maanantai 4. kesäkuuta 2018

Tähtitarjouksena kaikki Youngbloodin meikit -25%

Tämä on harvinainen Tähtitarjous eikä ihan äkkiä tule toistumaan. KAIKKI YOUNGBLOODIN MEIKIT -25% ja kaupanpäälle tulee iSClinical näytekimara jonka arvo on 25€. Näytteitä kimarassa on sekä matkakokoisina (riittää 1-2 viikkoa) että pusseissa joista riittää kokeiltavaksi 2-3 kertaa.


Uusi nyt meikkisi

Tämän parempaa tilaisuutta ei tule uusia meikkipussisi sisältö. Heitä pois kaikki vanha mitä et ole vuoteen käyttänyt ja osta tilalle uusi väri ja hygieenisempi tuote edullisesta tarjouksesta. Suositellaan, että ripsiväri pitäisi vaihtaa vähintään kolmen kuukauden välein ja jotkut suosittelevat kuukauden väliä. RIPSIVÄRIn pehmeälaatuinen massa elättää bakteereja erinomaisesti ja lämpimässä kylppärissä ne oikein villiintyvät. Tänä keväänä on siitepölyjen vuoksi monella ollut silmätulehdusta ja ärsytystä nyt kannattaisi heittää pois tähän asti käytetty ripsiväri ettei ylläpidä tulehdusta sillä. Youngbloodin meikkivoiteet ovat laadultaan erinomaisia niitä on kaksi erityyppistä. Toinen on ohut voidemainen LIQUID MINERAL FOUNDATION (79€-25%) ja toinen on oma suosikkini NATURAL MINERAL FOUNDATION (65€-25%) joka on jauhemainen mineraalimeikki. 

Peitä ja korosta

Monia vaivaa tummat silmänympärykset ja auringon tummentamat pigmenttiläiskät ja niiden peittämiseen on kaksi hyvää tuotetta. ULTIMATE CORRECTOR (52€-25%) on kahden sävyn pakkaus jolla pystyy peittämään vaikeammankin värivirheen luonnollisesti. Tummille silmänympärille tämä on erinomainen tapa häivyttää erivärisyyttä muun ihon kanssa. Ensin levitetään kevyesti vaaleampi sävy joka neutralisoi tummuuden ja sen päälle levitetään beigen sävy joka häivyttää siististi peittämisen. Toinen vaihtoehto on ULTIMATE CONCEALER (45€-25%) ja siitä löytyy sävyt vaalea fair ja tummempi medium. Tällä peitetuotteella voi myös häivyttää silmänympärysten tummuutta, mutta se sopii myös vähäisien värimuutosten neutralisointiin kuten finnien parantumisjäljet ja lievät pigmenttiläiskät. Iän myötä kasvojen iho käy harmaammaksi ja suosittelen yli nelikymppisille poskipunan käyttöä. Itse en osaa olla ilman poskipunaa ja ilman sitä koen naamani haamun kalpeaksi. Youngbloodilta löytyy erittäin hyvät poskipunat puuterimaisena ja puuterin ja voiteen välimuotona (esim. Mineral Rice Setting powder, Pressed Mineral Rice Setting Powder 42-45€-25%). Sundance aurinkopuuteri (72€-25%) on markkinoiden paras aurinkopuuteri joka sopii poskipunaksi, tai koko kasvoille tuomaan päivetyksen häivähdystä. 

Astma-ja Allergialiitto suosittelee Youngbloodia

Youngblood on ainoa meikkisarja jota Suomen Astma- ja Allergialiitto suosittelee ja kokemuksesta voin sanoa ettei yhdellekään meidän asiakkaalle ole tullut siitä reaktioita. Meikkituotteet ovat myös verkkokaupassa niin kuin kaikki iSClinicalinkin tuotteet. Ihan kaikkia Youngbloodin meikkejä ei sieltä löydy, mutta lisäämme sinne vielä joitain tuotteita. Jos etsitte jotain määrättyä sitä kannattaa meiltä kysyä, koska voimme hankkia sitä ellei se kuulu muuten valikoimiimme. Neuvomme myös mielellämme mitä sävyjä kannattaa hankkia.

Tutustu kaikkiin meikkeihin tästä linkistä!

1 kommentti:

  1. Olen taatusti suututtanut jonkun taivaan ukkojumalan joka vastaa postin kulusta. Youngbloodin meikkipaketti on teillä tietämättömillä. Jo kerran huhtikuussa minulle tuli sähköpostina postin saapumisilmoitus jolloin paketti olisi pitänyt hakea Vantaan Heikintorin cittarista. Ajattelin sen olevan yksittäinen vahinko. Nyt taas sain ilmoituksen, että YB:n paketti on haettavissa Vantaalta. Mihinkään Postin palvelunumeroon ei noin vaan pääse joten ilmoitin YB:n lähettämöön, että hoitavat paketin Hämeenlinnaan. Hetken päästä heiltä tuli tieto, että postin lähetysseuranta sivulla minun kohdalla lukee, että paketit jälleen lähetetään Vantaalle. Niinhän siellä luki, kun menin itsekin katsomaan. Sain härvelin ja painelin postiin paikan päälle kysymään mikä juttu tämä on. Postin henkilökunta ei ollut koskaan aikaisemmin nähnyt tuollaista viestiä ja he soittelivat moneen paikkaan siitä kysyäkseen. Selvisi, että joku miesyrittäjä jonka nimeä en ole ikinä kuullutkaan oli pyytänyt sellaista palvelua ja ilmeisesti siinä kohtaa oli sekaannus, kun se oli jostain syystä laitettu minun kohdalle. Nyt pakettia odotellaan, jos se löytäisi Hämeenlinnaan. Sinänsä kummallinen tapaus, koska eihän kukaan noin vaan voi postille ilmoittaa tällaista muutosta vai voiko? Sittenhän kaikki voi tehdä kiusaa vihamiehilleen pyytämällä siirtämään postinkulun huitsin nevadaan. Postissa oli todella vaikeaa selvittää tätä juttua, koska minulle tulee kahdella nimellä paketteja samaan osoitteeseen eli Kauneushoitolan nimellä ja omalla nimelläni. Se ei tahtonut millään mennä perille siellä asiakaspalvelussa ja tietysti se on välillä vaikea ymmärtää, että yrittäjä on tällaisessa kaksoisroolissa, kun välillä toimitaan Y-tunnuksella ja välillä sos.tunnuksella. Vielä siinäkin voi asiat mennä sekaisin, että tilaan kaikki henkilökohtaiset verkkopakettini hoitolan osoitteeseen, koska kotiosoitteellani ne tulee Turenkiin ja haku vaikeutuu.
    Nyt siis odotellaan Youngbloodin pakettia jossa on ripsivärit, kulmakynät yms. Jo heti aamusta myimme loppuun ne mitä meillä oli varastossa, kun uutta olisi pitänyt tulla jo viime torstaina. Kerron heti, kun saamme tuon meikkitäydennyksen.

    Inkeri

    VastaaPoista