maanantai 9. huhtikuuta 2018

Tähtitarjouksena Nightly Lip Treatment!

Tähtitarjouksena on NIGHTLY LIP TREATMENT NYT 58€ (78€) huuliryppyjen hoitotuote ja saat lahjaksi Climate Control suojaavan huulirasvan, arvo 15€. Tarjous on voimassa 22.4-18 asti.


Huulirypyille kyytiä

Nightly Lip Treatment on hoitotuote pehmentämään suunympäryksen pystyryppyjä ja ennalta ehkäisemään niiden syntymistä. Samalla voide on erittäin kosteuttava ja se tuo myös huultenlimakalvoille muhkeutta. Nightly Lip Treatment parantaa verenkiertoa ja auttaa hiusverisuonia toimimaan ja tämän kautta huulten väri paranee. Nämä on kaikki hyvin tyypillisiä ikääntymisen ongelmia. Viimeistään viisikymppisenä voi huomata, että huulet alkavat kaventua ja väri muuttua kalpeammaksi ja samalla huultenraja menettää selkeyttään. Huulten kaventuminen johtuu solutoiminnan hidastumisesta, limakalvojen ohentumisesta ja kuivuudesta sekä suun ja hampaiden toiminnan muutoksista. Yleensä nämä suunympärillä olevat pystyrypyt ovat ensimmäisiä iän tuomia rypistymisiä ja ne saattavat muodostua muutamassa vuodessa hyvin näkyviksi.

Nightly Lip Treatment on helppo käyttää

Nightly Lip Treatment tuli myyntiin vasta viime vuonna ja yleensä näin uudet tuotteet eivät ole tarjouksessa. Haluan kuitenkin, että kaikilla olisi mahdollisuus kokea tämän voiteen teho, koska sen vaikutus on niin näkyvä. Voidetta kannattaa ostaa kaksittain toinen kylppäriin ja toinen yöpöydälle. Nightly Lip Treatmenttia käytetään aamulla ja illalla pesun jälkeen huulille ja suunympärille. Pakkauksen kärki on muotoiltu siten, että sillä voi tehdä hierontaliikkeitä lisätäkseen voiteen tehoa ja imeytymistä. Itselleni olen kokenut parhaaksi tavaksi levittää Nightly Lip Treatmentia aamulla ja illalla ihonpuhdistuksen ja hoidon yhteydessä viimeiseksi tuotteeksi. Minulla on toinen puikko yöpöydällä ja lisään siitä vielä ainakin kerran kirjaa lukiessani ja ennen nukahtamista. Päivällä voidetta ei oikein voi käyttää, koska se saattaa jättää kiiltävyyttä suunympärille eli tarkoitus on käyttää tuotetta aivan kuin muitakin hoitoaineita aamuin ja illoin. Yleensä noin 3-4 viikon käytön jälkeen alkaa huomata tuloksia. Itselläni huomasin ensimmäiseksi huulten muhkeutumisen, koska minulla on hyvin kapeat huulet. Ylähuulen pystyrypyt ovat selvästi pehmenneet sekä itselläni, että asiakkailla.

Näin tehostat Nightly Lip Treatmentin vaikutuksia

Dermalogica teki Nightly Lip Treatmentin todelliseen tarpeeseen ja mitään tämän kaltaista voidetta ei ole aiemmin ollut markkinoilla. Nightly Lip Treatmentin imeytyvyyttä ja vaikutuksia voi tehostaa Daily Microfoliant kuorinnalla. Huulet ja suun ympärystä kannattaa kuoria hellästi sormella pyöritellen joka kerta, kun Daily Microfoliantia muutenkin käyttää. Nightly Lip Treatmentin mukana tuleva Climate Control Stick on hyvä lisäkosteuttaja ja suojaaja päiväkäytössä. Varsinkin auton ilmastointi ja muut kovat tuuletukset kuivattavat huulia erityisesti. Toinen hyvä kosteuttaja on meidän suosikkimeikkituote Youngbloodin Lip Gloss (38€) joka sisältää runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa. Aivan loistavan lisäelvytyksen saa Bt-Sonic ultraäänilaitteella. Suunympärysryppyihin saa vielä nopeammin ja selkeämmin tuloksia, kun käsittelee noin minuutin verran pelkästään suun ja ylähuulen aluetta ennen Nightly Lip Treatmentin levittämistä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti