maanantai 18. kesäkuuta 2018

Tähtitarjouksena Dermalogican Calm Water Gel

TÄHTITARJOUKSENA ON DERMALOGICAN CALM WATER GEL NYT 49€ (70€) kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Saat kaupan päälle matkakoot iSClinicalin NeckPerfect Complex kaulavoiteesta ja Pro-Heal Serum tehoseerumista sekä näytepussin Youth Eye Complexista. Arvo 20€.Kesän kevyin kosteusvoide

Calm Water Gel sopii aivan kaikille ihotyypeille kesäaikaan. Olen antanut sille lempinimen vesivoide, koska se levitettäessä sulaa vesimäisen ohueksi ja tekee ihanan raikkaan tunteen. Erityisen hyvä Calm Water Gel on herkistyneelle kuumottavan punoittavalle iholle. Tämä Calm Water Gel tuli myyntiin vasta alkuvuonna ja se ei vielä ole kaikille tuttu, mutta kehoitan kokeilemaan. Kaikki ketkä ovat sen ehtineet ostaa tulivat hakemaan uuden tuubin vanhan loputtua ja se on varma merkki siitä, että tuote toimii. Ylipäätään suomalaista kuluttajaa viehättää ohuet ja kevyet hoitotuotteet, koska monilla on edelleenkin rasvoittumisen pelko. Calm Water Gel on koostumukseltaan geelimäinen, mutta levitettäessä iholle se hajoaa vesimäiseksi nesteeksi ja se imeytyy aivan heti. Siinä on todella kosteuttava raaka-aineyhdistelmä niin, että se keveydestä huolimatta kosteuttaa hyvin kuivaakin ihoa.  Jopa oma rutikuiva ihoni saa siitä riittävästi kosteutta näin kesällä. Mitään elvyttäviä vaikutuksia siinä ei ole ja se sopii hyvin ihan nuorillekin. Lisäelvytystä saa laittamalla tämän geelin alle joku tehokas seerumi. Huomaa myös, että voit aivan hyvin valita seerumin iSClinicalilta ja käyttää näitä kahta sarjaa yhdessä. Myös miehet tykkää tästä voiteesta juuri tuon hyvän imeytyvyyden takia. 

2 kommenttia:

  1. Tämä on aivan ihana voide kesään ja kutisevalle atooppiselle iholle kaikkina vuoden aikoina. Tähän loppuu kyllä ostoslakko, kun on niin kiva tarjous ja saa vielä uuden sarjan testereitä lahjaksi.

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan atoopikot ovat kiitelleet Calm Water Geliä. Kerrankin heille löytyy ohut geelimäinen voide ja kuitenkin riittävän kosteuttava ja hoitava. Yleensähän atoopikoille suositellaan paksumpia voiteita ja heillekin on ihanaa käyttää jotain ihan vesimäisen ohutta.
    Nyt on myös hyvä tilaisuus kokeilla iSClinicalin Neck Perfect Complex kaulavoidetta, joka on minun suosikkini. Se on ollut myös meillä myydyin tuote iSClinicalilta toukokuussa. Sitä tulee hakemaan asiakkaiden ystävät ja sukulaiset, kun ovat nähneet miten hyvin voide siloittaa kaulaa. Se on aina paras suositus, kun tuotteen hyväksi todennut asiakas suosittelee sitä kavereilleen.

    Inkeri

    VastaaPoista