perjantai 22. kesäkuuta 2018

Youth Eye Complex on asiakkaiden suosikki

Juhannus on ihan hyvä ajankohta kirjoittaa silmänympäryksistä, koska juhannusaattohan on yleensä romanttisen silmiin katsomisen ilta. Näin ainakin suomalaisissa elokuvissa asiat esitetään. Itse en enää haluaisi, että kukaan katsoo silmänympäryksiäni kovin tarkkaan, koska ne ovat ruvenneet ryppyilemään.

Youth Eye Complex on suosikkituote

Tämä Youth Eye Complex (115€) on tullut tietoisuuteeni vasta hiljakkoin. En ollut kuullut tästä silmänympärysvoiteesta ennen kuin otin iSClinicalin meille myyntiin. Tuo NeckPerfect Complex (95€) kaulavoide oli minulla jo käytössä ennen kuin mitään muuta tiesin iSClinicalista. Käytännössä on osoittautunut, että näinä parina kuukautena meidän eniten myydyt iSClinical tuotteet ovat NeckPerfect Complex ja aivan yhtä suosittu Youth Eye Complex. Olen nyt vasta tiedostanut, että netissä on monia mainintoja Youth Eye Complexin tehokkuudesta ja se on monessa Euroopan maassa iSClinicalin suosituin tuote. Youth Eye Complex on jo useampaan kertaan loppunut hyllystämme, kun en ole osannut varautua sen menekkiin. Onneksi iSClinicalin maahantuojan A Class Beautyn lähettämö toimii todella nopeasti. Näin alkuvaiheessa se on meille tärkeää, koska en vielä osaa arvioda miten paljon mitäkin tuotetta tarvitaan. Olen ottanut tavaksi tehdä tilauksen A Class Beautyyn iltaisin kotona samalla, kun kirjoitan tätä blogiakin. Yleensä tilaus lähtee meille jo seuraavana aamuna ja on meillä sitä seuraavana päivänä kotiin, tai siis hoitolaan kannettuna. Nyt Youth Eye Complex on tullut minullekin tutuksi, kun tilaan sitä joka tilauksessa. 


Youth Eye Complexin vaikutukset näkyy nopeasti

Tästä Youth Eye Complexin tehosta on monia kirjoituksia suomalaistenkin kauneusbloggaajien sivustoilla ja kaikki kertovat sen nopeasta vaikutuksesta. Kollegat neuvoo myös, että se on hyvä tuote antaa asiakkaille näytteeksi, koska jo yhdellä näytepussilla saa aikaan tuntuvaa ja näkyvää vaikutusta. On aina kiva antaa asiakkaalle jotain sellaista kokeiluun mikä jo näytteenäkin vaikuttaa. Netissä on paljon kuvia miltä silmänympärys näytti ennen Youth Eye Complexin käyttöä ja miltä sen jälkeen. Minä en oikein perusta näistä ennen ja jälkeen kuvista, kun nuo muutokset riippuu niin paljon kuvakulmistakin. Oma kokemukseni ja Marin kokemus Youth Eye Complexista on erinomaisen hyvä. Minulla oli selvästi pussillaan alaluomi ja siinä oli muutama syvä ryppy. Nyt tuo turvotus on vähentynyt ja alaluomi ei niin paljoa enää harmita minua, koska se on sileämpi. Itselläni nuo vaikutukset näkyivät parin viikon käytön jälkeen. iSClinicalilla on toinenkin silmänympärysvoide Eye Complex (95€) ja se on tarkoitettu hyvin kuiville ja atooppisille silmänympäryksille. Uskon, että se tulee suositummaksi talven koittaessa, koska silloin monella on paha kuivuusongelma silmäluomilla. 

Hyvää juhannusta kaikille lukijoille!

1 kommentti:

  1. Huomasin juuri, että tämän jutun otsikossa oli kirjoitusvirhe ja korjasin sen äsken. Pyydän anteeksi huolimattomuuttani.
    Kaikki kirjoitusvirheet eivät aina johdu minusta. Meillä Janakkalan Hyvikkälän pikkukylässä on niin hidas nettiyhteys, että ipadini jumittuu välillä moneen kertaan yhden blogijutun aikana. Välillä teksti hyppelehtii ja silloin huomaan, että kirjaimia jää pois. Yritän aina korjata nämä virheet jälkikäteen, mutta kaikkia en aina huomaa.


    Inkeri

    VastaaPoista