torstai 14. kesäkuuta 2018

Turvotus on iän tuoma ongelma

Turvotus on ongelma mikä seuraa naisia kaiken ikään ja se liittyy meidän hormoonitoimintaan. Lähes jokainen on joskus kokenut ennen kuukautisia turvonneen tönkköä olotilaa. Vaihdevuosi-iässä turvotus on ihan tyypillistä ja se vaan lisää ihon veltostumista.

Bt-Sonic parantaa nestekiertoa

Pidemmän käyttökokemuksen kautta olen huomannut, että Bt-Sonic ultraäänilaitteen käyttö vähentää turvotusta näkyvästi. Tähän on aivan looginen selitys, koska laitehan vilkastuttaa ihon toimintaa ja silloin myös aineenvaihdunta paranee. Useampi asiakas jotka ovat aikaisemmin harmitelleet silmäpusseja sanovat niiden selvästi vähentyneen. Nanolift kasvohoitohan (124€) on aivan erinomainen turvotuksen poistaja ja sen näkee heti, kun hoidon jälkeen peiliin vilkaisee. Tätä vaikutusta voi pidentää, kun kotikäytössä on Bt-Sonic (126€). Leuan alle tulee myös iän myötä veltostunut pussi jota myös huono nestekierto vaan lisää. Nyt tämä iSClinical Neckperfect Complex (95€) kaulavoide on osoittautunut hyväksi avuksi myös siihen. Suosittelen, että kannattaa tehdä leuan alle oikein tehohoito ja käyttää pariminuuttia Bt-Sonic ihan siinä kaulalla ja leuan alla ja toinen pariminuuttia kasvoille. Tämän jälkeen levitetään iSClinicalin Neckperfect Complex ja muutama asiakas on jo tämän tehnytkin ja tulokset kyllä näkyy. Ylipäätään omalle kaulalleni jo pelkkä Neckperfect Complex kaulavoiteen käyttö antoi hämmästyttäviä tuloksia ja nyt, kun keksin lisätä siihen tuplasti elvytystä Bt-Sonicilla alkaa tuo vihikoiran leukapussikin pienetä.C Eye Serum Advance + auttaa silmäpusseihin

Silmäpussit ovat tyypillinen vaiva suomalaisille ja se johtuu jo meidän kasvojen mallista. Meillä on suuret silmät ja leveä silmäluomi ja pudotessaan iänmyötä se helposti jää silmän alle pussiksi. Yläluomella olevaa pussia on vaikea hoitaa kosmeettisesti, mutta sitäkin voi ennalta ehkäistä.  Turvotusta poistavat hoitotuotteet jonkin verran vähentävät yläluomen turvotusta, mutta alaluomeen vaikutus on dramaattinen. Kerroinkin jo, että muutama asiakas on saanut silmäpussit pois Bt-Sonicin säännöllisellä käytöllä. Tähän, kun lisätään iSClinicalin C Eye Serum Advance + (69€) silmäluomien tehotippa aamui ja illoin käytettynä tuloksia näkyy jo 2-3 viikon kuluessa. C Eye Serum Advance + on ainutlaatuinen tehotuote parantamaan ohuen silmänympärysihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa ja niiden vilkastuminen auttaa silmäpusseihin ja tummiin silmänympäryksiin. Moni kollegani sanoo tämän olevan tehokkain tuote mitä heillä on koskaan ollut myynnissä juuri tummuuteen ja turvotukseen. Minulla ja meidän asiakkailla on vasta kuukauden kokemus iSClinicalin käytöstä joten en ole nähnyt kuin pienen osan tuotteiden vaikutuksesta. Tosin uskon täysin kollegoiden suosituksiin, koska tiedän etteivät he puhu mitään turhaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti