sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Älä missaa YB:n alennusta!

Youngbloodin meikeistä on vielä ensi viikon -25% ja se alennus kannattaa hyödyntää. Meillä on nyt varasto täynnä, kun vihdoinkin perjantaina meidän postipaketti löysi Hämeenlinnan ja meidän hoitolan. Jo yksikin uusi meikkituote uudistaa ulkonäön kesäfiilikseen.

Joka naisella pitää olla yksi kirkkaan punainen huulipuna

Näin kesällä on monilla juhlia huomattavasti enemmän kuin talviaikaan ja onkin kiva ettei kaikki ole pelkkää arkea. Juhlapukeutumiseen kuuluu ehdottomasti myös juhlavampi meikki. Jo uusi huulipunasävy uudistaa meikkiä huomattavasti ja huulipuna pitääkin aina valita vaatteiden värin mukaan. Aika suuri moka on käyttää juhlassa samaa huulipunaa mitä laittaa arkipäivänä työhönkin. Eikä talvenvärit kuulu kesään, vaan ne kaipaa muutosta. Viime kesän suosikki oli mattapintainen huulipuna ja niin on edelleenkin. Puhdas punainen Fever (32€-25%) on väri mikä pitäisi olla joka naisen meikkipussissa. Punainen sopii aivan kaikkeen ja kesällä punaisen sävy on lämpimämpi ja talvella tummempi punainen. Huultenrajauskynä Trudy Red (23€-25%) sopii Feverin kanssa hyvin ja vaaleampia huulipunia voi terästää tällä puhtaan punaisella rajauskynällä. Väri Flirt (32€-25%) on näiden mattapunien suursuosikki ja sävy Secret on tämän kesän uutuus. Flirt on murettu puhdas punainen ja Secret sopii hyvin nudemeikkiin, koska se on neutraalin rusehtava. Minun silmääni kiusaa kaikista eniten, jos viisikymppinen nainen käyttää samaa lällyä vaaleanpunaista huulipunaan mikä oli muotia seitsemänkymmentäluvulla. Se osoittaa jämähtämistä menneisyyteen, tai halusta olla edelleen pikkutyttö. Aikuisella naisella huulipuna pitää olla sen verran jämäkkä sävyltään ettei se näytä teinitytön väreiltä.

Korostusta silmiin ja kulmiin

Ehdoton meikkisuosikki on Brow Artiste Sculping Pen (41€-25%) kulmakynä. Se on vinopäinen eikä terävän kynämäinen ja tämä tekee siitä aivan erilaisen. Pieni muutos mallissa muutti kulmien tummentamisen helpoksi kaikille. Brow Artiste Sculping Pen väri Natural Brunette on pelastus kulmille joissa kestoväri ei kunnolla pysy. Hyvin usein iän myötä myös karvan laatu muuttuu ja se osa karvasta mihin kestoväri imeytyy ohenee ja värin pysyvyys heikkenee. Tähän asiaan ja muutenkin hentoihin kulmakarvoihin on ollut erinomainen apu EyEnvy ripsiseerumi (108€). EyEnvy sopii sekä ripsiin, että kulmiin ja monilla ensimmäinen huomattu vaikutus on karvan tummentuminen. 
Toinen suosittu meikkituote on tussimainen rajauskynä Eye Mazing Liquid Liner (42€-25%) jolla on helppo tehdä ohut rajaus ripsirajaan. Siinä sävy Marron on käyttökelpoisin, mutta näin kesällä siniturkoosi Azul näyttää ihan kivalta. Tuo Marron on mustanruskea joka on hyvä perusväri kaikille. Tässä iässä silmäluomet alkavat löpsähtää ja rypistyä ja itse koen parhaaksi tuoda rajauksella tehoa katseeseen ja silmiin. Nuorempana en niinkään käyttänyt rajauksia, mutta nyt olen päättänyt ettei niin kiire saa aamuisin olla etten ehtisi tekemään siistiä rajausta. Tietysti se vaatii hiukan keskittymistä ja vaan harjoittelun kautta kädestä tulee vakaampi ja rajaus ei mene kiharalle. Todellisuudessa rajauksen teko vie korkeintaan viisiminuuttia  ja sen verran aikaisemmin voi, vaikka herätä. Kuitenkin rajaus poistaa silmistä vähintään kymmenenvuotta ja pysyy hyvin iltaan saakka.

1 kommentti:

  1. Sain nettipäälikkö Annukalta viestin, että puhelimella kommentointi pitäisi taas toimia. Kokeilkaapa ja kertokaa vinkkejä YB:n meikeistä.

    Inkeri

    VastaaPoista