lauantai 16. kesäkuuta 2018

iSClinicalin kolme puhdistustuotetta

iSClinicalilla on kolme erilaista puhdistustuotetta joten joka ihotyypille löytyy oma täsmätuote ihon hyvään puhdistukseen. iSClinicalin tuotteet ovat myös todella riittoisia, koska niissä ei ole turhia täyteaineita vaan puhtaita tehoaineita. Nämä puhdistustuotteet tulevat edulliseksi käytössä, koska ne ovat kaikki saman hintaisia eli 49€ ja ne riittävät noin kolmekuukautta käytössä.

Cleansing Complex

Cleansing Complex (49€) on iSClinicalin eniten myydyin tuote ja sitä en ollenkaan ihmettele. Cleansing Complex sopii kaikille ihotyypeille ja se on helppokäyttöinen geeli. Se huuhtoutuu täysin vedellä pois, mutta ei jätä kuivaa kiristystä ihon pintaan, vaan iho tuntuu todella hyvältä. Cleansing Complex sopii myös silmämeikin poistoon ja ainakin Youngbloodin meikit lähtee sillä pois oikein hyvin. Mitään kasvovesiä ei tarvita, koska geeli huuhtoutuu täysin pois. Perinteisiä kasvovesiä ei iSClinicalissa edes ole, mutta puhdistuksen jälkeen voi käyttää Copper Firming Mist (39€) hoitosuihketta. Tämä oli ensimmäinen puhdistusaine mitä iSClinicalilta kokeilin ja hämmästelin sitä, että rutikuivaihoni tuntui pesun jälkeen ihan mukavalta eikä yhtään kiristellyt. Suosittelen tekemään myös iSClinicalin puhdistustuotteilla kaksoispuhdistuksen ja iholle olisi hyväksi käyttää kahta erilaista tuotetta peräkkäin.


Cream Cleanser

Cream Cleanser (49€)  on voidemainen puhdistustuote, mutta myös täysin vesiliukoinen. Silläkin voi poistaa silmämeikin ja hyvin vahva ja hankalasti poistettava ripsiväri sulaa pois Cream Cleanserilla. Voidemainen Cream Cleanser voidaan poistaa myös pelkästään kasvopaperilla pyyhkimällä eli sen kanssa ei ole pakko käyttää vettä. Tämä puhdistusvoide on erinomainen kovalla pakkasella, kun vesi ei tee hyvää iholle. Yhtään tahmaista tunnetta ei jäänyt tästä voidepuhdistuksesta vaan iho oli raikkaan oloinen puhdistuksen jälkeen. Inhoan puhdistusaineita jotka jäävät lillumaan ihon pinnalle eivätkä lähde kunnolla pois, mutta Cream Cleanser ei taatusti lillu iholla. Cream Cleanser sopii kaikille ihotyypeille paitsi ei öljyisen rasvaiselle iholle. Kuivalle, ohuelle ikääntyvälle iholle Cream Cleanser on paras valinta. Tämä on myös hyvä tuote kaksoispuhdistukseen. Ensin käytetään Cream Cleanser poistamaan ulkoisen lian ja meikin ja sen jälkeen Cleansing Complex joka puhdistaa huokoset. 

Warming Honey Cleanser

Tästä puhdistusaineesta tuli heti suosikkini ja ainakin näin kesällä se sopii hyvin kuivalle ja vanhenevalle iholleni. Warming Honey Cleanser (49€) on monta tuotetta yhdessä, koska se myös kuorii ihoa kevyesti ja rauhoittaa tulehduksia. Eniten tämä tuote on tarkoitettu rasvoittuvalle - ja sekaiholle, mutta se toimii kaikilla ihotyypeillä käytettynä 3-4 kertaa viikossa. Itse ihastuin tähän raikkauteen ja sileyteen mitä Warming Honey Cleanser jätti. Kuivalle iholle kuorinta on myös erittäin tärkeää ja mikäs sen helpompaa, kun se tulee samalla pesun yhteydessä. Mikäli kuorivaa vaikutusta haluaa lisätä niin silloin tuotteen annetaan vaikuttaa iholla muutama minuutti. Silmänympärysalueelle Warming Honey Cleanseria ei suositella sen kuorivan vaikutuksen vuoksi. Itse kyllä poistin sillä pari viikkoa joka päivä silmämeikinkin, kun en ollut lukenut käyttöohjeita. Tämä on hyvin tyypillistä minulle, että teen ensin ja luen vasta jälkikäteen mitä olisi pitänyt tehdä. Mitään kuivattavaa vaikutusta en tuolla puhdistuksella silmänympärysiholle huomannut, mutta en suosittele kokeilemaan kuin hätätapauksessa. Warming Honey Cleanser sisältää kuollutta solukkoa sulattavaa papaiinia ja vihreää teetä joka rauhoittaa tulehduksia. Näiden ominaisuuksiensa vuoksi tämä puhdistusaine vähentää näkyvästi tulehtuneita finnejä ja tukkeutumia. 

Huomio että voit kaikkia näitä puhdistusaineita käyttää Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitteen kanssa. Varsinkin rasvoittuvalle ja tukkeutuneelle iholle Warming Honey Clenser ja Bt-Sonic saavat muutoksen aikaan 3-5 viikossa. Miehille ja teini-ikäisille tämä puhdistusyhdistelmä on helppo ja tehokas hoito rasvoittumiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti