keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Fire&Ice Facial kasvohoito

iSClinicalin patentoitu raaka-ainekehittely vie kasvohoitojen vaikutuksen aivan uuteen ulottuvuuteen. Ensimmäiseksi otimme käyttöön Fire&Ice Facial menetelmän joka on iSClinicalin tunnetuin hoito. Sen vaikutuksista on saanut jo vuosia lukea amerikkalaisista naistenlehdistä ja ammattijulkaisuista.Red Carpet kasvohoito

Hintatiedot ovat aina tärkeitä ja Fire&Ice Facial hoito maksaa 92€ ja aikaa siihen menee tunnin verran. Sarjahoitoina tehtynä siinä on hyvä alennus ja kolmen kerran sarja on 250€ ja kuusi hoitokertaa on 470€. Sarjahoitoa tehdessä hoitovälit pitää olla 10-21 päivää. Liian pitkillä hoitoväleillä vaikutus vähenee merkittävästi. Sitten mennään tähän varsinaiseen menetelmään  ja red carpet-kasvohoitoon. Red carpet tarkoittaa punaista mattoa ja Fire&Ice Facial on sen tason kasvohoito, että kun mennään niin isoon juhlagaalaan, että kävellään punaisella matolla tämä kasvohoito on kaunistanut vieraiden kasvot täydellisiksi. Esimerkiksi Hollywoodin Oscargaalassa tähdet ovat kertoneet käyneensä Fire&Ice Facial sarjahoidoissa. iSClinicalin pääkonttori ja tehtaat ovat Los Angelesin liepeillä ja tietysti iSClinical on ollut filmitähtien saatavilla sen alkutaipaleesta lähtien. 

Fire&Ice Facial vaikuttaa tehokkaasti ja turvallisesti

Fire&Ice Facial kasvohoito perustuu hedelmähappoentsyymien kontroloituun vaikutukseen. Hedelmähappoentsyymit ovat olleet kosmetologien käytössä jo 1990-luvun alkupuolelta lähtien ja ne ovat tuttuja ja turvallisia tehoaineita. Sen sijaan uutta ovat ne vaikuttavat aineet jotka imeytyvät ihoon tuon hedelmähappojen vaikutuksen jälkeen. iSClinicalin kehittämä tripeptidi-1 vaikuttaa ihon kollageenisynteesiin ja auttaa sen toimintaa ettei se vähenisi iän myötä. Samoin se vaikuttaa kollageenin rakenteeseen ja vahvuuteen ja kollageenihan on se kimmosäie mikä pitää ihon joustavana ja kimmoisana. Kollageenin muodostus vähenee ikääntymisen myötä, koska estrogeenihormoni pitää tämänkin systeemin käynnissä. Estrogeenitason laskiessa kollageenin syntyminen vähenee ja sen laatu heikkenee. Uv-säteily on toinen suuri haitta kollageenin muodostukselle ja siihen iSClinical on kehittänyt superoksididismutaasi nimisen vaikutusaineen joka korjaa auringon aiheuttamia ongelmia. Kerron myöhemmissä postauksissani perusteellisemmin näiden iSClinicalin kehittämien raaka-aineiden vaikutusperiaatteet. 

Fire&Ice Facial sopii kaikille

Fire&Ice Facial kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja rentouttavalla hieronnalla. Näiden jälkeen iholle laitetaan tehoaine joka sulattaa kuolleen solukon ja kaiken kuona-aineen ihosta ja ihohuokosista. Tämä aine vaikuttaa noin 3-5 minuuttia ihotyypistä riippuen ja se tekee lämmön tunteen kasvoille. Saattaa tuntua voimakastakin kihelmöintiä, mutta ei missään tapauksessa sietämätöntä. Tämän vaiheen jälkeen iholle levitetään naamio joka sisältää näitä iSClinicalin kehittämiä vaikutusaineita ja sen vaikutukset kohdistuu ihon kimmoisuuteen. Naamio vaikuttaa kymmenenminuuttia ja sen jälkeen levitetään hoitoaineet ja meikki, jos asiakas sen haluaa. Voisin sanoa, että Fire&Ice on jotain vanhaa ja jotain uutta ja on siinä jotain sinistäkin. Hedelmähappoentsyymien vaikutukset ovat vanhoja tuttuja hyväksi todettuja ja erittäin tehokkaita hoitoaineita. Tripeptidi-1 ja superoksididismutaasi ovat aivan uutta tieteen kehittämiä medikaalitason vaikutusaineita. Sinistä on Hydra-Cool Serum (65€) joka levitetään hoidon päätteeksi ihoa kosteuttamaan ja se onkin iSClinicalin suosituin seerumi. Fire&Ice Facial vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, palauttaa ihon kimmoisuutta, parantaa ihon väriä, supistaa huokosia ja kaunistaa kaikin tavoin yli 35-vuotiaiden ihoa.

Tilaa aika tähän tehokkaaseen hoitoon jo tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti