keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Daily Resurfacer Tähtitarjous on loppusuoralla!

DAILY RESURFACER NYT 89€ (norm.122€) ja saat kaupan päälle iS Clinicalin naamion Hydra-Intensive Cooling Masquen pikkukoon josta saa noin 3-4 käyttökertaa. Tämä Tähtitarjous on voimassa sunnuntaihin 2.12 asti.

Daily Resurfacer sopii kaikille

Tämä Daily Resurfacer on tuote jota toivoisin olevan jokaisella kotihoidossa. Näillä hoitotassuilla saa apua hyvin monenlaiseen iho-ongelmaan. Tiiviste mikä pyyhitään ihoon hoitotassusta on varsinainen tuhkimotippa, koska jo yhden käyttökerran jälkeen iho on kuulaampi, tasainen ja napakampi. Daily Resurfacer toimii kuin pitkävaikutteiset lääkkeet, koska siitä vapautuu 24 tuntia aktiivisia raaka-aineita ihoon. Ensisijaisesti olen kertonut siitä miten kauniin pinnan sillä saa iholle ennen meikin tekoa, mutta sillä on muitakin vaikutuksia. Daily Resurfacer vaikuttaa kolmella tavalla ja se kuorii, kiinteyttää ja kosteuttaa eli se on yli nelikymppisen salainen ase lyhennettynä KKK. Daily Resurfacer sopii jo kolmekymppisillekin helposti rasvoittuvalle ja näppyläiselle iholle. Esimerkiksi juuri ennen kuukautisia monella röyhähtää iho kukkimaan ja sitä Daily Resurfacer rauhoittaa. Kuoriva ja kosteuttava vaikutus vähentää näppyjä ja talitulppia ja se myös nopeuttaa tulehdusjälkien parantumista. Daily Resurfacer sopii myös kuorinta-aineeksi niille joiden iho on äärimmäisen herkkä. Esimerkiksi ruusufinni-ihoa ei saa kuoria, mutta olen nähnyt muutamilla asiakkailla miten Daily Resurfacer vähentää ruusufinninäppyjä. Myös miehet pitävät tästä tuotteesta, kun sillä saa heti tuntuvan vaikutuksen. Tuossa yhdessä hoitotassussa on tehoainetta todella paljon ja sen voi pyyhkäistä rinnoille ja käsivarsiin. Annan myös usein toisen puolen hoitotassusta miehelleni, koska tuo hoitotiiviste ei säily ja sitä on turhaa yrittääkään. Heti, kun yksittäispakattu pussi avataan hoitotassu alkaa luovuttamaan tehoaineita ja siksi hoitotassua ei kannata säästellä ja säilyttää.

 Daily Resurfacer pohjustaa meikin

Itse käytän Daily Resurfaceria usein aamuisin pohjustamaan meikkiä. Pyyhin pesun jälkeen hoitotassun vaikutus aineen iholle ja laitan kosteusvoiteen sen päälle. Tällä hetkellä käytän Youth Intensive Creamia (229€) jonka imeytyvyys paranee Daily Resurfacerin kuorivalla vaikutuksella. Sitten tälle pohjalle teen normaalin meikin ja ensimmäisenä laitan Hydrablur Primerin (84€). Daily Resurfacer virkistää ja kirkastaa väsynyttä ihoa ja sen kiinteyttävä vaikutus vähentää yön jälkeistä turvotusta. Näin meikinpohjustus tuotteena Daily Resurfaceria voi käyttää joka aamu. Jos hakee Daily Resurfacerin pelkkää hoidollista vaikutusta se kannattaa käyttää iltaisin. Hyvin herkälle couperosa iholle suosittelen sitä kuorinta-aineeksi noin joka kolmaspäivä näin sisälämmitys aikaan. Etelän lomareissussa Daily Resurfacer on erinomainen tuote, koska se auttaa ihoa sopeutumaan ensin lämmön ja auringon vaikutuksille ja sitten Suomeen palatessa se on erinomainen apu kuivuudelle ja hilseilylle. Hoitotassuja on myös helppo pitää mukana, koska ne ovat yksittäispakattuja.  Meillä on myös myynnissä pakkaus jossa on Dermalogican Skin Smoothing Cream 50 ml, matkakoko Stress Positive Eye Lift naamiosta, viisikappaletta näitä Daily Resurfacer hoitotassuja ja iS Clinicalilta  Cleansing Complex  60 ml puhdistusgeeli ja matkakoot  C Eye Serum Advanse tehoseerumista  silmien ympärille ja suursuosikki Neck Perfect Complex kaulavoiteesta. Pakkauksen hinta on 49€, kun pelkästää Skin Smoothing Cream maksaa yksinään 66€. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti