sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

iSClinical toi mukanaan paljon mukavaa muutosta

Meillä oli perjantaina viimeinen koulutus iSClinicalista ja tuntui todella hyvältä tutustua ihan uudenlaisiin raaka-aineisiin ja myös uuteen maahantuojaan A Class Beautyyn. Olen aina rakastanut työtäni ja se on iso osa elämääni. Näiden uutuuksien myötä tuntuu kuin kääntäisin uuden sivun elämässäni.

Haluan tarjota parasta asiakkaillemme

Olen aina ollut hyvin kunnianhimoinen ja vaadin itseltäni täydellisyyttä työnteossa. Muutenhan sitten olekin laiska ja suurpiirteinen mikä on myös hyvä piirre yrittäjässä. Olen myös hyvin sitoutunut asiakkaisiini ja se tekee meidän työstä hiukan erilaista kuin muussa kaupan-ja palvelunalalla. Tunnemme Marin kanssa asiakkaamme niin hyvin ettemme voisi ikinä jotenkin rahastaa heitä kasvattaaksemme tulosta. Teemme työmme aina rehellisesti ja haluamme tarjota asiakkailleme markkinoiden parasta laatua. Nyt voin sanoa vilpittömästi, että meillä on käsissämme tämän hetken ammattilaiskosmetiikan ykkössarja. On ollut tosi virkistävää oppia uusia asioita ja pyyhkiä aivoistaan pölyä siitä osiosta jota en ole aikoihin käyttänyt. Minulle raaka-aineoppi on ollut aina tärkeää ja nyt oli hyvä tilanne päivittää tietoni.

iSClinical ja Dermalogica sopii hyvin yhteen

Ei ole tarkoitus, että asiakkaat nyt jotenkin hyppäisivät suoraan uuteen sarjaan vaan iSClinical ja Dermalogica täydentää toisiaan. Niillä on saman tyyppinen voidepohja ja niitä voi käyttää sekaisin. 
Asiakas voikin siis valita mieleisimmän ja parhaiten sopivan tuotteen kummasta sarjasta tahansa. Me neuvomme aina mikä on asiakkaalle edullisin ja paras vaihtoehto. Kummassakin sarjassa on omat loistotuotteensa mitä taas toisesta ei löydy. Olen myös iloinen, että moni iSClinicalin tuote on edullinen hinnaltaan. Kasvohoidoissa teemme edelleen suurimman osan Dermalogican tuotteilla ja Nanolift (124€) on tällä hetkellä meidän paras hoitomenetelmä. Sanon, että tällä hetkellä, koska kehittelen koko ajan mielessäni mitä uutta voin tehdä iSClinicalin tuotteilla. iSClinicalin on kasvohoito on Fire&Ice Facial hoitosysteemi.



Fire&Ice Facial kasvohoito

Tämä Fire&Ice Facial (92€) on kasvohoito josta puhutaan amerikkalaisissa naistenlehdissä usein. Sitä kautta itsekin bongasin iSClinicalin ensimmäistä kertaa ehkä kolmisen vuotta sitten. iSClinicalin kouluttajakosmetologi Minttu Sahrman teki minulle ja Marille hoidot ensimmäisellä käynnillään talvella, kun vasta tutustuimme tuotesarjaan. Hoidon saatuani vakuutuin, että tätä haluan tehdä omille asiakkailleni. Heti tuli mieleen monta tuttua asiakasta joille tiesin hoidosta olevan todella suuri apu. Ensisijaisesti Fire&Ice Facial on vanhenevan, kuivan ja ryppyisen ihon siloittava ja kaunistava hoito. Tuo Fire&Ice eli tuli ja jää on aika raflaavasti sanottu, mutta hoito alkaa lämpimän tuntuisella naamiolla ja päättyy hyvin raikkaan viilentävään naamioon. Yhdessä hoidossa menee aikaa tunnin verran, mutta ainakin aluksi varaamme aikaa enemmän, että ehdimme kertoa asiakkaalle työvaiheista.  Myöhemmin, kun saamme työhön rutiinit se voi mennä nopeamminkin. Hoito perustuu siihen, että entsyymit sulattavat iholta kuollutta solukkoa ja ihon joustavuuteen ja kiinteyteen vaikuttavat raaka-aineet imeytyvät huomattavasti paremmin kuin millään aikaisemmalla menetelmällä. Mitään sähkövirtaa ei hoidossa käytetä, vaan se on ihan manuaalinen kasvohoito. Sitä kannattaa kokeilla, koska vaikutus on niin näkyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti