torstai 21. kesäkuuta 2018

Ryppyvoide vartalolle

Tähän aikaan vuodesta vartalon iho on suuri ongelma. Nyt, kun kuljetaan vähissä vaatteissa paljastuu koko talven hoitamatta ollut hilseilevä, epätasainen ja veltostunut iho. Harmattaa laittaa päälle lyhythihaiset t-paidat ja puhumattakaan hihattomista avonaisista kesämekoista.

ISClinical Body Complex

Uudessa iSClinical hoitosarjassa on yksi vartalonhoitotuote monipuolisesti hoitava Body Complex (78€). Tämän tyyppistä vartalovoidetta en ole aikaisemmin kohdannut ja ihmettelenkin miksi tätä eivät ole muut kehittäneet. Body Complex on ohut maitomainen voide joka sisältää kuorivia entsyymejä. Samalla siinä on runsaasti antioxidantteja jotka korjaavat uv-säteilyn aiheuttamaa soluvauriota. ISClinicalin entsymaattinen raaka-aine torjuu myös syöpäsoluja ja auttaa ihoa pysymään terveenä. Raaka-ainekokoonpano on todella runsas ja vaikuttava, mutta voide on itsessään ohut ja hyvin imeytyvä. Voidetta kannattaa käyttää joka pesun jälkeen kesät ja talvet. Siitä jää iholle myös ihanan raikas tuoksu joka ei ole hajuste vaan tulee raaka-aineista ja se on kevyen mieto.


Kuorinta siloittaa ihoa

En ole löytänyt hyvää vartalonkuorintavoidetta Dermalogican Body Scrubin tilalle, mutta hyvä näin, koska iSClinicalin Body Complex kuorii myös ihoa. Tämän Body Complexin vaikutukset ovat samoja kuin kasvojen hoitovoiteissa on, mutta eri vahvuisina ja erilaisissa suhteissa. En todellakaan suosittele Body Complexia kasvojen iholle, koska se aiheuttaa ohuelle iholle ärsytystä ja kuivumista. Vartalon iholla on moninkertainen määrä enemmän kuollutta solukkoa kuin kasvoilla. Se näkyy suorastaan suomumaisena hilseilynä säärissä ja vaatteisiin jää harmaata jauhoa. Hilseilevä solukko tekee ihosta kananlihamaisen röpyliäisen ja sen väri on epämääräisen harmaa. Tähän, kun vielä saa uv-säteilyä ihosta tulee ruskean ja harmaan kirjava ja hilseilyä on entistä enemmän. Body Complex on todella hyvä apu tähän ja se on varsinainen laiskiaisen hoitovoide. En aina millään viitsisi laittaa vartalovoidetta, mutta tiedän sen olevan pakko, tai muuten olen kuin kirpuissa kuivuudesta johtuvan kutinan takia.

Body Complex imeytyy hujauksessa ja jättää niin siloisen pinnan, että on nautinto käyttää sitä. Huomasin jo parin viikon päivittäisen käytön jälkeen, että rösöinen kananlihaiho reisissä ja käsivarsissa oli poissa ja iho tuntui kiinteältä. Ennen kaikkea se näytti paljon paremmalta ja itselle tuli hyvä olo, kun koki vartalonkin ihon olevan siinä kunnossa, että sitä kehtaa näytellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti