maanantai 11. kesäkuuta 2018

Genexg Serum mullisti ihonhoidon!

Genexg Serum (119€) on iSClinicalin uusimpia tuotteita ja siitä olinkin jo kuullut ennen kuin tutustuin iSClinicaliin muuten. iSClinical on kehittänyt tehoseerumeja useisiin iho-ongelmiin joihin ei aikaisemmin ole juuri pystynyt kosmetiikalla auttamaan. Esimerkiksi ruusufinni ja acne paranee, tai lievittyy iSClinicalin seerumeilla. Genexg Serum mullisti kosmetiikan vaikutukset ihonrypistymiseen ja nousi kertaheitolla maailman kuuluksi.

Genexg Serum on plastiikkakirurgien suosikki

Parivuotta sitten eräs Kaliforniassa asuva asiakkaani näytti minulle tätä Genexg Serum pulloaan ja kertoi ostaneensa sen paikalliselta ihoklinikalta. Tätä seerumia suositteli hänen silmänympäryksensä leikannut plastiikkakirurgi. En ollut vielä tästä tuotteesta kuulutkaan, vaikka tiesin jo iSClinicalin olemassa olosta. Genexg Serumia suositellaan ennen ja jälkeen plastiikkakirurgisia leikkauksia niin, että leikkausjälki paranisi nopeammin. Yleensä suositellaan, että Genexg Serumia aloitetaan käyttämään noin 30 vrk ennen leikkausta. Genexg Serum perustuu antioxidantteihin ja iSClinicalin kehittämään Extremozymes-teknologiaa jotka parantavat ihon kimmoisuutta ja nopeuttavat ihon parantumista ja uudistumista. Antioxidantit ovat myös ihon väriä kirkastavia ja tasottavia joten näin kesällä kannattaa ottaa Genexg Serum käyttöön ettei aurinko tekisi ihosta kirjavaa. Genexg Serumia suositellaan käytettäväksi aamulla ja illalla puhtaalle iholle ja sen päälle esimerkiksi Reparative Moisture Emulsion (99€) joka on iSClinicalin suosituin hoitovoide. 

Antioxidantit hidastavat ihon vanhenemista

Genexg Serumin antioxidanttipitoisuus on se mikä mullisti kosmetiikan tehon. Antioxidanttipitoisuutta mitataan ORAC (oxygen radical absorbtion capasity) arvolla. Ne jotka seuraavat ravinto-oppia niin tietävät, että ruuassakin on omat ORAC arvot. Vertailussa Genexg Serumin ORAC arvo on 3123, kun iSClinicalin Pro-Heal Serum Advancen arvo on 931. Seuraavaksi mitattiin erään muun kosmetiikkasarjan tuotetta jonka ORAC arvoa pidettiin erityisen korkeana, mutta se oli vaan 206. Nämä mittaukset on tehnyt puolueeton laboratorio joka tutkii lääkkeitä ja kosmetiikkaa. Tuo Genexg Serum sisältää siis noin viisitoistakertaisen määrän ihon uudistumiseen vaikuttavaa antioxidanttia verrattuna muuhun kosmetiikkaan. Itseeni tämä tutkimus teki suuren vaikutuksen, että numeraalisesti pystyttiin osoittamaan kosmeettisen tuotteen tehokkuus. iSClinical perustuu tutkittuun tieteeseen enemmän kuin mikään muu kosmetiikkasarja, koska se on medikaalitason kosmetiikkaa. Tuotteiden turvallisuus on iSClinicalille kunnia asia ja heidän tuotteissaan yhdistyy teho ja turvallisuus. Minulle tuotteiden turvallisuus on hyvin tärkeää, koska en missään tapauksessa halua joutua tilanteeseen, että asiakkaalle tulee jokin ongelma. Nyt, kun näette nuo ORAC arvot niin ymmärrätte varmaan etten voi olla tarjoamatta asiakkailleni tällaista kosmetiikkaa. Minusta olisi ollut moraalitonta itse käyttää iSClinicalia ja myydä asiakkaille jotain muuta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti