perjantai 15. kesäkuuta 2018

Kesälomasuunnitelmat

Taas ollaan siinä vaiheessa vuotta, että pitää kertoa asiakkaille miten yrityksemme palvelee kesäloma-aikaan. Tuntuu, että juurihan kirjoitin tästä samasta asiasta. Vuodet kuluu ihan pelottavan nopeasti eikä ajankulua edes huomaa.

Lomailemme vuorotellen

Meillä on Marin kanssa sama systeemi kesälomailuun kuin aina ennenkin. Minä olen lomalla 14.-24.6 eli juhannusviikon mikä on ollut lomaviikkonani monta vuotta. Mari on lomalla koko heinäkuun ja minä pidän toisen lomapätkän syyskuun alussa ja se on lähes pariviikkoa. Olen pois työmaalta paripäivää myös elokuussa, koska lähden äitini kanssa Gdanskiin muutamaksi päiväksi. Syyspuolella meillä onkin monenlaista tapahtumaa mikä pitää minut ja Marin kiireisenä. iSClinicalin koulutustapahtuma on pe 21.9 ja silloin liike on kiinni. Suomeen tulee iSClinicalin kouluttaja jota en ole koskaan tavannut ja odotan tämän tapahtuman antia suurella innolla. Syyskuun viimeinen perjantai 28.9 on Hämeenlinnassa Pimeän Kaupan ilta ja se onkin nyt teemalla Horror. Kai meidänkin pitää keksiä jotain kummittelua, tai kauhua, että olemme teeman mukaisia. Otamme mielellään ideoita vastaan. Lokakuun alkupuolella on Dermalogican Eurooppakongressi Englannissa, mutta siitä emme tiedä kuin päivämäärän eli 8-10.10. Sitten marraskuussa on Black Friday joka on Hämeenlinnaankin rantautunut kauppatapahtuma ja sitten olemmekin jo joulussa.

Loma on välttämätön myös yrittäjälle

Tiedän, että kesälomani herättää joissain närkästystä, koska ajanvaraus on täynnä aina ennen ja jälkeen loman. Yleensä lomailustani ärsyyntyy sellainen asiakas joka käy kerran kahdessa vuodessa ja äimistyy miten voin järjestää lomani silloin, kun hän tarvitsee kasvohoidon. Minulta on kysytty suoraan miten voin olla niin tyhmä, että lomailen silloin, kun asiakkaita olisi tulossa hoitoon. Vastaus on, että jos aina lykkäisin lomaani tuonnemmaksi sopivampaan hetkeen sitä hetkeä ei tulisi koskaan. Ellen olisi pitänyt huolta itsestäni ja siihen kuuluu myös säännölliset lomat olisin varmaan jo haudassa. Lähes neljäkymmentävuotta yrittäjänä ja aivan terveenä on saavutus oikein järjestetystä tauotuksesta ja hyvistä harrastuksista. Nytkin juhannusviikko menee historian parissa, koska lähdemme Tarttoon katsomaan museoita ja millaisia sotahistoriakohteita sillä puolella Viroa on. En ole paljoakaan ollut Virossa, tai yleensä Balttiassa joten odotan lomaa ja matkaa suurella innolla.

1 kommentti:

  1. Minulta kysyttiin parasta aurinkosuojatuotetta rasvoittuvalle, mutta herkälle iholle. Ilman muuta suosittelen iSClinicalin Eclipse sk 50 (49€). Voide on 100ml pumppupullo eli tuplakokoinen yleensä käytettyihin kokoihin verrattuna. Se sopii kaikille ihotyypeille ja se on todella ohut ja hyvin imeytyvä. Se on siis päivävoide aurinkosuojalla ja sen alle ei muuta tuotetta tarvita ellei halua täsmähoitaa jotain ongelmaa seerumeilla.

    Inkeri

    VastaaPoista