sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Muista hyödyntää Black Fridayn tarjoushinnat!

Vielä tänään on puoleen yöhön asti aikaa tehdä ostoksia verkkokaupassa tarjoushinnalla. Kotihoitotuotteet kannattaa hankkia koko talveksi nyt, kun on hyvä alennus, koska seuraava tapahtuma on vasta helmikuun lopussa.

Joululahjapakkauksia tulee lisää

Meillä on ollut jo esillä muutama pakkaus mitkä sopii joululahjoiksikin. Pikkumuistamisiin otin myyntiin ProNails kynsinauhaöljyn joka on pakattu sievään pahvipakkaukseen joka sopii myös joulukuusen koristeeksi. Pakkauksen hinta on 10€. Toinen pieni lahjapakkaus on punaiseen organtzapussiin pakattu pikkusaippua ja käsivoide ja hinta on 12€. Näitä saippua ja minikäsivoideyhdistelmiä on saatavana eri tuoksuina esimerkiksi ruusu ja laventeli. Nämä saippuat ja käsivoiteet kuuluvat portugalilaiseen Castelbel vartalotuotesarjaan. Tuo pieni kynsinauhaöljy tulee maailman kuullusta Pronails käsi-ja kynsihoitosarjasta. Tämä kynsinauhaöljy on erittäin hoitava ja monet arvostetut kynsiteknikot käyttävät tätä ProNails tuotesarjaa. Nyt meille jäi vielä muutama joulupussukka missä on Skin Smoothing Cream 50ml ja iS Clinicalin matkakokoja ja niiden hinta on 49€.  Myös näitä yksittäisiä Skin Smoothing Cream 50 ml NYT 45€ (norm. 66€) hoitovoiteita jäi vielä aika paljon joten niistäkin saa hyvän joululahjan.

Dermalogican joulupakkaukset tulee ensi viikolla

Joka vuosi Dermalogica tekee tyylikkäitä joulupakkauksia ja niitä meille tulee ensi viikolla. Ne on pakattu todella kauniisiin tumman sinisiin lahjalaatikoihin. Nuorisolle 10-25-vuotiaille tulee Clear Start linjan pakkaus BREAKOUT CLEARING SKIN KIT  hinta 22€. Pakkauksessa on pienessä meikkipussissa Clearing Foaming Wash 70ml, Clearing Booster 10 ml ja Skin Smoothing Hydrating Lotion 30ml. Nämä tuotteet riittää noin kuukauden verran ja siinä ajassa ehtii jo saamaan hoitotuloksia. Toinen pakkaus on SMOOTH SKIN FAVORETES ja sen hinta on 29€. Pakkauksessa on Special Cleansing Gel 50ml, Daily Microfoliant 13g ja Skin Smoothing Cream 15ml. Se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Tietysti nämä tuotteet voi hankkia myös omia reissuja varten matkapakkauksiksi.

P.S Huomioikaa tuo Youth Serum ja hyödyntäkää siihen tämä -20%. Tuo Youth Serum on paras mahdollinen tehoseerumi Dermatude-kasvohoidon kanssa kotihoidoksi. Kaikki jotka harkitsevat ottaa Dermatude-hoitoa kannattaisi hankkia Youth Serum kotikäyttöön. Huomatkaa, että Youth Serum pakkaus on 30 ml eli tuplakoko verrattuna yleensä seerumeihin jotka ovat 15 ml. Tarkasti ajatellen tuo Youth Serum ei ole yhtään kalliimpaa kuin seerumit yleensä, koska 15ml hinnaksi tulee 87.50€ ja tänään vielä -20%. Youth Serumista on saatavissa vain tuo 30 ml pakkaus ja muuta kokoa ei ole.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi16:02

    Kysyn ihan mielenkiinnosta tästä nyt tarjouksessa olevasta daily resufacerista, kuinka moni viitsii työntää sormensa siihen pikkusormikkaaseen vai pyyhittekö aineen muuten naamalle?Minä en koskaan viitsi avata tuota sormikasta vaan vetelen siitä lappusesta aineen suoraa nassulle.
    Tuskin sillä on mitään merkitystä millä tavoin tuon aineen naamaansa levittää. Hoitoaineenahan se on tosi hyvä ja se on mulla käytössä jatkuvasti. Olen myös huomannut, että se aine poistaa stressifinnejä. Vai mitäs mieltä kosmetologi on näistä jutuista?

    VastaaPoista
  2. Inkeri Valtonen23:29

    Kosmetologi on sitä mieltä, että hienoa, kun olet keksinyt käyttää Daily Resurfaceria stressinäppyihin. Stressi voi aiheuttaa hilseileviä, punoittavia läiskiä ja ryhelmämäistä pikkufinniä. Näihin kaikkeen Daily Resurfacer on hyvä hoito. Yleensäkin myös rasvoittuva iho hyötyy Daily Resurfacerista. Daily Resurfacerin kuoriva ja kosteuttava vaikutus vähentää ihon tukkiintumista ja nopeuttaa tulehdusten parantumista.
    Tuota sormikasta ei ole pakko pujottaa sormeen ja en itsekään sitä aina tee. Pääasia on, että koko kasvoille, kaulalle ja decolteelle levittyy tuo hoitoaine. Loput kannataa vielä pyyhkäistä käden selkiin.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi09:55

    Joo, mä olin käyttänyt varmaan pari purkkia ennen kuin tajusin edes, että siinä on sellainen sormeen laitettava reikä. Minusta se on hankala käyttää niin, että se kinnas on sormen päässä. Tosi hyvä tuote kaiken kaikkiaan. Sitä ei vaan aina oikein raaski ostaa, kun on niin kallista ja palkka on mitä on :D

    VastaaPoista
  4. Inkeri Valtonen00:36

    Varmaan monelle muullekin on käynyt niin ettei ole huomannutkaan, että hoitotassun voi laittaa sormeen. No, pääasia on, että Daily Resurfacer levitetään iholle.
    Meillä on vielä jäänyt perjantai Black Fridaysta tuotepakkauksia jossa yhdessä on viisikappaletta Daily Resurfacer hoitotassuja. Pakkauksen hinta on 49€ ja siinä on Dermalogican Skin Smoothing Cream 50 ml joka sopii kaikille ihotyypeille ja nuo viisi hoitotassua ja Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio matkakokona sekä iS Clinicalin matkakoot C Eye Serum Advance silmänympärysseerumista sekä Neck Perfect Complexista. Pakkaus on todella edullinen, kun Skin Smoothing Creamin normaalihinta on jo 66€. Nuo viisi hoitotassua voi pitää, vaikka meikinalustuotteena juhlatilaisuuksia varten.
    Pakkauksia jäi sen verran, että niitä on myynnissä ainakin tämän viikon. Tuo iS Clinicalin tuotepussukka missä oli Firming Mist ja Cleansing Complex pikkukoko yms. loppui perjantaina, mutta sitäkin tulee vielä lisää. Nuo pakkaukset on lueteltu viime keskiviikon 21.11 blogijutussa. Pakkaukset eivät ole verkkokaupassa, mutta totta totta kai niitä lähetämme, jos joku niin haluaa. Laittakaa sähköpostia ja kertokaa mikä pakkaus on mieleisin.

    Inkeri

    VastaaPoista