torstai 15. marraskuuta 2018

Dermatude-kasvohoidot aloitetaan nyt!

Eilen keskiviikkona meillä oli koko päivän koulutus Dermatudesta. Nyt, kun kouluttaja Minttu Sharman kävi läpi hoitomenetelmän todella perusteellisesti olen entistä tyytyväisempi, että päätimme ottaa menetelmän meille.

Perustiedot Dermatude-kasvohoidosta

Dermatude-kasvohoito on huomattavasti enemmän kuin perinteinen kasvohoito ja se asettuu hoitoteholtaan kasvohoitojen ja plastiikkakirurgisten hoitojen väliin. Silloin, kun asiakas haluaa jo näkyvämpää vaikutusta juonteisiin ja ryppyihin kuin aikaisemmilla kasvohoidoilla on saatu, mutta ei halua turvautua kauneuskirurgiaan niin vastaus on Dermatude-kasvohoito. Yhden kasvohoitokerran hinta on 170€ ja hoitoaika on noin tunti. Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula, mutta jos haluaa käsittelyn jatkuvan decolteelle hoidon hinta on 190€. Nyt annamme aloitustarjouksen neljän hoitokerran sarjasta ja sen hinta on 600€. Hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa. Mikäli hoitoväli pitenee yli kolmen viikon sarjahoidon teho vähenee joten kannattaa suunnitella sarjahoito hyvin omaan aikatauluun sopivaksi.

Hoidon vaikutusten pysyvyys on hyvin samanlainen kuin muissakin kasvohoidoissa kuten esimerkiksi Nanolift kasvohoidossa. Yhden hoitokerran vaikutus on parhaimmillaan noin 3-4 viikkoa ja sen jälkeen tilanne hiljalleen palautuu ennalleen. Neljän kerran sarjahoidon vaikutus pysyy näkyvänä noin 10-24 viikkoa eli 2,5-6 kk. Siksi sarjahoidon vaikutusta kannattaa ylläpitää säännöllisillä yksittäisillä hoitokerroilla 6-12 viikon välein. Jostain syystä asiakkailla usein on sellainen harhakäsitys, että jos jonkun elvyttävän hoidon lopettaa tapahtuu jokin romahdus. Se ei todellakaan pidä paikkaansa vaan iho palautuu ennalleen hoitoja edeltävään tilanteeseen. Ihokudos toimii aivan samoin kuin muukin lihaksisto. Esimerkiksi, jos on saanut vartalonsa lihaksikkaaseen kuntoon kuntosaliharjoittelulla ja harjoittelun lopettaa lihakset palaa ennalleen. Näin käy myös kasvojen iholle ja lihaksille, jos niiden hoitaminen lopetetaan.


Dermatude perustuu metaterapiaan

Metaterapia tulee sanoista medikaalisesteettinen eli medikaalisten hoitojen ja esteettisten hoitojen välimuoto. Käännökseni ei ehkä ole paras mahdollinen, mutta näin minä sen ymmärrän ja koen helpoimmaksi selittää asiakkaalle, koska muutenhan tuo metaterapiasana ei kerro mitään. Menetelmässä tehdään Dermatudelaitteella ihoon mikrokanavointia joka lävistää 2-3 päällimmäistä ihosolukerrosta. Vereslihaan asti mikrokanavat eivät ulotu ja mitään ihon rikkoutumaa ei tule eikä arpeutumisvaaraa ole. Laitteen hoitopää tekee tuhansia mikrokanavia sekunnissa pikkuruisilla muovinystyröillä. Tämä mikrokanavointi saa aikaan ihon luonnollisen parantumisprosessin kiihtymisen ja iho alkaa tuottamaan kollageenia. Samalla voidaan hoitavat aineet imeyttää paremmin ihoon mikrokanavia pitkin.

Hoito on voimallisemman tuntuista kuin esimerkiksi Nanolift hoito, mutta se ei tee kipeää vaan tuntuu, että hoitopää jyskyttää tai tärisyttää ihoa. Epämiellyttävimpänä koin aivastuttavan tunteen, kun nenän aluetta käsiteltiin ja kutisevan tunteen huulten ympärillä, mutta se kestää vain muutaman minuutin. Kokemus on tietysti hyvin yksilöllinen. Hoito ei perustu sähköön vaan mekaaniseen mikrokanavointiin ja mallihoitoasiakkaat ovat pitäneet siksi Dermatude-hoitoa jopa miellyttävämpänä kuin Nanoliftiä. Iho voi hiukan punoittaa hoidon jälkeen, mutta itselläni ja mallihoitoasiakkailla punoitusta ei ole ollut. Ne asiakkaat kenellä on jo hoitoaika varattuna kasvohoitoon voivat hoitoon tullessaan kertoa, jos haluavat kokeilla Dermatuden niin voimme sen hetikin tehdä. Yhden kerran kannattaisi lähes jokaisen kokeilla ja sen jälkeen päättää haluaako jatkaa sarjahoitoa. Voitte myös soittaa, tai laittaa sähköpostia, tai mielellään kysellä tässä blogissa mikäli kysyttävää on, jolloin kysymyksistä ja vastauksista hyötyvät kaikki lukijat. Meillä on Avoimet Ovet pe 23.11 eli Black Fridayna ja silloinkin voi poiketa hoitolaan asiasta juttelemaan. 

5 kommenttia:

  1. Inkeri Valtonen17:47

    Sain eilen toisen Dermatude-hoidon, kun ensimmäinen kerta oli syyskuussa. Tulos on nytkin hämmästyttä. On pakko vilkuilla peiliin, kun iho näyttää niin sileän tasaiselta ja leuan veltous on pois. Olen aivan ihastuksissani hoidon vaikutuksista ja hoito on kosmetologillekin helppo ja kiva tehdä.
    Nyt toisella kertaa hoito tuntui paljon vähemmän kuin ekalla kertaa. Ilmeisesti jännitin ensimmäisellä kerralla, että sattuuko hoito, mutta nyt osasin jo ottaa rennosti. Ihoni ei edes punoittanut hoidon jälkeen ja aamulla oli kiva tehdä meikki, kun iho oli niin sileä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  2. Anonyymi19:36

    systeri kävi torniossa kolme kertaa viikon välein tässä samassa hoidossa ja en meinannut tunnistaa häntä isänpäivänä. Hän ei ole juurikaan naamaansa hoitanut ja mistä lie innostunut nyt eläkkeelle jäädessään kosmetologikäynneistä. Hänestä olis pitänyt saada ennen/jälkeen kuvat niin mainos olis valmis.

    Otan itsekin aivan varmasti jokusen hoitokerran, mutta olisiko parempi aloittaa vasta joulun jälkeen, kun lähden kanarialle kolmeksi viikoksi joulukuun alussa? Herkistääkö hoito auringolle?

    VastaaPoista
  3. Inkeri Valtonen22:15

    Dermatude-kasvohoidon jälkeen kannattaa käyttää uv-suojallista voidetta ja nykyisin sitä suositelllaan ympäri vuoden päivävoiteeksi, vaikka säätila on näin harmaa. Hoidon jälkeen ei suositella auringonottoa 3-4 päivään, niin kuin ei oikeastaan muidenkaan kasvohoitojen jälkeen. Ennen matkaasi ei ehdi tekemään sarjahoitoa, mutta yhden kerran voi tehdä noin viikkoa ennen aurinkolomaa. Parasta olisi tehdä sarjahoito matkan jälkeen, koska Dermatude korjaa uv-säteilyn vanhentavaa vaikutusta. Yleensä iho kuivuu voimakkaasti näin talvella, kun tullaan etelästä Suomen säätilaan. Dermatude on myös hyvä kosteuttaja ja siksikin parhaimmillaan reissun jälkeen.

    Inkeri

    VastaaPoista
  4. Anonyymi22:34

    Ihmettelen miten hitaasti tämä hoito on tullut Hämeenlinnaan. Asuin Brysselissä ja siellä otin Dermatude-kasvohoidon viiden kerran sarjana joka vuosi jo vuodesta 2013 lähtien. Siellä ei kosmetologit juuri muuta tehneetkään ja nyt kummastelin, kun en tahtonut löytää hoitoa mistään. Sitten eräs kosmetologi teki sitä Helsingissä, mutta en ollut tyytyväinen heidän asiakaspalveluunsa. Hoito oli kyllä sama kuin Brysselissäkin. Ajattelinkin jo, että onko Hämeenlinna niin takapajula ettei kukaan kosmetologi tee hoitoa joka maailmalla on suosikki. Minun ei ole mitään mieltä mennä muunlaiseen ihonhoitoon, kun tulokset eivät ole lähelläkään Dermatuden tasoa.

    VastaaPoista
  5. Inkeri Valtonen23:34

    Yleensä kosmetiikka ja ihonhoitomenetelmät tulevat Suomeen vähän myöhemmin kuin Keski-Eurooppaan. Suomeen Dermatude tuli 2016 ja tällä hetkellä se on noin kolmessakymmenessä kauneushoitolassa.
    Itse en ole koskaan ollut innostut lähtemään heti ensimmäisten joukossa uusiin hoitoihin. En halua tehdä asiakkaistani koekaniineja ja siksi mieluummin katselen muutaman vuoden sivusta miten uudet menetelmät toimivat pitkällä aikavälillä. Olen työurani aikana nähnyt niin monen hoidon tulevan markkinoille suurella rytinällä ja sitten se häipyy hiljaisuuteen. Suomalaiset kosmetologit ovat erittäin hyvin koulutettuja ja siksi haluamme uusista asioista enemmän tietoa kuin monessa muussa maassa ehkä halutaan.
    Olen iloinen, että voin nyt tarjota hämeenlinnalaisille Dermatude-kasvohoitoa ja pitkän pohdinnan ja perehtymisen jälkeen olen vakuuttunut sen tehosta.

    Inkeri

    VastaaPoista