lauantai 23. kesäkuuta 2018

Kevyet kesävoiteet!

Hoitovoiteista on saatu entistä kevyempiä uuden tuotekehittelyn myötä, koska nykyisin ohueenkin voidepohjaan saadaan paljon tehoaineita. Yleensä asiakkaille on mieleistä hyvä imeytyvyys ja voiteiden keveys. Onneksi paksut tönkkörasvat ovat jo menneisyyttä ja asiakkaiden mieltymykset voidaan toteuttaa.

Tähtitarjouksena Calm Water Gel

Dermalogicalle on tullut kevään aikana myyntiin kaksi ohutta ja geelimäistä hoitovoidetta. Calm Water Gel NYT 49€ (70€) on nyt Tähtitarjouksena ja se sopii yö-ja päivävoiteeksi kaikille ihotyypeille näin kesällä. Toinen geelimäinen voide on suuren suosion saanut Sound Sleep Cocoon (110€) yövoide. Sekin sopii kaikille ihotyypeille ja jos tarvitaan lisätehoa vanhemmalle iholle sen alle voi laittaa tehotippoja ja seerumeja. iSClinicalilla on myös useampi hyvin ohut voide ja esimerkiksi suosittu NeckPerfect Complex (95€) kaulavoide on hyvin imeytyvä geeli. Nythän tuon Tähtitarjouksessa olevan Calm Water Gelin mukana saat pikkukoon tätä kaulavoidetta ja se riittää reilun viikon verran joten siinä ehtii jo hiukan huomaamaan voiteen vaikutuksia. iSClinicalin suosituin hoitovoide Reparative Moisture Emulsion (99€) on myös erittäin ohut voide ja se sopii kaikille ihotyypeille yö-ja päivävoiteena. Nämä ohuet geelimäiset voiteet ovat parhaimmillaan näin kesällä, mutta Suomen pakkastalvessa tarvitaan hiukan tuhdimpia voiteita.


Ohuet voiteet sopii kaikille ihotyypeille

Näiden keveiden geelivoiteiden etu on, että niitä voi käyttää kaikki ihotyypit. Calm Water Gel on ensisijaisesti tarkoitettu rauhoittamaan punoittavan ärtynyttä herkkää ihoa, mutta se toimii ihan erinomaisesti myös rasvaisella iholla. Kaikki ihotyypit tarvitsevat kosteutta ja juuri siihen näiden geelivoiteiden vaikutus perustuukin. Tämä Tähtitarjouksena oleva Calm Water Gel sulaa levitettäessä ihan vesimäiseksi ja siksi olenkin nimennyt sen vesivoiteeksi. Siinä on todella runsaasti hyaluronihappoa mikä on kaikista kosteuttavin raaka-aine kosmetiikassa. Helteisinä kesäöinä nämä vesimäiset voiteet ovat ihania ja varsinkin vaihdevuosi-ikäisen hikoilupuuskissa. Hyvin imeytynyt ohut voide ei lähde ikävästi valumaan, vaikka hikiaalto kastelee kasvot kokonaan. Calm Water Gel on myös hyvä hellepäivinä meikinalusvoiteena, koska se ei kiillä hikoillessa ja meikki pysyy siistimpänä. Myös nuoret ja miehet pitävät tästä Calm Water Gelistä, koska yleensähän miehet inhoavat paksuja rasvoja. Nuorelle atoopikolle Calm Water Gelin rauhoittava ja kosteuttava vaikutus vähentää atooppista ihottumaa ja hilseilyä. Muistathan, että Tähtitarjous on voimassa 1.7 asti eli sinulla on viikon verran aikaa hyödyntää tarjous.

2 kommenttia:

  1. Ainoa valituksen aihe Calm Water Gelistä on se, että ostaisin sitä mielellään isommassa pakkauksessa. Kun on tottunut Dermalogican isoihin kosteusvoidetuubeihin tuntuu tämä niin pieneltä, vaikka tuote onkin riittoisaa.

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän hyvin mitä tarkoitat, jos olet tottunut käyttämään Dermalogican tuplakokoisia 24-tunnin voiteita. Nehän on 100ml tuubeja ja riittävät pitkään. Dermalogicallagaan ei ole muista tuotteista kuin näistä kolmesta voiteesta ja puhdistustuotteista tuplakokoa.
    Tämä Calm Water Gel on 50ml tuubi eli sen kokoinen kuin yleensä kosmetiikkapakkaukset on muissa sarjoissa. Tästä Calm Water Gelistä voisi aivan hyvin olla tuplakoko, koska niin moni on siihen ihastunut ja käyttää sitä aamulla ja illalla. En ole koskaan tullut edes ajatelleeksi miten Dermalogica perustelee sen, että vaan muutamasta tuotteesta on kaksi kokoa. Kyllä siihenkin joku selitys löytyy. Kysyn sitä viimeistään lokakuussa, kun meillä on kongressi Englannissa. Kerron myös ehdotuksen, että Calm Water Geliä voisi olla isompikin koko. Siihen ei tarvittaisi edes uutta pakkausratkaisua, koska nuo 100 ml tuubit ovat jo olemassa.
    Kiitos hyvästä vinkistä.


    Inkeri

    VastaaPoista