perjantai 23. marraskuuta 2018

Black Friday toi joulun hoitolaamme

Olethan huomannut, että tänään meilläkin vietetään Black Friday päivää Avoimien Ovien merkeissä. Olemme koko päivän palvelemassa ostoksilla kävijöitä ja kaikista normaalihintaisista tuotteista on -20%. Liike on auki klo 10.00-20.00. Tervetuloa! Netissä alennus koodilla BlackFriday18

Tee joululahjaostokset nyt!

Myönnän, että tämä perjantai hiukan jänskättää, kun emme ole aikaisemmin pitäneet tällaista tapahtumaa tässä kohtaa. Nämä järjestelyt vaativat todella paljon työtä ja varsinkin nyt, kun kaikki tehdään ensimmäistä kertaa. Onneksi Mari ehti jo eilen nostaa tonttuarmeijan parvekkeelle ja laittaa muutenkin joulukoristeet esille. Meillähän on nyt myynnissä myös joululahjoiksi soveltuvia tuoteyhdistelmiä ja pikkupakkauksia. Ne ovat myynnissä niin kauan kuin tuotteita riittää ja uskoisin niitä olevan meillä joulukuun puoleen väliin asti.
Pikkujoulumuistamiseksi on kiva tyylikkääseen pahvipakkaukseen laitettu kynsinauhaöljy ja sen hinta on 10€. Toinen pikkulahja on organtzapussiin pakattu pikkusaippua ja minikäsivoide ja sen pussukan hinta on 12€.
Kosteuttava hoitopussukka sisältää Dermalogican Skin Smoothing Creamin 50 ml, Precleanse Balm matkakoon ja pikkukoot iS Clinicalin Extreme Protect sk 30 uv-suojallinen päivävoide, Super Serum tehoseerumin ja Hydra-Intensive Cooling Masque. Pakkauksen hinta on 49€. Pakkaus on todella edullinen, kun jo pelkkä Skin Smoothing Creamin hinta on 66 €. Hoitotuote pussukoita on kolme erilaista ja hinnat ovat niin alas vedetty, että ne raaskii ostaa lahjaksi äidille, tyttärelle, tai ystävättärelle. Itsellekin pakkauksen tuotteet ovat tarpeellisia, jos on talven mittaan lähdössä matkoille. Nuo pikkukoot ovat helppoja ottaa mukaan ja ne ovat myös riittoisia.

Kaikkien kasvot tarvitsee kosteutta

Sellaista asiakasta en ole vielä koskaan tavannut kenen iho ei tarvite kosteutta talven sisälämmityksen aikaan. iS Clinicalin Hydra Cool Serum (65 €-20%)on puhdasta hyaluronihappoa joka on paras kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa. Huippuhyvä tuote jo vanhemmalle iholle on Youth Serum (175 €-20%) joka kosteuttaa ja kiinteyttää ja se käy tehotippana silmäluomillekin. Dermatude sarjahoidon aikana Youth Serum on erittäin suositeltava käyttää kotihoidossa. Hoitosuihkeet ovat helppo ja hyvä lisä ihonhoitoon talvella, koska niitä voi sumutella iholle päivän mittaankin. Etenkin iS Clinicalin Firming Mist (39 €-20%) on ollut hyvin suosittu, koska se on aika täyteläinen hoitosuihke ja sen hoitovaikutus on suuri.
Naamiot ovat ihan pakollisia kuivalle iholle pakkaskautena ja niitä kannattaa käyttää aina saunan jälkeen. Multivitamin Power Recovery Masque (78 €-20%) on jo vanha tuttu ”ambulanssi tuubissa ” joka auttaa lähes kaikkeen ja kaikille ihotyypeille. iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masque (95 €-20%) on taas aivan toisen tyyppinen naamio. Se on geelimäinen ja se tuntuu todella virkistävältä ja viilentävältä . 
Me Marin kanssa autamme mielellämme kaikissa ihonhoitokysymyksissä ja olemme koko päivän vain teitä varten. Yli sadan euron ostoksesta saatte Dermalogican Athleisure pakkauksen jonka arvo on 65 €. Meillä pyörii liikkeessä myös video uudesta Dermatude-kasvohoidosta josta näette millaisesta hoidosta on kysymys. Jos harkitsette Dermatude hoitosarjaa niin tuo neljän kerran tarjoushinta 600 € on voimassa vuoden loppuun mennessä tilatuista hoitosarjoista. Ja muistakaa myös Kattilan kissareppanat. Ostamalla yhden joulukortin (1€) saa yksi kissa mahansa täyteen koko päiväksi. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti