maanantai 19. marraskuuta 2018

Tähtitarjouksena Daily Resurfacer hoitotassut!

TÄHTITARJOUKSENA ON DAILY RESURFACER hoitotassut NYT 89 € (122 € 35 kpl) ja saat kaupan päälle iS Clinicalin Hydra Intensive Cooling Masquen pikkukoon. Arvo 20€


Yli nelikymppisen salainen ase

Nyt kun pikkujoulujuhlakausi alkaa ei kukaan selviä ilman Daily Resurfacer hoitotassuja. Daily Resurfacer kiinteyttää, kosteuttaa ja kuorii ihoa - hämmästyttävän monta vaikutusta yhdessä tuotteessa.
Olen ristinyt Daily Resurfacerin yli nelikymppisen salaiseksi aseeksi, koska sen vaikutus on niin nopea ja näkyvä. Hoitotassuja kannattaa käyttää säännöllisesti 2-4 päivän välein ja kaunistavana pikahoitona aamuisin meikin alle.

Daily Resurfacer on yksittäispakatuissa pusseissa joita on 35 kappaletta laatikossa. Pussissa on pieni kuitukankaasta tehty sormikas jolla pyyhitään vaikuttava aine ihoon. Tuolla kuitukangassormella ei ole muuta merkitystä, sillä vain saadaan levitettyä hoitoaine tasaisesti iholle.
Hoitotuotteen vaikutus on todella tehokas ja tähän aikaan vuodesta se on erittäin tarpeen syväkosteuttavan vaikutuksensa vuoksi. Daily Resurfacer myös kuorii, kiinteyttää ja tekee ihon kirkkaan raikkaaksi ja napakaksi. Hoitotassu on paras apu ”ränsistyneeseen” aamuun: se saa hetkessä ihon näyttämään virkeältä ja hehkeältä. Daily Resurfacer pyyhitään ensimmäiseksi puhtaalle iholle ja sen päälle levitetään seerumi, voide sekä meikinpohjustusaineet ja meikki. Hoitotassussa on vaikutusainetta todella paljon ja se kannattaa pyyhkiä decolteelle, rintoihin ja käsivarsiin. Avonaista iltapukua varten se on hyvä apu siistimään decolteen aluetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti