torstai 7. kesäkuuta 2018

Sound Sleep Cocoon on ihanan hellekesän yövoide

Uusin kosmetiikan teknologia mahdollistaa sen, että voiteet ovat erittäin ohuita. Niissä on paljon vaikuttavia raaka-aineita, mutta koostumus on kevyt ja helposti imeytyvä. Tämä on todella hyvä uutinen rasvakammoisille joille paksumpi voide on kauhistus. Dermalogican uusin tuote Sound Sleep Cocoon (110€) on juuri tällainen ohut geelimäinen yövoide.Sound Sleep Cocoon on geeli

Huhtikuussa tuli myyntiin Dermalogican viimeisin tuote Sound Sleep Cocoon joka on ohut geelimäinen yövoide. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Tehotipat voiteen alle valitaan sen mukaan mitä ihon ongelmaa haluaa eniten hoitaa. Mitenkään välttämätöntä ei ole laittaa tehotippoja Sound Sleep Cocoonin alle, koska sen kosteuttava ja vanhenemista hidastava vaikutus on muutenkin riittävä. Nyt, kun koko toukokuu oli poikkeuksellisen lämmin tuli hyvin esiin miten ihanaa on käyttää näin kevyttä ja hyvin imeytyvää voidetta. Nukkuessa helleaika tuo hikiaaltoja varsinkin vaihdevuosi-iässä oleville. Näin ohut geelivoide on niin nopeasti imeytyvä ettei se lähde valumaan ja leviämään hikoilun mukana. Vastaavan tyyppinen geelivoide on helmikuussa myyntiin tullut Calm Water Gel (70€). Se on tarkoitettu kaiken ikäisille, mutta siinä on hyvin paljon herkän ja ärtyneen ihon raaka-aineita ja se sopii sekä päiväksi, että yöksi. Calm Water Geliä voi käyttää aamulla ja illalla eli se on ns. 24 tunnin voide.

Sleep Sound Cocoon vähentää stressihormoonia

Kosteuttavan ja hoitavan ominaisuuden lisäksi Sleep Sound Cocoon vaikuttaa unen laatuun ja rauhoittaa. Siinä on vaikutusaineena lavendeli+patsuli+santelipuuyhdistelmä joiden tuoksu on aivan ihana. Tämä aromaattisten öljyjen tuoksuyhdistelmä vaikuttaa keskushermostoon ja vähentää stressiä ja parantaa unen laatua. Suhtauduin aluksi tähän hiukan naureskellen, mutta nyt on todella moni asiakas kertonut miten selvästi yöunen laatu on parantunut. Sound Sleep Cocoon sisältää liikeaktivoituvia mikrokapseleita joista vapautuu kaiken yötä vaikuttavia aineita ja tuota ihanaa aromaattista tuoksua. Nämä mikrokapselit avautuu, kun ihminen kääntyilee yöllä ja sillä tavoin raaka-aineet vapautuu hiljalleen yön mittaan. Olen kokenut itsekin tuon tuoksun rauhoittavan vaikutuksen. Yöllä kääntyessäni nenääni tulee aavistuksen omainen tuoksu joka selvästi tuottaa mielihyvää ja se kääntää ajatukset positiiviseksi. Sound Sleep Cocoon kaunistaa ja kosteuttaa ihoa ja samalla mieliala paranee ja rauhoittuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti