elvyttävin ja kiinteyttävin tehotiiviste. Muutamia vuosia sitten Multivitamin Power Serumin koostumus muuttui ja se pakattiin tuubiin mikä onkin järkevämpää. Nyt Multivitamin Power Serum on entistä tehokkaampi ja sen kiinteyttävä vaikutus on tuntuva.

Käyttö on helppoa

Multivitamin Power Serum sulaa ihoon ja se käy myös silmänympärille. Sitä voi käyttää aamulla ja illalla, mutta nimenomaan yöaikaan sen vaikutukset tehostuu. Multivitamin Power Serumia käytetään niin kuin muitakin tehotippoja aina ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle hoitovoide ja silmänympärysvoide. Nimenomaan kesällä Multivitamin Power Serum on erityisen tarpeellinen, koska sen runsas antioxidanttien yhdistelmä vähentää uv-säteilyn ihoa vanhentavaa vaikutusta. Uuden yövoiteen Sound Sleep Cocoonin (110€) kanssa Multivitamin Power Serum on ihanteellinen yhdistelmä kesäksi. Kumpikin on kevyt ja hyvin imeytyvä tuote ja siksi ne ovat sopivia helteisinä kesäöinä. Multivitamin Power Serum sopii kaikille yli kolmekymppisille ja öljyinen ja rasvainen iho pärjää yön yli pelkällä tällä tehotipalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti