perjantai 8. kesäkuuta 2018

Bt-Sonic toi ihonhoitoon uuden ulottuvuuden

En olisi koskaan uskonut miten suuren muutoksen ihon kotihoitoon saa aikaan Bt-Sonic (126€) , kun sen ensimmäisen kerran näin viime kesäkuussa. Onneksi emme Marin kanssa tyrmänneet sitä heti vaan maltoimme kokeilla sitä kunnolla, että ymmärsimme sen vaikutukset.

Kaikki ihotyypit hyötyy Bt-Sonicista

Ilman tätä kokemusta mitä olen nähnyt asiakkailla tapahtuvan en olisi ymmärtänyt laitteen hyötyjä ihan jokaiselle ihotyypille. Muistutan nyt vielä kerran, että kerron vaan tästä Bt-Sonic laitteesta. Myynnissä on lukuisia eri vimpaimia enkä niiden vaikutuksista tiedä. Laitteen pitää ehdottomasti olla ultraäänilaite jotta vaikutuksia saadaan eikä mikä tahansa laite ole sama asia. Tietääkseni tätä laitetta ei myydä muilla kauppanimillä kuin Bt-Sonic. Painotan tätä siksi, että niin moni tuttavani väittää käyttäneensä tätä ja kun näen laitteen sillä ei ole mitään tekemistä Bt-Sonicin kanssa. Pelkät harjalaitteet ovat yleensä vahingollisia ohuelle ja kuivalle iholle meidän ilmastossa. Yhtään negatiivista vaikutusta en ole Bt-Sonicin käytöstä nähnyt. Kukaan ei ole myöskään kyllästynyt siihen, koska se tekee ihon niin puhtaan ja hyvän tuntuiseksi, että se motivoi käyttöä. Epäpuhdas ja sekaiho hyötyvät tästä puhdistavasta vaikutuksesta ja näpyt, mustapäät ja tukkeumat vähenee ja huokoset supistuu. Herkkä ja ohut iho vahvistuu ja punoitus ja couperosa vähenee. Iäkkäällä ryppyisellä iholla tapahtuu myös vahvistumista ja se pehmentää pikkujuonteita ja solu-uudistuksen myötä ihosta tulee kiinteämpi. Aivan kaikkien ihonväri tasoittuu ja heleytyy ja lähes kaikilla on pigmenttiläiskät jääneet kokonaan pois.Parantaa ihon väriä ja vähentää pigmenttiläiskiä

Nyt vasta kokemuksesta olen ymmärtänyt miten paljon solutoiminnan vilkastuminen vähentää pigmenttiläiskiä. Kuolleen, ja harmaan solukon määrä vähenee ja iho näyttää huomattavasti paremmalta. Solutoiminnan parantuminen nopeuttaa vanhan tummentuneen pigmenttisolun irtoamista ja sen tilalle syntyy uusi läpikuultava ihosolu. Uudet pigmenttisolut syntyy tasaisesti ja uv-säteily ei saa enää näkyviin kasautuneita pigmenttikeräytymiä. Tällaista vaikutusta en osannut odottaa, vaan aloimme asiakkaiden kanssa ihmetellä miten vähän heidät tyypilliset pigmenttiläiskät ovat tänä keväänä tummuneet. Sitten tajusin, että tietysti solutoiminnan normalisoituessa pigmenttisolut poistuu siinä tahdissa kuin pitääkin eikä läiskiä tule niin selvästi. Sitä en vielä tällä kokemuksella voi vannoa, että kaikille käy niin, mutta nyt se näyttää lupaavalta. Yleensä viisikymppisenä iho alkaa kirjavoitumaan uv-säteilyn vaikutuksesta eikä rusketuksesta tule enää tasaista. Tähän ongelmaan Bt-Sonicin käyttö antaa suuren avun. Tätä laitetta voi käyttää myös iSClinicalin puhdistustuotteiden kanssa ja tietysti tuo Daily Microfoliant (80€) ja Daily Superfoliant (96€) ovat yliveto yhdistelmä Bt-Sonicin kanssa.

2 kommenttia:

  1. Suuret kiitokset eräälle asiakkaalle joka laittoi meille sähköpostia ettei tämän blogin kommentointi toimi kunnolla. Minulla ei ollut siitä mitään tietoa, kun itse kommentoin kirjautuneena blogiin. Olin kyllä hiukan ihmetellyt miksi ei yhtään kommentia ole tullut aikoihin. Blogin lukijamäärä on kasvanut noin 30% iSClinicalin myötä ja ihmettelinkin, että onpas mykkää porukkaa, kun kukaan ei laita kommenteja. Nyt asia on korjattu.
    Jos huomaatte vastaavia ongelmia jossain meidän työssä kertokaa siitä heti. Emme Marin kanssa ole mitään tietokoneneroja joten meille voi käydä vahinkoja, vaikka suurimman osan verkkopalveluistamme tekeekin Annukka Leppänen. Nyt näiden kommenttien ongelma ei johtunut meistä vaan googlella itsellään oli jokin ongelma.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. No vähän ihmettelin, että etkö hyväksynyt kommettiani...tai kadotinko sen itse;)

    VastaaPoista