tiistai 20. marraskuuta 2018

Tehokas ihonpuhdistus korjaa ihoa paljon

Olen oppinut todella paljon ihonpuhdistuksen merkityksestä, kun asiakkailla on nyt ollut vuoden verran Bt-Sonic (126€)ultraäänilaite käytössä. Näen tutuilla asiakkailla niin paljon positiivisia muutoksia etten aikaisemmin olisi uskonut niitä mahdolliseksi.

Puhdistusaineen valinta on tärkeää

Korostan taas heti, että puhun nyt meillä myynnissä olevasta Bt-Sonic ultraäänilaitteesta. Markkinoilla on kymmeniä erilaisia pienkoneita, mutta kaikki mitä olen nähnyt ovat pelkästään harjalaitteita ja se ei ole ollenkaan sama asia. Pelkkä harjalaite ohentaa ihoa pidemmän päälle liikaa eikä iho kestä sellaista Suomen muutenkin rasittavassa ilmastossa. Puhdistukseen kiinnitetään aivan liian vähän huomiota ja puhdistusaine voi olla täysin epäsopiva iholle. Ajatellaan ettei sillä ole merkitystä, kun se kuitenkin pestään heti pois. Liian raju ja kuivattava puhdistustuote voi vesittää koko kotihoidon, vaikka voiteina olisi todella hyviä tuotteita. Näemme nämä valinnat suoraan siitä, että puhdistusaineita ostetaan meiltä huomattavasti vähemmän kuin voiteita, tai tehotippoja. Itse olen testannut vuoron perään kolmea iS Clinicalin puhdistusainetta Bt-Sonicin kanssa ja ne toimivat yhdessä oikein hyvin. Keskikesän helteillä tein ensin puhdistuksen Cleansing Complexilla (180 ml 49€ ja 60 ml 29€)ja toisen kerran Warming Honey Cleanserilla (49€) ja kummankin kanssa käytin Bt-Sonicia 1-2 minuuttia. Nyt pakkasta kohti mennessä suosittelen alkupuhdistukseen Precleansen (68€) tai Precleanse Balmin (58€) ja sen kanssa pari minuuttia Bt-Sonicia. Kuivaihoiset voivat käyttää maitomaista iS Clinicalin Cream Cleanseria (49€) joka on vesiliukoinen, mutta hyvin hoitava. Nämä iS Clinicalin puhdistusaineet ovat kivan hintaisia ja erittäin hyvä laatuisia.


Bt-Sonic vahvistaa ihoa

Olen käytännössä huomannut miten säännöllinen Bt-Sonic ultraäänilaitteen käyttö hiljalleen vahvistaa ihoa. Ultraäänivirta on mikrovirtaa jolla on elvyttävä vaikutus ihosolukon toimintaan. Vaikutus tulee näkyviin hyvin hitaasti, mutta jo keväällä huomasin asiakkailla jotka olivat käyttäneet Bt-Sonicia puolivuotta, että ohut punoittava couperosaiho tuli kestävämmäksi. Ihon vahvistuessa laajentuneet hiusverisuonet näkyivät vähemmän ja iho ei enää reagoi niin nopeasti punoittamalla. Solujen uudistuminen hidastuu todella paljon yli nelikymppisenä ja iho alkaa ohenemaan ja veltostumaan. Tähänkin tuo ultraäänivirta on vaikuttanut ja vanhenevat ihot ovat selvästi vahvistuneet mikä taas hidastaa rypistymistä. Tämän vaikutuksen olen myös huomannut omalla ihollani. Rasvoittuvalla ja epäpuhtaalla iholla Bt-Sonicin vaikutukset näkyvät jo muutamassa viikossa, mutta nämä muut tulokset olen nähnyt vasta useamman kuukauden käytön jälkeen. Suosittelen lämpimästi kaikille ikää ja ihotyyppiä katsomatta Bt-Sonic laitetta ja se on myös kiva joululahjaidea. Bt-Sonic on myös kestävä ja hyvälaatuinen. Yksikään kone ei ole mennyt rikki ja hoitolassakin käyttämäni laite näyttää aivan uudelta. Patterejakaan se ei juuri kuluta, koska omakin laitteeni on toiminut kohta vuoden samoilla pattereilla.

4 kommenttia:

  1. Anonyymi09:46

    Hei!
    Voiko kaksoispuhdistuksen tehdä pelkästään Is clinicalin cream cleanserilla eli että pesee kasvot sillä kaksi kertaa vai olisiko hyvä käyttää ensin esim Dermalogican precleanse oil/balmia? Tehdäänkö kaksoispuhdistus aina vai vain silloin, kun on käyttänyt meikkiä?
    Kiitos jo etukäteen neuvoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksoispuhdistus on hyvä tehdä aina silloin, kun kokee iholla olevan paljon ulkoista likaa. Tarkoitushan on ekalla puhdistuksella poistaa tuo ulkoinen lika ja meikki ja kakkoskerralla puhdistetaan ihon itsensä erittämä tali ja kuona-aine. Jos iholla on meikkiä niin suosittelen aina kaksoispuhdistusta, mutta myös silloin, kun on tehnyt siivousta, tai puutarhatöitä yms. Kaikilla puhdistustuotteilla voi tehdä kaksi puhdistuskertaa ja Cream Cleanserkin sopii siihen mainiosti. Paksulle meikkivoiteelle ja vedenkestäville meikeille suosittelen Preccleanse Oilia, tai Precleanse Balmia ensimmäiseen puhdistuskertaan.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi10:02

    Voiko dermalogican precleanse oililla ja balmilla molemmilla puhdistaa vedenkestävän silmämeikin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpikin käy yhtä hyvin vedenkestävän silmämeikin poistoon. Tosin nykyisin olen pari kertaa törmännyt sellaiseen vedenkestävään ripsiväriin, että se ei kovin helposti lähde Precleanseillakaan. Yleensä näiden ripsivärien pakkauksissa mainitaan mikä on se heidän oma tuote millä ripsari irtoaa.

      Inkeri

      Poista