tiistai 26. kesäkuuta 2018

Calm Water Gel on rasvapelkoisen toiveuni

Olen joskus aikaisemminkin kirjoittanut tästä rasvapelosta joka on aika yleistä. Mielestäni suurin osa kuluttajista jotka valitsevat itse voiteensa eivätkä saa kosmetologin apua käyttävät aivan liian kevyitä voiteita. Hyvin usein nuoruudessaan acnesta kärsinyt asiakas ei vielä viisikymppisenäkään halua täyteläistä voidetta.

Calm Water Gel ei sisällä rasva-aineita

Calm Water Gel NYT 49€ (70€) on aivan erityinen voide, koska se ei sisällä mitään rasva-aineita vaan pelkästään kosteutta ja siltikin se käy kaikille ihotyypeille myös hyvin kuivalle iholle. Moni asiakas on hoitolassa sanonut miksi en ole aiemmin kertonut tästä voiteesta, mutta en ole voinut kertoa, koska se tuli vasta alkukeväästä myyntiin. Asiakkaat harmittelevat, kun eivät ole jo aikaisemmin saaneet käyttöönsä Calm Water Geliä, koska he kokevat sen niin omakseen. Calm Water Gel sisältää hyaluronihappoa joka on kaikista kosteuttavin raaka-aine kosmetiikassa. Siinä on hyaluronihappoa todella paljon, koska se mainitaan incin eli raaka-ainelista alkupäässä. Lisäksi siinä on rauhoittavaa ja punoituksia poistavaa kaurauutetta sekä aloe veraa joka myös rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Tällä koostumuksella Calm Water Gel poistaa ihon kuivuuden ja herkkyydestä johtuvan punoituksen ja kirvelyn. Se sopii myös hyvin meikin alle ja meikki pysyy mattapintaisena koko päivän. Yli kolmekymppinen voi käyttää jotain elvyttävää tehotippaa Calm Water Gelin alla, jos haluaa kosteuttamisen lisäksi kiinteytystä ja elvytystä. Talvella Calm Water Gelin päälle kannattaa laittaa Barrier Repair (72€) antamaan lisäsuojaa lämmönvaihteluilta ja kuivalta sisäilmalta. 

Iho kuivuu aina ikääntyessä

Aivan kaikki ihotyypit kuivuu ja ohentuu vanhetessa. Se alkaa jo parikymppisenä ja selvästi kuivuminen ja hilseily alkaa tuntua päälle kolmekymppisenä. Ellei iho saa tarpeeksi kosteutta se alkaa ohentua liikaa ja hiusverisuonten suoja vähenee ja ihosta tulee punakka ja couperoottinen. Hyvin usein vielä nykypäivän nelikymppisetkään eivät ymmärrä rasvan ja kosteuden eroa. Rasvainen iho voi olla hyvin pintakuiva ja kaikki kosmetiikka mitä tuubista puristaa ei ole rasvaa. Joillakin tämä ongelma on ihan psyykkinen ja ymmärrän hyvin mistä se johtuu. Meillä on joitakin kuusikymppisiä asiakkaita jotka aina haluavat ostaa rasvaisen ihon Oil Control Lotionin (63€), vaikka iho on huutavan kuiva ja ohut. Käymme joka kerta keskustelun siitä miksi hänen pitää ostaa muu kuin rasvaisen ihon voide ja aina he päätyvät minun suositukseeni ja ovat niihin tyytyväisiä. Se on erikoista, että olemme käyneet läpi saman keskustelun parikymmentävuotta. Heillä on niin voimakas trauma nuoruuden acnesta, että he pelkäävät kuollakseen ihon taas rasvoittuvan. Minun pitää joka kerta vakuuttaa heidät ettei heillä ole enää rasvainen iho ja iho kaipaa nyt kosteutta pysyäkseen kunnossa. Lievempänä tämä rasvapelko on hyvin yleistä ja todella moni inhoaa paksua tahmeaa voidetta. Uskoisin, että sellaisiakin voiteita on vielä jossain myynnissä, mutta Calm Water Gel on ihan omaa luokkaansa tässä imeytymisessä. Calm Water Gel muuttuu vedeksi, kun se levitetään iholle ja se imeytyy parissa sekunnissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti