tiistai 12. kesäkuuta 2018

Tehoseerumi tummille ja turvonneille silmäluomille

iSClinicalin hoitosarjassa on useita tehokkaita tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin. Kaikki ovat medikaalitason kosmetiikkaa ja niiden raaka-ainepitoisuudet ovat erityisen korkeat. Tyypillisimmät iho-ongelmat joita halutaan poistaa on ruusufinni, atooppinen ihottuma, herkistynyt couperosaiho, veltostuminen, rypyt ja juonteet, acne ja otsikossa jo mainitut silmänympäryksen tummuus ja turvotus.

C Eye Serum Advance +

Aikaisemmin meillä ei ole ollut tämän tyyppistä tuotetta jossa on seerumikoostumus ja se on tarkoitettu pelkästään silmänympärysalueen ongelmiin. Seerumilla tai tehotipoilla tarkoitetaan tuotetta joka imeytyy syvemmälle kuin voiteet ja vaikuttaa ihon alimpaan solukerrokseen. Seerumien raaka-ainepitoisuudet ovat erittäin korkeita ja näissä iSClinicalin seerumeissa ei ole voidepohjaa ollenkaan vaan tuote on täyttä tehoainetta. Siksi näitä seerumeja riittää hyvin pieni määrä ja ne imeytyvät hetkessä. iSClinicalin seerumit ovat pakattu lasisiin pipettipulloihin, koska raaka-ainetaso on erityisen korkea ja muovipullo voi hiukan falskata ainakin tuotteen ollessa lopuillaan. Tuo pipettipullo on samanlainen kuin esimerkiksi silmätipoissa on. iSClinicalin seerumeja on yleensä saatavana kahta eri kokoa ja isompi pakkaus tulee tietysti edullisemmaksi hinnaltaan. C Eye Serum Advance + on vain yhtä kokoa, koska silmien ympärille riittää pienikin pullo pitkäksi aikaa. C Eye Serum Advance + on hinnaltaan 69 € ja pakkaus riittää noin 6-8 viikkoa joka ilta ja aamu käytettynä. Tämän seerumin päälle laitetaan vielä Youth Eye complex (115€) silmänympärysvoide joka jää suojaamaan ihoa ihon pintakerroksiin.Ei enää tummuutta, turvotusta ja pikkuryppyjä

C Eye Serum Advance + on tarkoitettu superohuelle silmänympätysiholle ja sen elvyttävät raaka-aineet parantavat verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja solujen uudistumista. Turvotus on tyypillinen ongelma ikääntyessä ja eniten se kiusaa juuri silmäpusseina. C Eye Serum Advance + alkaa vaikuttamaan nestekiertoa parantavasti ja tuloksia näkyy noin 2-4 viikon kuluttua. Silmänympärysten tummuus on yleensä myös aineenvaihdunta ongelma eikä se johdu pelkästään väsymyksestä ja unen puutteesta. Toisilla tummuuden syy on niin ohut ja läpikuultava iho, että hiusverisuonet nähyvät ihon läpi tumman harmaana, tai sinertävänä ihon värinä. Silmänympärysiholla voi olla myös epätasaisesti tummunutta pigmenttiä ja se ei näytäkkään rusketukselta vaan lähinnä mustelmalta. C Eye Serum Advance + hajottaa erittäin hyvin tätä liikapigmentoitumista ja parin viikon kukuessa tummuus vähenee. Pienet hiusrypyt silmäkulmissa ja silmien alla siloittuvat C Eye Serum Advance + korkeasta raaka-ainepitoisuudesta. Esimerkiksi kosteuttavaa hyaluronihappoa tässä seerumissa on 40% mikä on huippukorkea pitoisuus. Tämä seerumi on hieno esimerkki siitä miten paljon pystytään vaikuttamaan medikaalitason kosmetiikalla joiden raaka-ainepitoisuudet ovat moninkertaiset. Suosittelen kokeilemaan itse tätä seerumia ja pääset hämmästelemään tulosta omalla ihollasi.

3 kommenttia:

 1. Suosittelisitko serumia vai muissakin blogeissa kehuttua Youth Eye Complex voidetta?
  Kumpi ensin, molempiin ei ole rahaa.

  Silmien ympärillä ei juuri ole ryppyjä/pusseja tms., mutta teiniästä saakka on itseäni kiusannut silmäkuoppieni tummuus. Olen +40v ja mikään muu asia naamassani ei ole koskaan häirinyt niin paljoa kuin tummat silmänaluset.
  Vain meikki tai tummennetut silmälasienlinssit saavat mielestäni minut näyttämään vähemmän väsyneeltä.
  Nukkuminen, kokeilemani voiteet tai hoidot eivät ole auttaneet. Ehkä kaikki tuo kokeilemani tai äidiltä saadut geenit ja aina tummennetut linssit päässä (=aurinkosuoja) ovat auttaneet ryppytaistossa.

  VastaaPoista
 2. Silmänympärysten tummuus voi olla myös geeniperimää. Joskus näkee pieniä lapsiakin joilla on tummat renkaat silmien ympärillä. Silloin, kun vaiva johtuu perintötekijöistä sitä on hyvin vaikea poistaa.
  Ellei silmänympäryksesi ole hyvin kuivat voisit kokeilla tuota seerumia aluksi yksinään. Se on paras markkinoilla oleva tuote tummuuteen ja turvotukseen. Varmaan olet säästynyt rypyiltä hyvän suojautumisen vuoksi. Suurin syy rypistymiseen on aina uv-säteily. Mitä vähemmän ihosolut saavat säteilyä sitä terveempinä ne pysyvät ja rypistyminen hidastuu. Voisit hankkia tuon Youth Eye Complexin sitten syksymmällä, kun kosteuden tarve lisääntyy. Youth Eye Complex on kyllä tehokkain kokeilemani silmänympärystuote vähentämään rypistymistä. Harmi etten hoksannut ottaa ennen ja jälkeen kuvat imista silmänympärys rypyistäni. Jo parin viikon käytön jälkeen näytti, että ryppyjen syvyys oli puolet vähemmän kuin aikaisemmin.

  Inkeri

  VastaaPoista