sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kosmetologin kotihoito

Meillä käy asiakkaana hyvin paljon 45-65-vuotiaita asiakkaita ja he voivat saada hoito-ohjeita, kun kerron tuotteista mitä itse käytän. Minä haluan, että kotihoitoni on mahdollisimman nopeaa ja yksinkertaista. Varsinkaan aamuisin ei juuri viitsi ylimääräisiä puunauksia, kun vaan vauhdikkaasti meikkaan ja lähden työhön.


Kosteutta, kosteutta, kosteutta

Tärkeitä mitä yli nelikymppinen voi iholleen kotona tehdä on kosteutus. Itse olen ollut kuivumassa pystyyn jo monta vuotta ja nyt olen saanut Bt-Sonic ultraäänilaitteesta siihenkin tosi hyvää apua. Tehokkain kotihoitoni painottuu iltaan, koska aamuni on niin tosi kiireinen. Tulen iltaisin kotiin yleensä klo 20-21 välillä ja puhdistan heti kasvot ja vaihdan lötkövaatteet päälle. Puhdistukseen käytän tällä hetkellä Precleanse Balmia (58€) ja sen jälkeen pesen iS Clinicalin Warming Honey Cleanserilla (49€) joka on lievästi kuoriva vaikutukseltaan. Välillä käytän iS Clinicalin Cleansing Complexia (49€), koska silläkin lähtee silmämeikki ja vaikka se on geelimäinen se ei kuivata yhtään. Kaikkien näiden putsareiden kanssa käytän Bt-Sonic (126€) ultraäänilaitetta josta en kyllä enää koskaan luovu. Tuo Bt-Sonicin käyttö on ilmeisesti elvyttänyt ihoni toimintaa niin paljon, että ihoni ei ole enää niin kiristävän kuiva. Ultraäänivirtahan kiihdyttää solutoimintaa joka vanhenevalla iholla heikkenee jatkuvasti. Käytän aamuisin puhdistukseen yleensä pelkkää Cleansing Complex puhdistusgeeliä ja sen jälkeen käytän lähes joka aamu Daily Resurfacer (122€ 35 kpl) hoitotassua joka kuorii, kosteuttaa ja kirkastaa. 


Youth hoitolinja on  suosikkini

Youth hoitolinjantuotteet iS Clinicalilta ovat tämän hetken suosikkejani. Tietysti iS Clinicalin suosituin tuote Youth Eye Complex (115€) silmänympärysvoide on noussut omaksikin suosikikseni. Siitä on vielä saatavilla tarjouspaketteja joissa on tuon silmänympärysvoiteen lisäksi matkakoko Cleansing Complexia (29€) ja näytekoko Active Serumia. Pakkaus on NYT 110€ ja alennus on noin 46€. Tehoseerumina käytän Youth Serumia (175€) ja se on ihan huippujuttu kiinteyttämään ja kosteuttamaan. Suosittelen sitä kaikille jotka ottavat Dermatude-kasvohoitoa (170€ ja 4x600€) . Youth Serum on geelimäinen ja sitä voi laittaa myös silmänympärille poistamaan turvotusta. Se jättää iholle tosi kiinteän ja sileän tunteen ja huomioikaa, että tuon Youth Serum pakkauksen koko on 30ml eli tuplakokoinen verrattuna yleensä tehotippoihin. Youth Serumin kanssa käytän Youth Intensive Creamia (229€), tai sitten Shield Reparative Balmia (79€). Kaulalle ja decolteelle tietysti laitan ehdottoman suosikkijuttuni eli NeckPerfect Complexin (95€). Teen nykyisin usein niin, että hoidan ihon perusteellisesti heti kotiin tullessani, mutta lisään hoitotuotteita nukkumaan mennessä. Sumutan Firming Mistiä (39€) ja laitan Shield Reparative Balmia vielä ennen petiin menoa ja yöllä, kun palvelen kissoja sumutan vielä lisää Firming Mistiä. Laitan myös aina Lip Treatment Creamin (78€), kun menen nukkumaan ja yleensä pariinkin kertaan ja siihen olen jäänyt ihan koukkuun. 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi03:30

    Mielenkiinnosta kysyn käytätkö itse aurinkosuojavoidetta päivisin näillä keleillä? Joka paikassa suositellaan auringolta suojautumista talvellakin, mutta eihän nyt aurinkoa näy missään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen18:45

      Tämä onkin kysymys minkä kanssa itsekin vielä kipuilen. Suomessa on niin pimeää tähän aikaan vuodesta, että tuntuu hätävarjelun liioittelulta käyttää aurinkosuojavoidetta. Kuitenkin viimeisen parin vuoden aikana meille on joka koulutuksessa painotettu ettei pelkästään ulkona tuleva uv-säteily ole paha juttu vaan sisätiloissakin on erilaisia säteitä ja siksi aina päivällä pitää olla uv-suojallinen voide. Itselläni on aina päivällä Dermalogican SkinPerfect Primer sk 30 ja se riittää tähän vuoden aikaan. Suosittelen kyllä kaikkia käyttämään uv-suojallista päivävoidetta ja tähän vuoden aikaan iS Clinicalin Extreme sk 30 (85€) on erinomainen.

      Inkeri

      Poista
  2. Anonyymi11:13

    Hei! Voiko Is Clinicalin Firming Mistin käyttää saman sarjan seerumien ja voiteiden alle vai mihin väliin se kannattaisi käyttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inkeri Valtonen18:50

      Firming Mistiä kannattaa käyttää aina pesun jälkeen ennen seerumeita ja sitä voi sumutella iholle pitkin päivää meikin päällekin. Tänä syksynä ei ole vielä ollut niin kylmää ja kuivaa, että iho kiristelisi päivän mittaan, mutta sitten kun pakkaset tulevat Firming Mist on ihana lisävirkistys kesken päivän.

      Inkeri

      Poista