sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Youngblood on herkkäsilmäisenkin meikkivalinta

Vielä tänään on voimassa Tähtitarjous YOUNGBLOOD -25% ja kaupan päälle tulee iSClinical pikkukokokimara. Youngblood on pääsääntöisesti kosmetologien myynnissä ja siksi se ei ole suuren yleisön tuntema meikkisarja. Se on kuitenkin ainoa meikkisarja jota Suomen Astma-ja Allergialiitto suosittelee. Kerro myös ystävillesi tästä, jos heillä on meikkiongelmia allergioiden vuoksi.

Silmämeikki yli 50-vuotiaalle

Silmän malli muuttuu todella paljon iän myötä ja silmämeikkiä kannattaa muuttaa sen myötä. Itse ole kokenut parhaaksi konstiksi hyvän rajauksen joka tuo silmät paremmin esiin. Ikääntyessä silmät painuvat syvemmälle ja yläluomi valuu silmänpäälle joten silmät ei näy enää niin kuin nuorempana. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia edulliseen hintaan meikit jotka kestää myös ryppyisellä luomella siistinä. Youngbloodin jauhemainen luomiväri (33€-25%) on todella helppo käyttää ja yhdelläkin sävyllä saa todella hyvän silmämeikin. Jauhemaiset luomivärit ovat opaalihohdevärejä jotka muuttavat sävyään valon mukaan. Luomiväri näyttää erilaiselta riippuen siitä miltä suunnalta sitä katsoo. Se ei missään tapauksessa ole mikään kiiltävä, tai kimalteleva luomiväri vaan tyylikäs sävy, joka sopii vanhemmillekin. Näin kesällä ruskean kulta Golden Beryl on hyvä valinta kevyeeseen kesämeikkiin ja sen kanssa sopii tussikynämäinen Youngbloodin rajaus (42€-25%) väri Marron. Rajauksista tuo väri Marron onkin hyvä yleisväri joka sopii kaikille ja kaiken värisiin luomiväreihin. Marron on ruekean ja mustan sekoitus, mutta se ei ole yhtä pistävä kuin pelkkä musta. Toinen helppo luomiväri on Tourmaline joka on hento pinkin liila ja sen kanssa sopii tussirajaus Azul. Tuo Tourmaline on hyvin hento väri, mutta auttaa tuomaan silmää esiin. Azul on raikas kesäinen siniturkoosi joka sopii sinisiin ja harmaisiin silmiin hyvin.

Poskipuna  muotoilee kasvot

Poskipuna on meikki joka on minulle hyvin tärkeä. En ikinä lähtisi liikkeelle ilman poskipunaa, koska se tuo eloa kalpeille kasvoille. Youngbloodin kiinteä jauheposkipuna (42€-25%) on helppo levittää ja häivyttää siveltimellä. Sävy Petal on hento persikkainen väri joka sopii kaikille. Tangier on erinomainen kesäväri, koska se on hiukan voimallisempi koralli. Oma lempivärini on tuo Tangier ja se sopii täysin yhteen Coral Beach (32€-25%) huulipunasävyn kanssa. Huulipunista sävyt Sorbet ja Mimosa sopii takuulla kaikille. Ne ovat perinteiset tyylikkäät ladylikesävyt työkäyttöön kaiken ikäisille. Tuon 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti